Ekran ayarlarını yükseltmeyi dene. Yükselttiğin halde takılmaya devam ediyorsa ekran kartın zorlanıyor demektir. Fps ayarına bak yapabiliyorsan en az 30’a sabitlemeye çalış grafik ayarlarından.
30 un üstünde oynayabiliyorsan orta ya da yüksek ayarda süper olur. Normalde 60 üstü ideal tabii ama çok iyi olmayan bilgisayarlarda 30 bile iyi. 10 fps’de çok oyun oynadım uzun zaman takıla takıla bir şekilde yapmaya çalışıyordum 😅 şimdi pc iyi rtx 3050 kullanıyorum ancak yeni çıkan çoğu oyunda 60 göremiyorum ramden dolayı 😅 her şey ekran kartı istiyor. Fps sabitlenmiyorsa sen yine de en az 30 un üstünde görmeye çalış mümkün olduğunca. Diğer türlü yine oynarsın bir şekilde ama keyifli olmaz. Keyifli oyunlar.
İlk geldiğinde bize de sorunlu geldi sonra gönderip tekrar düzelttirdik. Kendi hataları olduğunu kabul ettiler. Şu anda çok güzel çalışıyor bilgisayar her oyunu rahat biçimde oynuyorum çok nadir bir iki oyun dışında. Onlarda da genel olarak optimizasyon sorunu var zaten ekran kartından kaynaklı bişey değil. Çoğu oyunu yüksek ayarla, çok işlemci isteyen Cyberpunk, horizon zero down gibi oyunları da normal ayarda sıkıntısız oynarsın. Açamayacağı oyun yok o bilgisayarın. Belki oynadığın oyun nvidia’yı görmemiş olabilir, bazı oyunlarda yapıyor. Nvidia denetim masasını aç program ayarlarından bak oyuna default intel gözüküyorsa nvidia’ya al onu. Vsync açık olsun her zaman akıcılık katar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çözünürlük arttırın
Düzelmedi maalesef
Ekran ayarlarını yükseltmeyi dene. Yükselttiğin halde takılmaya devam ediyorsa ekran kartın zorlanıyor demektir. Fps ayarına bak yapabiliyorsan en az 30’a sabitlemeye çalış grafik ayarlarından.
Fps sabitleme ayarı yok
Neyse bir şekilde sabitledim İnşallah olur
30 un üstünde oynayabiliyorsan orta ya da yüksek ayarda süper olur. Normalde 60 üstü ideal tabii ama çok iyi olmayan bilgisayarlarda 30 bile iyi. 10 fps’de çok oyun oynadım uzun zaman takıla takıla bir şekilde yapmaya çalışıyordum 😅 şimdi pc iyi rtx 3050 kullanıyorum ancak yeni çıkan çoğu oyunda 60 göremiyorum ramden dolayı 😅 her şey ekran kartı istiyor. Fps sabitlenmiyorsa sen yine de en az 30 un üstünde görmeye çalış mümkün olduğunca. Diğer türlü yine oynarsın bir şekilde ama keyifli olmaz.
Keyifli oyunlar.
Bende de rtx 3050 var Aldığıma pişman oldum sorunlarıyla birlikte geldi 3060 alamadım
İlk geldiğinde bize de sorunlu geldi sonra gönderip tekrar düzelttirdik. Kendi hataları olduğunu kabul ettiler. Şu anda çok güzel çalışıyor bilgisayar her oyunu rahat biçimde oynuyorum çok nadir bir iki oyun dışında. Onlarda da genel olarak optimizasyon sorunu var zaten ekran kartından kaynaklı bişey değil. Çoğu oyunu yüksek ayarla, çok işlemci isteyen Cyberpunk, horizon zero down gibi oyunları da normal ayarda sıkıntısız oynarsın. Açamayacağı oyun yok o bilgisayarın. Belki oynadığın oyun nvidia’yı görmemiş olabilir, bazı oyunlarda yapıyor. Nvidia denetim masasını aç program ayarlarından bak oyuna default intel gözüküyorsa nvidia’ya al onu. Vsync açık olsun her zaman akıcılık katar.
Ayarlardan doku filtresini bir çıtır yükseltmeyi dene bir de nvidia ayarlarını kontrol ettin mi
Ettim ama yine de olmuyore
Ekran kartını yükselt.
Oyun grafik ayarlarin ne seviyede
High
Bir alt al ekran kartın zorlaniyor
Vysnc acik mi kapali mi olsun?
Kapali
O zaman da ekran yırtılması oluyor Neyse teşekkürler
Çözüm çok kolay
Nasi?