AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Kazanç tabiki her yer çöp olmuş almış başını gidiyor.
İstemiyorsun kullanımıyorsun işte, ne kaybın ne de kazancın var dümdüz bir olay.
kullanmıyorum bakma sen bu kadar kullanan kitleye zaman gelecek kimse kullanmayacdak :s
Biraz eksiklik gibi. Kullanmayınca gündemden geri kalınıyor, sosyal çevrenle bağın zayıflıyor, faydalı içerik üreten sayfalardan yararlanamıyorsun..
Internet faydali bilgiler sadece sosyal medyada yokki ögrenmek isteyen algısini açan her yerde ogrenir ki bilgi için youtube var en ideali
yooo ne alaka gayet güzel ben ara sıra bakıyorum ne var ne yok diye gündeme bakarım yoksa umrumda olmaz
Aktif olarak kullanmıyorum ve eksiklik değil bence.
Yok kullanmayın kullanacak iseniz eğlence kim ne yapmış takılmayın
Ne alaka. Ama saçmalık şu artık gündemler sosyal medyada
Youtubede her şey var ya da internette gundem var zaten illaki instagrama twittere gerek yok ki
YouTube sosyal medya değil mi😃
Youtube ve KS harici kullanmıyorum dedim zaten
sosyal medya olayi basladigindan beri insanlar kendini bozdu keske hepsi kapansa
ya da ehliyet getirilse herkes kullanamasa
Çok haklısın
Bence eksiklik değil aksine çok güzel bir şey, benim keşke hiç sosyal medya hesabı acmasaydim dediğim zamanlar oluyor. Arada siliyorum sonra geri yüklüyorum, Instagram'siz da yaşanılıyor.
yo bence gayet güzel boş ver gereksiz abaza sapık insanların olduğu yer gereksiz insanlar kullanır sosyal medya sosyal medyayla uğraşmayan insan da işin de gücünde biridir
Kazanç bence ve tek değilsin bende tek youtobe KS var bide whatsab 3ü başka yok , sosyalmedyanın zararı çokta yararı az
Doğru yoldayız 🌹🌹
Bence bir ekstra bir artı. Zaman tasarrufu
Bencede wp ve telegrami sildim oh kafa dinliyorum bıktim milletin derdinden eski sevgililerinini anlatmalarindan boş dedikodulardan kafami dinliyorum
Hayır değil ama bağımlılığından nasıl kurtulucam sınavlara çalışamıyorum
Kullanmak daha büyük eksiklik emin ol
Z kuşagı kullanmiyor işte sizin donem cok kullaniyor haberlerinise goruyoruz 😂
Hala Z kusagi dusmanligi sorulari soruyor musun
Haklısın Z kuşağı kullanmıyor sanalda adeta yaşıyor ! Söyler misin kaç arkadaşının hayali iş kurup bir şeyler yapmaktansa YouTuber, fenomen Ya da influencer olmak?
Ucunude yapan var ama benim hayat felsefeme uygun degil ama sizin donemdekiler gibi en azindan milletin karısiyla kızıyla tvlere düsup rezil olmuyor Z kusagi ya ulke ne halde hala Z kusagi Z kusagi bu hale siz getirdiniz neye engel oldunuz engel olsaydinız suanki Z kusagı sizin çocuklariniz kardeşleriniz yani niye yetistiremediniz madem
1- haberlerde 18-19 bazen daha küçük çocukların evlerden kaçması , madur edilmesi , bağımlı olması ya da evli adamlarla ilişki yaşaması ( ki bunu aklım almıyor ) çok daha yaygın ve bu sanırım Z kuşağı oluyor
2- doğru biz sizi yetiştiremedik çünkü biz size 50 kere bir doğruyu söylesek siz gider sosyal medyada duyduğunuz ( nefsinizin hoşuna gittiği için ) bir yalana inanırsınız !
Mesela : yüzlerce defa size dizilmiştir : alkol almayın , sigara içmeyin , derslere odaklanın , erkeklerin her lafına inanmayın mümkün olduğunca başbaşa kalmayın diye ama sosyal medyada bşr arkadaşınız saçmalama kızım sen özgürsün kim ne karışır istediğini yap der ve siz ona inanırsınız ! Şümdi suç kimde?
Hahha kıyaslamaya bak saydiklarınin hicbiri bende yok. Siz meleksiniz dogru sizin nesili goruyoruz be heryeri rezil ettiniz bu kumarhaneler kotu yerlere kim gidiyor o zaman 17 18 yasindaki cocuklar mi gidiyor ya kendi kızını sevgilisiyle yakalandigi için ölduren anneler var kendi çococugunu taciz eden babalar var eski nesilin neyini savunuyorsun goruyoruz haberlerde surekli 40 yasindaki kadin adam tiktokta geziyor onlari elestirmek varken 17 yasindaki cocuklari elestiriyorsunuz. şu an bu konumdaysak sizin sucunuz her seyiyle kokune kadar sizin sucunuz yasadigim her sey eski nesilin suçu ama herkes ayni degil tabikide sevgi saygi gormus insanlarda var iyi temiz kalpli neyse ne desek sen kafanin dikine gidiyorsun algılarinu kapatmışsın gençlerden niye bu kadar nefret ediyorsunuz onuda anlamıyorum cocuguna bakmayip sokaga atan aileler var hicbir cocuk mutlu oldugu guldugu evi terk etmez burdada suc ailede tabiki onüne gelen cocuk sahibi olmasin. Senin yapman gereken gelmişsin bu yasa bir abi bir buyuk olarak zor durumda yanlıs yolda bir genci mi gordun duzgun bir uslubla yardim edexeksin hayt huyt diye girisirsen tabiki cocuk korkar kacar
Her şeyi tiye aldığınız için, herşeyde eğlence ve cinsellik aradığınız İçin ( %80’niz böyle ) size büyük olarak doğru yolu göstermek imkansız kaldı ki siz zaten büyük tanımıyorsunuz !!! Sizi bozan şey sosyal medya orada bir birinizi gaza getirip her türlü rezillikte yarışıyorsunuz bizim suçumuz burada nerede? Kim daha çok soyunacak? Kim daha çok erkek parası yiycek? Kim daha çok flört edecek? Kim daha önce milli olacak? Böyle yarışa yarışa kendinizi bitirdiniz burada bizim suçumuz tam olarak nerede?
Bunlari yapan sizin nesliniz utanmanizda yok neyse cok iyi bakmıssin masallah kim soyunmus kim giyinmis. ulke ne halde ne durumdayiz hala çocuklari sucluyorsunuz pes once türk kurt sonra sağci solcu sonra baska bir sey didismekten bir milim ilerlememisler simdi gencler suclu hepiniz bilim adamısiniz masllash. Kim nasıl ahlaksızliklar yapiliyor goruyoruz haberlerde 5 dk bak 5 bin rezil haber neyse sizinle iletisim kurulmuyor anlamiyorsunuz tek dogru kendi doğrulariniz allahtan yeni nesil daha naif anlayıslı
Neden olsun ki. Reel hayatta daha aktif biriysen kimseye bir şey paylaşmak zorunda değilsin çeşitli platformlarda.
yok yav ne kaybı biz kullanıyoz da noluyo
uzaylı gibi bakiyor kullanmayinca 😂
Bende kullanmıyorum kafam rahat
Aynen sakinlik gibisi var mi ya
Sosyal medyayı bilgi paylaşımı olarak kullanıyorum. Kişisel özel her anın paylaşılmasının doğru olmadığını savunurum...
Kullanmıyorum eksiklikde hissetmiyorum
Nickin garipmiş canının tehlikede olduğu bir iş mi yapıyorsun
Hadi canım 🤣🤣🤣ayağını kaldır tam üstüne bastın
Nickler aslında çok şey anlatıyor bilinç altımızda ne varsa onu yansıtıyoruz. Senin ki şöyle anlasılıyor bir şeye kendi adamışsın onun dışında her şeyi perde arkasına almışsın yaptığın şey senin için her şeyden önemli ölüm bile vız gelir ölüm korkusu bile durduramaz gibi anlasılıyor
Tc mi de şöyle tam olsun🙂hislerin çok kuvvetli
Tc askeri 😂 nasil billdim mi
Evet öyle 🙂
Kazanç tabii ki. Eksiklik değil fazlalık.
İnanmıyorlar kullanmıyorum diye soyledigimde
Aksine hiç gerek yok zaman kaybı
Kesinlikle
Yoo neden eksiklik olsun. Kullanmak normalse kullanmamak da normal. Ben de yillardir kullanmiyorum, sevmiyorum.
Hayır değil de kullanmayan var mı ki
Ben kullanmiyorum wp bile sildim
KS de sosyal medya oluyor yalnız 😊
Dedim ki KS ve youtube harici wp ve telegram bile yok dedim. KS ile tiktok ayni mi mesela ya da instagram aynı mı
Öyle dediğini gördüm ama netice de sosyal medya oluyor burası hepsinden daha tehlikeli burası
oyle dusunursek internet kullanmamamiz lazım google bile bir sosyal medya yani google hesabin var oturum açiyorsun falan. Burasi blok gibi sadece yorum yap cık
Bence eksiklik yani instagram hesabin en azindan olmalı yani 2022 yilindayiz
Bende kullanmıyorum yt ve burası dışı çok boş ve ister istemez vakit alıyor burası çok daha iyi
Arkadaşlarına komik kısa video paylaşmaktan mahrum kaldığın için bence evet.
Kullanıp sıkılmak mı Yoksa Hiç kullanmamak mı bence İkisi de eksiklik değildir Tercih meselesi
Cnc operatörüyüm yaptığım iş sayesinde spor yapıyorum 😅
Götürüsü ya da getirisi yok ya keyfin bilir sosyal medya kulanmayip egolanmak sacmaliktan ibaret
Yanlış nick seçmişsin sana Salatalık turşusu yakışırdı
@gokkusagimkayboldu0 😂😂
Bunu bı tek sen bilebilirsin
Ben boyle çok mutluyum memnunum ama surekli arkadaşlarım aç aç diye baskı yapıyor ya da kullanmadığım için yadırgayanlar inanmayanlar oluyor o yüzden sordum
Hayır niye eksiklik olsun
Sosyal medya kullanmayan adam mağrada yaşıyordur... Mağrada yaşayan adamdada nekadar eksiklik varsa bundada okadar eksiklik vardır
Bu devirde evet bence
Hiç bir şey kaybetmezsin
Kendime göre eksiklik😀
Ben de aynı şekilde. Aksine fazlalık.
Ne kazanç ne eksiklik bir yararı yok.
Bende kullanmiyorum. Gerek yok boylesi saha iyi
Sadece burayı kullanıyorum bende
Bende kullanmıyorum herkes şaşırıyor
Watsap yeterli bence. diğerleri olmasa da olur.
Ben de bir tek KS kullanıyorum. Eksiklik değil.
Kim kullanmıyor... Cevap alınamadı
Mecbur kullanıyorum çünkü müzikle uğraşıyorum :)
İnanılmaz kazanç hemde
Hayır, hiç eksiklik hissetmiyorum
Hayır, bir eksiklik değil
Bazen evet bazense hayır
Yoo niye eksiklik olsun ki
En iyisini yapıyorsun
Eksiklik degil tercih
eksiklik olduğunu düşünmüyorum
Facebook 4 yıl oldu sildim çok da mutluyum
Gündem takibi dışında aslında kazançtır.
Bende kullanmiyorum aksine artim var eksim yok
Burası ne ozaman kopçik. Burası mağramı
Kazanç vakit öldürüyor sosyal medya
Değil senin secimin sonucta kendi hayatın
Herkesin kendi tercihi
yoo değil bence kullanmayabilirsin senin seçimin
Değildir. Ben 3 günde bir giriyorum.