Kudurtmak bizim kudurmak sizin işiniz, izlemeye devam edin
Klavyenizde "Ben bir" yazınca önerilen kelime nedir?
Kudurtmak bizim kudurmak sizin işiniz, izlemeye devam edin
Selammm
ben bir tane.. :D

#sosyetic
özentiler sizi
Ben bir hafta
4 5 6 derken bayağı bastım sonuç: ben bir hafta boyunca yanında kalacak olsaydım zaten bir başka şehirde buksuurduk merhaba kolay gelsin kredi basvurum vardı sonucunu öğrenebilir miyim acaba bu kadar basit gelsin alsınlar diye bir şey yok inan hak veriyorum çünkü benim de zor günlerden geçiyorum her açıdan zor günler bekliyor merhaba kolay gelsin kredi basvurum vardı sonucunu öğrenebilir miyim acaba bu kadar basit gelsin alsınlar diye bir şey yok inan hak veriyorum çünkü benim de zor günlerden geçiyorum her açıdan zor günler bekliyor merhaba kolay gelsin kredi
Hahahahhaaa kahkha attım bozuk plak gibi merhaba kolay gelsin kredi başvurum vardı diyor ckxhjsksjsks
Evet orada yapay zeka cümle tamamlaya çalışıyor paragrafa giden uzunlukta oldu mu tekrara düşüyor
Ama sahiden kurduğu cümleler beni de çok şaşırttı çünkü 'ben bir hafta' cümlesini lisedeki arkadaşlarla tatil planlarken kurmuşum
Kredili cümleyi mobil uygulama da canlı müşteri hizmetleri ile yazışırken çünkü orada banka uygulaması tahmini cumleyi kabul etmiyor akıllı klavyede bunu kendi hafızada alıyor özelleştirme gibi
'Bu kadar basit gelsin alsınlar' cümlesi işte bnei de bu şaşırttı :)
Ben bir daha asla buradan dışarı çıkmaz sokak ortasında öldüresiye döven adam hakkı saklıdır izinsiz olarak kullanılamaz iktisap edilemez değiştirilemez...
Neyse susayım ben en iyisi 😂😂
Resmen Fransız kaldım
Ne diyor bu klavye : ))
Senin klavyen 😃
Allah akıl fikir versin ona : ))
Amin amin 😅
"Ben bir şey yok dedi ki ey iman edenler var mı" klavyem davet yapıyor 😂
Ey iman edenler mi djjs
Böylede muhafazakar klavyem! 😂
Cübbeli klavye shjs
Fkfkdks
Teşekkürler Sosii
Ricalar :))
Malım 🤣🤣🤣🤣
Klavye mi düşman mı belli değil hsjs
Anlamadım gitti
Düşman klavyeye küsmelisin sjdk
Sitede gurup mu yapıyorlar anlamadım güncellemeyi 😜
Sen mi anlamadın :D seeen? Yok artık buna inanırsan açıklama yaparım
Yok canım kim kimle gurup yapacak herkes günlük sevgili yapıyor burada 😜😜😜
Tövbeee, grup yapanlar ömürlük mü ilişki yaşıyor neyse isteyen istediğini yapsın ama nolur benden uzaaak! Midem kaldırmıyor kusma isteği oluşuyor
Bak migdem bulandı birden benimde iyyyy çok iğrenç bakamiycam 🙈🙈🙈
İşte bazı sıfat-ül eşgalleri görünce ben de düzenli olarak böyle oluyor :D bir gün telefonumun üstüne doğru çıkaracam. Kusmuk beyinliler
Türkçe konuş anlamıyorum çok gücüme gidiyor 😜😜😜
hahaha Türkçe bilmiyom ben Almanca olur mu? Almanyada erkek kalmamış bu arada djkdadjkdakdlsl
Hehh sen şimdi bunu söyledin yaaa burada millete cicegeeeemmm bocegeeeemm diyenler almanyaya vize alırlar hemen 🤣🤣🤣
Tabii n@h alır onlar hsjs hava alır. Şimdi almanyada erkek kalmadığı için kızlarsoruyorda sevgili yapmak lazım bir kaç tane :D sjkdsşaş
Aboooo🙊🙊🙊
Hıı çünkü buradakilerin çoğu kendini “erkek”ten sayıyor adamlığın a’sı yok adam sanıyor o yüzden bulunmaz hint kumaşı bunlar :D
Surda kız kıza konuşuyoruz zaten 🤣🤣🤣
Hee kankam ol sinsi kız arkadaşım kalmadı 🤧
🤣🤣
Tisikkurler
Ricalar gckşu :D
Cevap
45Cevap
Ben bir uzaylıyım. :D bu çıktı neden çıktı bilmiyorum
Hsjs güzelmiş bu kardo 😅
Bende beğendim abla teşekkürler 😂
İftira dedikodu bitmez. Yeğenimle foto atmıştım. Bende evli olmuştum. 😊
Neyse soruya cevap verelim 😀
Ben bir garip duyguya sahip oldum...
Bu ne alakaysa ajsjsj
aaa çocuğun değil miydi jsjs o garip duygu babalık duygusu kesin 😃
Ben bir şekilde konuşmaya haddin
Yok Şimdiden bu kadim şehri özledim seni çok seviyorum iyi geceler
Hahaha 😂😂
Hsjsj konuşmaya haddin yokta koptum
birileri çocuğun olduğunu mu iddia etmiş 😀 anlamadığım çocuğun olsa niye gizleyesin ki
öff burası da amma dedikoducu bir platform ya
Keşke olsaydı 🤧 sjdj
olur bir gün 🥺
Var zaten beş tane jskd
Ben bir garip insanım ben ya da uyumak istiyorum ama olmuyor işte git demekle olmuyor vs vs devam edim mi
Yok duuuur 😅
vs vs olayına güldüm senin jskdk :D
Psikolojimi bozdun iki dakikada :D
Bi sus be 😃 sorduğuma pişman oldum sorumu kaldırın arkadaşlar sebebi flaneurx
Kesecem kendimi 😭
Ben bir türlü anlamadım gitti ve bak simdi onun için sadece ne zaman açıklanacak olan bir de konu ile alakalı olarak.. bu ne ijxjsj
Sjjsks agaa bu ne 😅
Hayatsızlar sürekli dedikodu peşinde.
Ben bir garip duyguya varıyorum dlfmdm
Namım yürüsün jsjsks
Ben bir garip insanım.
Bu ne be sensin garip manyak klavye 😃
Oyş garibim 😃
Kimse üzmesin beni artık garibim ben 😃
Ahhaha seni üzemezler 😅
ben bir gun icinde gecti kendi kendine tanım ve ben o yuzden biliyorum ama bu sefer de bu kadar çok sey var mı benim için üzülme dizisi ne zaman emekli olabilirim ama bu sefer de bu kadar çok sey var mı
Ben bir erkeğim diye etrafta dolaş yine bana haram geceler 😂
Hahaha kahkaha attım bu ne ya 😂
Ben bir madenim.
Keşke ben bir inci tanesiyim çıksaydı :)))
☺️ güzelmiş yine de
Önerilen kapalı😕 yine kaos var sitede sanırsamsanxjxhxbx
Aslında yok ben karıştırmaya çalışıyorum kaos severizzz djdkks
Ne o ya dusman mi kazandin hayirdir? Lolo yapmasin kimse sana...
Tabii tanımadığım insanları bile düşman edebilme özelliğine sahibim 🫠
Vay pe :D
Oha laflara bak
:D sohbet nasıl gidiyor
Fark ettim 🤷♀️
Çalışıyorum full
Yahu adam biz seninle arkadaş mıyız? En son yaklaşık 1,5 sene önce falan arkadaşlığımızı bitirdik diye hatırlıyorum
Tövbe est tövbe tövbe
Ben bir şey yok ya ahsjsn klavyem bile artık bir şey yok demeye alışmış yiriiimm
hshs bişi yok ya :D
Hiçbişiycük yok
"Ben bir garip insanım." 🙄 telefonum bile fark etmiş.
Kime göre neye göre sjsj
😅😅
Ben bir şey yok ki Allah cezasını versin yazwrim saat önce girmiştim de bu arada bir yazıp gönder bu kullanıcıya email gönder bu kullanıcıya email gönder bu kullanıcıya email gönder
Ben bir
şey/şey demiyom/ hırs
😂😂
Çok mantıklı 😃
😂😂😂 tabi kee
Ben bir şey yok demi merhaba kilo süt alabilir miyim acaba bu kadar çok şey var mı acaba diye düşünüyorum ama ben çok iyi bir şey yok demi merhaba kilo süt alabilir miyim acaba bu kadar çok şey var mı acaba diye düşünüyorum. Haksız mıyım?
Ben bir şey var ki bu kadar yoğun bir gün daha çok güzel çok iyi olur bence bu etikette yazıyoruz nasılsın
Sırasıyla " Şey, şekilde, salam " kelimeleri çıkıyor.
Ben bir işe yaramaz bir çocuk gibi olmazdı zaten ama öğrenci yurdu için mi sadece kendi sitelerimiz için geçerlidir ve çok sayıda kişi partiden istifa etti video olarak da bilinir ve sessiz ve derinden etkiledi vali mutlu Beşiktaş bu sezon ilk defa sordum sadece mk abazası kıza bakar mısınız awk ne alaka mk abazası kıza dikkat et sen de gitme ne olursun zararlıda ne alaka ya iyice saçmaladın orada benden sonra da evlenemiyorlar
Ben bir müddet sonra hastaneye gidecem
2. Evime gidecekmişim
Ben bir şey yok dercesine kaşlarını zift gibi bir kaç saat önce ve ben ne zaman geleceksin 🤣
Ben bir "garip, şey, tek " klavyem ne demek istiyor anlamadım ama 😅
Ben bir şey yok tabi ki de normal gayet iyi geceler mesajları bul kendine ya da böyle çıktı
Ben bir yazınca "Şey , de , tane" kelimeleri çıkıyor. 😊
Ben bir ey yok
😃
Hsjs aşırı yaratıcı
Ben bir engelliyim 😄
☺️
"Ben bir şey söylesem" diye çıkıyor.
Söyle :D
Ben değil, klavyem söylüyor 😅
Tüh 😅
😅💜
Sadece "-de" ekini veriyor.
Devamı yok mu
Yok. Bu kadarcık.
Peki madem
"Ben bir anlayan sensin" çıktı
😃😃
Ben bir şekilde yaparım bilirsin ki ezilmeye mahkumuz 3 çocuğuz şu an için vakit geçirmek isteyen hiç kimse görmesin
Ben bir sana yanarım
Dksjsj
Kız şarkı sözü değil mi o
He öyleymiş o çıkıverdi karşıma 😃
ben bir gün bile..😄
Evet sen bir gün bile.. 😬
Devamı çok saçma gidiyooo
Peki biz tamamlarız
Oha sihirli lambadaki cin çıktı
Ne alaka
Ben bir şey yapmadım ki 😅yazıyor
Yapmadın mı 😬
Yok vala yapmadım 😂
Ben bir “şey “ çıktı 😂
Ben bir ney yaz shjs
Ben bir ney “anlamadım “ oluyor 😂
Hahaha :D çok güzel anlaşıyorsunuz klavyenle çiçeğim
Ben bir psikopatım çıkıyor bende
Özenti çok abla şu sitede gül geç depresyonda olunca şu siteden iki soru okuyom kahkaha tufanı ey rabbim diyom akıl dağıttında amuda kalkandan kızlar soruyorda takılan zeka eksikliği yaşayanlardan cümle psikopatı koru biraz takip et :D amin diye dua ediyom
Amiiin kardo ya :D milletin depresif halleriyle uğraşmaya gelmiyoruz gidip tedavi görsünler, depresyonlarına sokacam yoksa kdkd
abla uğraşma gül geç arkadaş 2006 dan beri tescilli deliyim bu kadar değilim ya abla 33 gün yattım en ağır ilaçları kullanıyorum ama bu kadar olmadım :D allah yardımcın olsun kardeşin yanında canını sıkanı pasla bana :)
Eyvallah kardo 😅 canımı sıkacak kapasiteye sahip değiller kudurtuyorum ve bundan haz alıyorum sjdks
ya abla ya :D
abla evde sana göre bir beyzbol sapam var hediye etcem üstünde dünyanın en psikopat kişisi yazıyor :D iyi günlerde kullanman dileğiyle dersen levyede mevcut veya el bombası ateşli delici hertürlü mühammat yollarım canını sıkanı patlat :D haa bak füzede atabilirim haa :D
Yok kardo elimi kirletemem, dövdürtür izlerim
ben dövem mi :D vayyy deli bir abla buldum yav sin nirdedi :D
youtube.com/shorts/3ZHVvLQpxQU?feature=share
:D
seni gülmekten krize sokam mı abla birine bir cevap verdim yıkılırsın :D
Nasilim bugun ben? ↗
:D :D :D
Ben bir psikolojik problem 😄
shsj neden cuk oturmuş niçüün
Ben bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya da arama yapabilirsiniz
"Ben bir sey unuttum sandım" 🙃😅
Ben bir şey. Bu çıktı
Çıka çıka hsjs
piüüüh 😬
Ben bir an
Ben her an sjsj
Güzell xkkscmmd
Ben bir ilişki 😅😅
Eh yuh ya jsjs
Şaka yapıyorsun :D telefondan mı çıktı
Benim önerilen şeysim kapalı, bir şey çıkmadı 😆
Ben bir başkasının ne diyor bu yaaa :)))
Ben G. rizekali Çıktı 🤦
Önerilerim kapalı kimse bana bir şey öneremez 😒
Ben bir daha çok iyi olurum sana
Önerilere kapalıuım aşkolar
Ben bir /Efsaneyim/ gidip geleyim/
Ben bir garip insanım shhxiwndownfkwcnskdn
Ben bir.. sene, kişi, erkeğin çıktı
Ben bir sana...🤣
Ben bir, şey/ de/ tane
Ben Bir Allah biliyor
Ben bir garip insanım
Çıktı