Açıkçası belli bir içerik türüne odaklı değilim. Ama yayıncının yaptığı işteki verdiği emek ve bunu öne sunma biçimi çok önemli. İçeriği insanların en çok talep ettiği türden belirleyebilirsin. Kalite ise bana göre işi ne kadar ciddiye aldığına bağlı oluşur. Yani amacın sadece yayın yapmak değil, kitleye ulaşmak olmalı. Kendi fikrim tabi :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşkın ve sosyal medyanın yaşı yoktur.. şener şen de 40 tan sonra ünlü olmuş öyle diyorlar araştırmadım..
Bunun yaşı yok ki. Önemli olan yayının içeriği ve kalitesi. Bunlar iyi olursa başarıyı elde edersin
Mesela hangi içerik dikkatini çeker? Sana göre kaliteli bir içerik nasıl olur?
Açıkçası belli bir içerik türüne odaklı değilim. Ama yayıncının yaptığı işteki verdiği emek ve bunu öne sunma biçimi çok önemli. İçeriği insanların en çok talep ettiği türden belirleyebilirsin. Kalite ise bana göre işi ne kadar ciddiye aldığına bağlı oluşur. Yani amacın sadece yayın yapmak değil, kitleye ulaşmak olmalı. Kendi fikrim tabi :))
Bwnce hiç bir şey için geç değil kendinden emin olup kararlı vee istikrarlı olmana bağlı yani kesinlikle azmin önemliii
Hayallerinin peşinden koş hiç bir şey için geç değildir
👍😎
Hiç bir şey için geç değil
Geç değil
ben ce geç