27 yaşından sonra Twitch, YouTube işlerine girmek zaman kaybı mı olur?

En büyük hayalim Twitch yayıncısı veya YouTuber olmak. Gerekli ekipmanların hepsini aldım mikrofon kamera vs. 30bin TL'lik sistemim var. Sizce ne yapsam boş işlere mi yöneliyorum sizce?
Bu kadar çaba sarf etmişsin. Vazgeçme... Ama bu işlerin zamanla olduğunu hatırla ve sabırlı ol, bence çok güzel yerlere geleceksin. Boş iş değil bu, layıkıyla yapana meslek olur.
Bu tamamen seninle ve sabit gelirinle alakalı eğer ki aylık geçinebilecek maddi durumun varsa kesinlikle yapmalısın tabi ki zaman alacak ama sonuçta istediğin işi yapacaksın. Ben de sistem kurdum her şeyi aldım odamı dizayn ettim ama çalışmadan yapamadım gerçi maddi durumum da iyiydi ama evde asosyal gibi yaşamak bilemedim bana göre değil 1 sene falan yaptım sanırım. Hala aklımda ama :)
Bununla bir ilgili bir video var,
hayatını erteleme diyor düşündüğün bir şey varsa yap yirmili yaşlarda yapamadıysan otuzlu yaşlarda otuzlu yaşlarda yapamadıysan kırklı yaşlarda 40’ta olmadı 50’de 50 de olmadı 60’ta yap yap yap yap…
Benimde set up hazır on gün içinde twitchte yayına başlayacağım ve 30 yasindayim böyle şeyler için hiç bir zaman geç değil ve zaman kaybida degil ne istiyorsan ne zaman istiyorsan onu yapmalısın kanka 👍🏽😉
İletişime geçelim discord var mı? :)
Var olmaz mı birbirimize yardım ederiz belki
Discord id: Rashkoln#5723
Ekliyorum
Tamamdır bekliorum
Görüş
23Görüş
Yayın açmam, video yapmam gerekiyor diyerek yaparsan olmaz başaramazsın. Zaman kaybı olur. Doğru enerjiyi yakalayıp kendi topluluğunu oluşturabilirsen tabiki başarılı olursun. Ancak içeriğini dikkatli seçmelisin. Her başarılı youtuber veya yayıncı çok kazanamıyor bu yüzden.
Öyle düşünme elrean 35 yaşında mesala öyle düşün youtube veya twitch aynı anda yönetebilirsin eğer cana yakın biriysen bir gün illaki patlarsın zaman isticek biraz dene :)
Ben de yapmak istiyorum ama gerekli yayıncılık bilgim yok. Umarım denersin ve istediğin yere gelirsin
Ben de yapmak istiyorum ama gerekli yayıncılık bilgim yok. Umarım denersin ve istediğin yere gelirsin
Zaman kaybı değil hayallerinin peşinden git. Twitchte 60 yaşında yayın yapan teyzeler varken nasıl geç kalmış hissediyorsun anlamadım
Sistemle alakalı bir durum değil bu sistem sadece kaliteyi ortaya koyar o yüzden istersen 500 binlik sistemin olsun görüş açısı istikrar vizyon yok ise sadece zaman kaybı olur
#Hükümdar
Bu işe girdiysen ve de bunca masrafı yaptıysan illa ki kendine de güveniyorsundur. Sonuna kadar git ve tüm şansını zorla... Becer onu...
Bende yapmak istiyorum ama bi öncü arıyor insan tek başına cesaret edemiyorum 😬😬
Dene şansını ama piyasa dolmuş herkes bi yerlerde
Başarılı olacaksa. Çok iyi olur olmazsandan bir şey kaybetmezsin
Şöyle düşün her türlü 35 yaşına gireceksin hayallerine ulaşmış bir 35 yaşında sen mi hayallerine ulaşamamış 35 yaşında sen mi yani zaman kaybı falan değil yaş her türlü geçiyor
Çok teşekkürler, iyi motive etti beni bu:)))
Rica ederimm
Kanka aramıza hoş geldin canım yardıma ihtiyacın olursa söylersin 🥹🥹
Hoşbulduk, var tabikide
Instagram eklermisin ordan konusurz. İnsta: rashkoln
Var,
Tamamdır, eklicem ev şu an tadilatta başlıyorum 1-2 haftaya
Tamam kanka yazicam ben sana djd
Benim şahsi fikrim zaman kaybı gibi geliyor bana ama bu senin hayalin ise peşinden git. Başkalarının ne düşündüğünü önemseme. İstiyorsan yap içinde kalmasın. Denemeden olmayacağına denedim ama olmadı demek daha mantıklı.
Dünya web3 e doğru gidiyor geç kalma.
Gir
Pquen i biliyor sun
Korkma şansını benim para olsa ne. En baş girerim
Dene bence ama artık eski YouTube ortamı yok rakibin çok yani
Şansını dene bence, hobi gibi başla, tutarsa devam edersin :)
Twich bazen paranın üstüne yatıyormus galiba.
Fazla boş bence ama Enes Batur gibi gwreksizler bu kadar milyoner olduysa sen niye olmayasın
Yanii, Enes Batur gibi olmak için sence 3 yıl kısa bir süre mi?
Fazla kısa o çünkü baya sene harcadi
Benim de en büyük hayalim bu istersen ortak yapmayı deneyebiliriz
Olur. İnsta ekle: rashkoln
En İyi Görüş