2 hafta önce bana gece 1.30da ekli olmayan bir numara mesaj atıp geri silmiş ekledim baktım profilide yoktu bende kimsiniz yazdım tek tik oldu mesajimi geri sildim o kişide bidaha bisey yazmadı bundan yarim saat sonrada farkli bir numara aradı korktum acamadim ilk önce arayanı fark ettim tam uyuyacaktim saat 1.50 falan mesaj atanı öbür arayanı eklemek icin wpa girdiğimde fark ettim bide ikiside normal numara özel değil açmadım kuzenden aradık dkkm olmadigi icin o gun bizdeydi özelden obun ismini söyledi dün o noları ben özelden aradım benim ismimi bilmedi
Güncellemeler
+1 yıl
aradığımızda hic konusmadik karsi tarafta dinledi sonra konustu
Whatsupdan hiç tanımadığınız biri mesaj atıp sildi mi?
Şahsen ulaşamasaydım denettirebilirdim. Lakin evet seninkinde bir şaibe varmış gibi duruyor. Aslında saate bakarsan hiç kaale alınıp kafaya takılacak bir durum değil, direk sil at kafandan bu durumu
Bilemiyorum o kadar farklı bir yapıya bürünedebiliyor insanlar, ama bence üzerinde durmazsan senden uzaklaşır diye düşünüyorum. Sonuçta insanlar ilgi kölesi gibi bişey
beni seven biri olduğunu hic sanmiyorum bu sapıklıktır gece yarısı iki farklı numaradan ulaşmak belki telefon sapıkları uygulamadan numara ismi kız oldumu yazip ariyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yer yer insanlar bakmadan mesaj atabiliyor. Keza araya da biliyor.
2 farkli numarami
Şahsen ulaşamasaydım denettirebilirdim. Lakin evet seninkinde bir şaibe varmış gibi duruyor. Aslında saate bakarsan hiç kaale alınıp kafaya takılacak bir durum değil, direk sil at kafandan bu durumu
ya kuzen tuzak kurduysa annemin dayisinin kizi o 20 ben 25 bende dk olmayinx
ca ondan aradik ozelden onun ismi bildi
Bilemiyorum o kadar farklı bir yapıya bürünedebiliyor insanlar, ama bence üzerinde durmazsan senden uzaklaşır diye düşünüyorum. Sonuçta insanlar ilgi kölesi gibi bişey
Bazen denk geliyor öyle tipler
sanadami
evet
nasıl oldu
erkegin biri mesaj atmis ozel. bir mesaj dedim ne oluyor sinra dedi yanlis numara
Seni seven gizli bir hayran olmasın
hic sanmam bro
Bilmiyorum sis o zaman
2 farkli numara biri mesaj atiyor digeri yarim saat sonra ariyor bide kendilerinden ve gecenin 2sine doğru bu ne cesaret profilleride yok
açsaydım küfür ederdim uykumu bozdular
Seni sevip isletmek isteyen biri olabiliir
beni seven biri olduğunu hic sanmiyorum bu sapıklıktır gece yarısı iki farklı numaradan ulaşmak belki telefon sapıkları uygulamadan numara ismi kız oldumu yazip ariyolar
Sen hic bi erkegi aradin mi
hayir
Boy kilo kac guzel misin
ne diyon la kardeşim sanane itt
Niye kizdin ki
Dengesiz işte engelle gec
Orası neresi
konya niye kardesim