İnternet & Teknoloji Klavyenize "seni" yazınca orta kısımda hangi kelime çıkıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru Klavyenize "seni" yazınca orta kısımda hangi kelime çıkıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. bilgisayardan giriyorum oto klavye yok maalesef. ama seni seviyorum çıkardı. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Nieymiş u Barış_LonelyForever 1 yıl demek o kelime varmış işte Soran 1 yıl Anladım o kelimeyi çok kullanıyorsun u Barış_LonelyForever 1 yıl Evet olabilir
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl O özelliği kullanmıyorum rahatsız oluyorum dikkatim dagılıyor 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hangi özelliği Yorumla fenerlihüso 1 yıl Klavyenin üstünde oluyor ya Yorumla
Çağdaşkartal06 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Seni çok iyi olur mu diye hep aynı yalan en fazla ülke ona da ne bulgar da savaş kaldı mı bu kadar dar bşr akıl fikir versin hocam Ankara da hem Edirne de konsere yolladım 0 0 Yorumla
Ssknkz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Seni seviyorum aşkım benim iyi ki benimsin 😹😹😹😹😹 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Seni ilgilendirmez skdkdkf 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam ☹️ Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 530 cevap paylaştı. " Seni seviyorum " çıkıyor. 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 541 cevap paylaştı. Zalımsın Dünya 😅 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok artık 😂 Esrihbaenl 1 yıl 😂
batuhanpg Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Seni (uyuttugunu) (seviyorum) (bilmem). Çıkıyor 0 0 Yorumla
Okeanos1234 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bende saçma sapan bir kelime çıktı 😂 0 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı. Seni "seviyorum" çıktı 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 861 cevap paylaştı. Seviyorum-çok-hayatım 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı. seviyorum 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seni düşünen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
bilgisayardan giriyorum oto klavye yok maalesef. ama seni seviyorum çıkardı.
Nieymiş
demek o kelime varmış işte
Anladım o kelimeyi çok kullanıyorsun
Evet olabilir
O özelliği kullanmıyorum rahatsız oluyorum dikkatim dagılıyor
Hangi özelliği
Klavyenin üstünde oluyor ya
Seni çok iyi olur mu diye hep aynı yalan en fazla ülke ona da ne bulgar da savaş kaldı mı bu kadar dar bşr akıl fikir versin hocam Ankara da hem Edirne de konsere yolladım
Seni seviyorum aşkım benim iyi ki benimsin 😹😹😹😹😹
Seni ilgilendirmez skdkdkf
Tamam ☹️
Seni seviyorum
Seni “seviyorum” çıktı 😂
" Seni seviyorum " çıkıyor.
Seni seviyorum çıkıyor 🤦♂️😅
Zalımsın Dünya 😅
Yok artık 😂
😂
Seni çok özledim 🥹🎶
Seninle başlamadı