Güncellemeler
+1 yıl
Ben kardesimden şupeleniyorum aslinda yuzde yuz onun yaptigindan eminim e posta adresi onun hesabimn sifresini bilmese bile e postaya link gidiyo o linke bassa hesabima girer kurana basiyo agliyo yapmadim ben diyo e postam kac sene onceki e postam sen istedin bende verdim sifresini hatirlamiyorum diyo iki yil önce vermisti bana o epostayi fazla olmadi sizce ona inanmalimiyim gerci inanmiyorum onun e postasini kaldirmam icin o e postanin sifresi lazim hatirlamiyorum diyo yeni bi e posta koyamiyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki uygulama kendi sildi
Uygulama nasil kendi silsin
Yapar bazen
Sende oldumu böyle bisey
Tik tok kullanmadım ama bir keresinde indirmiştim arkadaşa mesaj attım ve silinmişti
Nasil arkadasina mesaj attin silindi tiktok indirip tiktoktan mi attin mesaji
Evet
Ne zaman oldu bu
Sanırım 1-2 hafta önce
Uygulamayi kaldirip tekrar indirdiginde mi mesaj kutun bostu
Ben dediğim gibi kullanmıyorum
Kullanmana gerek yok mesajlarin silinmis bu mesajlar özel miydi
Özel derken?
Kimsenin bilmemesi gereken biseymiydi arkadasinla ilgili arkadasin silmis olamazmi sence o taraftan arkadasinin sildigini dusunmedin mi
Yok ya öyle değil ama seninki sanırım +18 di
mqlmsn nesin biliyodum sana bu soruyu sorarken bana boyle bisey soracagini benimki siradan seylerdi yok soyle guzelsin boyle guzelsin iltifatlari bu gun naptinlar falan iste ben silmedim kim sildi sen olsan düsunmezmisin
Deli saçması şeyleri kafana takmışsın takılma buna
Neresi deli sacmasi
Bide istersen burdan yazamazsan özelden yaz yazmis sana mastürbasyon malzemesi yok knk ya biraz üzülecen ama