Güncellemeler
+1 yıl
Buna bir çözüm yok mu nolur ya? Nasıl kendi gerçek hesabımdaki engeli kaldırcam? Mümkün değil miiii?
Gençler denk geldiğim tanıştığım birini instagramdan stalkladım buldum. Takipçisi çok olmasa da hesabı gizli değildi. Ben de fake hesabımdan hikayesine baktım. O da beni engellemiş. Yeni güncelleme yüzünden benim kendi gerçek hesabımı da engellemiş oldu galiba. Kendi hesabımda da gözükmüyor profili ama arkadaşımın telefonundan onun hesabından aratınca gözüküyor :/
Artık denk gelmemeye çalışıyorum, oysaki sadece onu beğendiğim ama tanışmadığımız için böyle bir şey yapmıştım. Bunun çözümü var mıdır? Ne yapabilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Instagram uygulamasindan hesap acarsan yine engellenir otomatik. Çözümü herhangi bir googleden instagram web sayfasından kayıt ol hesap aç. O hesapla instagram uygulamasina giriş yap hesaplar cikiyor. Instagram uygulamasindan engel yiyorsun sadece. Googleden hesap acarsan sorun kalkiyor. Bende de ayni sorun vardi ya baska telefondan hesap aciyorum veya kendi telefonumdan googleden hesap aciyorum..
Tesekkur etsene mk cocugu
hesaplar gözükür onda sorunum yok da pek şimdi ben bu kişiyle daha da yakınlaşmak isterdim uygun ortam olursa ama artık yakın olsak instagramdan takipleşelim dese bir açıklamam olmayacak çünkü o da fake hesabımı engellediğini bilmiyor ya :/ o konuda bir şey yapılabilir mi? bu arada cevabın için teşekkürler
Hocam, de orjinal hesabı da engel yemiş o nasıl düzeliyor bu sistemde?
Merhaba bu sorun benimde başıma geldi bir çözüm buldunuz mu? Fake hesabımı engelledi telefonumdaki bütün hesaplardan engellemiş oldu çözümü var mı
yok sanırım çözümü maalesef bulamadım