merhaba KS ailesi.
30'undan sonra youtuber olmaya karar verdim.
Sizce çok mu geç kaldım? yoksa kervan yolda mı düzülür.
Çok Geç Kalmışsın
Kervan Yolda Düzülür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
merhaba KS ailesi.
30'undan sonra youtuber olmaya karar verdim.
Sizce çok mu geç kaldım? yoksa kervan yolda mı düzülür.
60 ya da 65 yaşındaki insanlar kanal açıyor. Bu işte geç diye bir şey yok. Tek sorun insanlara ne vereceksin. Bir konu üstüne çok mu bilgin var. Çok usta mısın? Konuyu çok iyi mi anlatacaksın? Ya da özgün güzel içerikler oluşturabilecek misin?
Var olan kanaldaki içerikle aynı şeyi yayınlayacaksan. Sende yüzlerce binlerce kopya kanallardan birisi olursun. Beş kuruş kazanmadan bir yıla kalmaz kanalını kapatır gidersin.
Kervan yolda düzülür düzülür de şimdi YouTube da çıta yükseldi 4K kameralar, tertemiz ses alan mikrofonlar ışıklar vs. Bunlar da deli para. Çekilen videoyu kurgulamak için çok iyi bilgisayar ve programlar lazım
Yaşın bi mazuru yok.
Ama şunu da söylemeliyim ki YouTube çok zor bir platform, yani yıllarca videolarınızın izlenmesi bini bulmaya bilir.
Sabır ve azim gerekli.
Eğer bu işi yapmaya hevesin ve enerjin olduğunu düşünüyorsan hiç bir yaş geç değil. Ayrıca önemli olan tecrübe ve yine önemli olan içeriklerinin kalitesi.
Cevap
68Cevap
Bence olabilirsiniz
Bence hiç de geç değil. Neden olsun ki hem? 30dan sonra youtuber olunmaz diye bir kural yok. Sende seni izleyen gençlerin ablası olursun. 🙂 Tabi hangi konuda içerik üreteceğini iyi seçmen gerek. Mesela youtuber'lık değil de, bende hobi olarak asmr videoları çekmeyi hedefliyorum. Yaklasik 5-6 senedir ASMR videoları dinliyorum, izliyorum. Ya hayatımın hangi döneminde olursam olayım birgün mutlaka profesyonel bir şekilde ASMR yapacağım. Sadece şu an zamanım yok, iş askerlik derken hobiyi düşünemiyor insan maalesef. 🙂 Ama yapıcaz inşallah şu durumlar bi düzelsin 😃
ben başladım asmr var ya çok hoş bir şey ahhahah
geceleri dinlemeden uyuyamaz oldum sadece o kadarını diyeyim. 😃 Ne tarz şeyler dinliyorsunuz siz 😁
ben kargo açma videoları izlemek hoşuma gidiyor çekmekte daha acemiyim bir video çektim düzenleyip atacağım ama çekim açılarına bakıyorum.
Attığında mutlaka benimle de paylaşır mısın merak ettim çok 🙂
yaaaa ama kötü çektim ki güzel değil utanırım.
Eminim kötü değildir. Sadece ilk kez denediğiniz için biraz acemi olabilirsiniz bu da gayet normal. Sabırsızlıkla bekliyorum 😌
Teşekkür ederim ama ben çokk sakar bir insan olduğum için artık nasıl olursa aman herkes dört dörtlük mü ki zaten.
Aynen. 🙂
Neden geç olsun ki ben de youtuberim hem de videolarım bayağı iyi izleniyor bence YouTube'da video çekmenin yaşı yoktur ki herkesin kısmeti vardır
Valla ortak arıyorsan yani tüm samimiyetimle diyorum bu yola beraber girelim bende çok isteyipte bir türlü atılamadığım bir konu üzerine değindin tek yapamam çünkü her şey var sürükleyici şey eksik.
Hayır bu yetenek ile alakalı geç kalmış falan sayılmazsınız. Farklı olmak ile alakalı birazda. Bir meziyetiniz vardır. Bir bakmışsınız herkes sizi izliyor.
30 yaş geç sayilmaz tabi ama, kervan yolda duzulur ile geç başlamanın baglantisini çözemedim, o söz farklı durumlar için kullanıliyor bildiğim kadarıyla 😄
Bu işlerin yaşla ilgili olduğuna inanmıyorum. Ne 35 ne de 40 geç değil ama Youtuber olmak için değişik enteresan fikirlerin olması lazım, bir de çevrenin çok geniş olması lazım.
Hiç bişey için geç değil. Ben de 27 yaşımda yeni yeni gireyim diyorum. Bikaç video çektim attım, sonra bıraktım. Bu hafta gene atıcam fırsat bulursam. Süreklilik gerekiyor yoksa olmaz o iş.
İçerik ne olacak? Yoksa saçma kişiler gibi hayatını mi anlatıp bugün yalan makinesine baglandık tarzı saçma şeyler mi yapican?
Soruyu gizli sormuşsun.. Özgüvwnin yerinde mi? Değilse deneme yerindeyse yaş ne alaka abi insanlar içeriğe bakıyor
Ülkedeki milyonlarca ahmak senden öncekileri fenomen etti zengin etti. Seni de ederler. Ne olmak istiyorsan ol
Böyle bir şey için geç kalmak diye bir şey yoktur, artık her şey hızlı ilerliyor ve sen de güzel yaparsan hızlı ilerlersin
Olur tabi neden olmasın istedikten sonra. Tabi bunun için biraz sermaye ve en önemlisi zaman, istikrar çok önemli.
Bu yaştan ziyade azim ve şansla ilgili. Sana uygun doğru kitleyi yakalayacak içerik üretip akılda kalan da bir isim yapabilirsen tamamsın.
Mesele senin ne kadar donanımlı olduğun. Boş biri değilsen olur bence. Barış ozcan 40 yaşında başladı buna
Niye geç olsun ki? Bomboş içerik yapanlar senden daha mı zeki, hayır. Ama farklı bir şey yapman lazım ki dikkat çeksin.
yoo ol bakalım tutmazsa bırakırsın ne olcak. gec derken yastan değil bu işin artık tabanı olustu piyasa belli. yer edinmen zor olur basarılar
YouTuber olmanın yaşla ne alakası var onu anlayamadım? İnsanlar yaşa değil yaptığın içeriklere bakar
Hemen hiç bir yaş, hemen hiç bir şeye başlamak için geç değildir. Başlamak yerine geç mi değil mi diye düşünüp oyalanmak ise zaman kaybıdır. 😀
Geç erken diye vaktini bununla harcamamalısın vaktin kısıtlı bu konuda kendini geliştirmeye bakmalısın
bizim memlekette ünlü olmak için yaş fark etmez.
Geç değil başla hatta bende takip edeyim destek olayım
Bence bu hayatda hiç bir şey için geç değil
ay hayır kız full devam youtuberin yaşı yoktur konsept ne adı nedir söyle bizde takip edelim
Yaşın bi önemi yok ya istediğin şekilde içerik üret tutursa iyi olur keyfine bakarsın
YouTuberlık da eskidi artık twitch veya o tarz şeyler var
Herkesin youtuber olduğu bir dönemdeyiz. Senin neyin eksik?
Yapılır neden olmasın. Önemli olan çektiğin videoların izlenmesi.
Neyle ilgili bir YouTube kanalı açmayı düşünüyorsun
Istediğin gibi devam et en kötü denedim sarmadı dersin
30dan sonra nasil YouTuber olunur diye video çek sjsjsjsj
Başarılar diliyorum kanalı söylerseniz abone olayım
@rumeysayemis vos ver ne yapacan yotuberi sen bana abone ol konusalim coluk cocuga karisalim ddlm
YouTube r ok de kanal içeriği hakkında biraz açıklama yaparmısin
Hayatda hiç bir şey için geç değildir zoru basaramazsan kolayida elde edemezsin
Hayatta hiç bir şey için geç değildir. Youtube ile ilgili isterseniz yardımcı olabilirim.
Yok ya olur nolcak kol kuvvetiyle olan bi iş değil sonuçta
Bence 30 yaş çok geç bir eş değil en ideal yaş olduğunu düşünüyorum
Twerk vidolari çekersen çok ilerlersin benden söylemesi 😅🤣🤣🤣🤣🤣
Hayır tabi geç değil ama olmak için emek ister
Konu ne olacak? İçerik önemli burada daha çok
İlk Youtuber olanlardan bazıları o yaşlardaydi yani geç değil
Hesap ismi yazsaydın destek olurdum. Geç değil ayrıca
yo değil.
Tolstoy Bisikleti öğrendiğinde 65 yaşında mıymış neymiş. Belki daha bile fazladır.
Oyüzden literatüre "tolstoyun bisikleti" şeklinde bir söz grubu dahi girmiş. Hiçbir şeyi öğrenmek için geç olmadığı konusunda.
min 5-7 yıl sürer... min 5 yıl boyunca kaynaksız olmaya gögüs gererim diyorsan üstüne üstük devamlı içerik üreticeksin.
Ne alaka ya 60 yasinda bir amca elektrik videolari yapio deli gibi de izlerim
Akli basinda ve durust biriysen bisey yapamazsin. Ama uckagitcilik icin giriyorsan tüm millet pesine takilir isterse 60 yasinda ol
Hiç bir şey için geç kalınmaz. her yaşta ola bilir insan.
neden okuyup bi meslek edinmek degilde buk sabuk bi iş ediniyorsunuz
Sürekli tiktokta hortlak gibi karşıma çıkan 70 yaşındaki koltukta tepinen teyzeden daha iyi bir perforfans serğileyeceksen seni tutmayalım meydan senin
Yaşlandıkça hiçbir şey için geç olmadığını, saniyeleri değerini anlayacaksınız, ama içiniz gençse bu dediğim geçerli
Kafana göre takıl ya. hadi ordan hayatına bir kez geliyoruz yap gözünde kslmsdın keşken olmasın işte.
Soytarılık yapacaksan
evet geç kalmışsın
bir içerik üreteceksen….. yaş ile alakası yok
İçerik fikrin güzelse geç değil hem bu tür mecralarda yaşın pek önemi yok
Hayır geç falan değil yeter ki izlenin djdjd
Geç değil bence youtube'da her yaştan insan başarılı olabilir.
Hayır geç değildir. Bunun yaşla bir ilgisi de yok. Hayallerinin peşinden koş
Hic birsey icin gec kalmamistir insanoglu bunu unutma
İçerik ne düşündüğüne bağlı ve tüm işin sadece bu olmalı. O zaman belki başarırsın
30 çok geç bir yas değil ki, hayatı neresinden tutarsan kâr
Bu işin kriteri ne ki yani geç olsun kesinlikle bir yaşı yok ne yapmak istiyorsanız onu yapın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?