İnternet & Teknoloji İnstgram Fake hesapla ilgili? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnstgram Fake hesap savcılığa verildiği zaman çıkar mı kim olduğum Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar emin misiniz 1 haftaya çıkar kim olduğun ortaya dedi Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar yardım edin İnstgram Fake hesapla ilgili? Cevapla Savcı Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yaw kim uğraşacak okdr şeyler bişey olmaz merak etme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin Centirwomen +1 yıl Adama küfür hakaret ya da dolandırma gibi bişey yapmadıysan kimse kaale almaz onun da gidip şikayetçi olacağını sanmıyorum Soran +1 yıl İftira ve yalan var sadece bişey yok
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Tehdit hakaret dondırıcılık vs gibi konularda verilir ve çıkqr 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbiri yok Yorumla Yunuslarr +1 yıl Neden verecek o zaman veren kişi Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgilim ağzını aramak için sevgilin var şu bu dedim o da iftira ve yalandan dolayı seni savcılığa vericem dedi Yorumla Yunuslarr +1 yıl Hiçbir suç unsuru yok savcı kapıdan içeri almax Yorumla Soran +1 yıl Yalan ve iftira dedi ama Yorumla Yunuslarr +1 yıl Ne olacak yani hırsız diye mi katil diye mi iftira böyle bi suç yok rahat ol 😉 Yorumla Soran +1 yıl Sadece ağzını aradım şu kızla konuşuyon diye Yorumla Soran +1 yıl İp adresinden çıkar ortaya dedi Yorumla Yunuslarr +1 yıl Neye istinaden senin ip adresin bulunacak suç yok ortada Yorumla Soran +1 yıl İftira yalan var ama Yorumla Yunuslarr +1 yıl Öyle iftira mı olur ya yalan da suç değil kime göre yalan Yorumla Soran +1 yıl Ya kimliğim çıkar mı ortaya sorun orada Yorumla Yunuslarr +1 yıl Hiç bişey çıkmaz seni sıkıştırıyor itiraf etmen için sakın yeme şikayet edebileceği hiçbir suç unsuru yokk Yorumla Soran +1 yıl Yarın çıkar ortaya ya da 1 haftaya dedi Yorumla Soran +1 yıl İp adresimi nasıl değiştirebilirim Yorumla Yunuslarr +1 yıl Sen benim dediklerimi anlamak istemiyosun anlaşılan bişey demiyorum bildiğini oku Yorumla Soran +1 yıl Siz polissiniz anlaşılan Yorumla Soran +1 yıl Ama çok net konuştu sıradan biri olsa umursamam zaten Yorumla Yunuslarr +1 yıl Sıradan biri olmasın kim bu savcı mı hakim mi neye göre kimi bulacak saçma sana zarf atıyor işte Yorumla Soran +1 yıl Off bilmiyorum ki Yorumla Yunuslarr +1 yıl Son kez söylüyorum hiç bir bk olmaz olursa olursa şu mesleği 10 senedir boşa yapıyorum Yorumla Soran +1 yıl Bak olursa görüşürüz o zaman Yorumla Yunuslarr +1 yıl Tamam görüşelim 👍 Yorumla Soran +1 yıl Bişey sorcam konuyla alakasız ip adresini nasıl değiştirebilirim 😂 Yorumla Yunuslarr +1 yıl Konuyla alakalı aslında da sen garantiye almak istiyosun kendini ip adresini 500 kere de değiştirsen fark etmez suç varsa tespit edilir Yorumla Soran +1 yıl Offf Yorumla Soran +1 yıl Hesabı silsem yok etsem Yorumla Yunuslarr +1 yıl Suç yok diyorum hala aynı ama Yorumla Soran +1 yıl Tamam tamam ikna oldum Yorumla Yunuslarr +1 yıl İnşallah 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Durup dururken niye veriyorsun ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben değil karşı daki vericem dedi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç sanmiyorum. Bakmiyorlar bile 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin 1 haftaya ortaya çıkar kim olduğun dedi Yorumla
NauuNauu Takip Et Xper 5 Yaş: 125 +1 yıl Senşn bilmedin akrabaların bile çıkar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama ortada tehdit felan yok yalan ve iftiradan verecekmiş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl fake hesap bulunamaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin 1 haftaya ortaya çıkar kim olduğun dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl lan sus bulunamaz dedim Yorumla Soran +1 yıl Kesin konuştu ama tehdit felan yok Yorumla Soran +1 yıl İp adresimi nasıl değiştirebilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaw kim uğraşacak okdr şeyler bişey olmaz merak etme
Emin misin
Adama küfür hakaret ya da dolandırma gibi bişey yapmadıysan kimse kaale almaz onun da gidip şikayetçi olacağını sanmıyorum
İftira ve yalan var sadece bişey yok
Tehdit hakaret dondırıcılık vs gibi konularda verilir ve çıkqr
Hiçbiri yok
Neden verecek o zaman veren kişi
Eski sevgilim ağzını aramak için sevgilin var şu bu dedim o da iftira ve yalandan dolayı seni savcılığa vericem dedi
Hiçbir suç unsuru yok savcı kapıdan içeri almax
Yalan ve iftira dedi ama
Ne olacak yani hırsız diye mi katil diye mi iftira böyle bi suç yok rahat ol 😉
Sadece ağzını aradım şu kızla konuşuyon diye
İp adresinden çıkar ortaya dedi
Neye istinaden senin ip adresin bulunacak suç yok ortada
İftira yalan var ama
Öyle iftira mı olur ya yalan da suç değil kime göre yalan
Ya kimliğim çıkar mı ortaya sorun orada
Hiç bişey çıkmaz seni sıkıştırıyor itiraf etmen için sakın yeme şikayet edebileceği hiçbir suç unsuru yokk
Yarın çıkar ortaya ya da 1 haftaya dedi
İp adresimi nasıl değiştirebilirim
Sen benim dediklerimi anlamak istemiyosun anlaşılan bişey demiyorum bildiğini oku
Siz polissiniz anlaşılan
Ama çok net konuştu sıradan biri olsa umursamam zaten
Sıradan biri olmasın kim bu savcı mı hakim mi neye göre kimi bulacak saçma sana zarf atıyor işte
Off bilmiyorum ki
Son kez söylüyorum hiç bir bk olmaz olursa olursa şu mesleği 10 senedir boşa yapıyorum
Bak olursa görüşürüz o zaman
Tamam görüşelim 👍
Bişey sorcam konuyla alakasız ip adresini nasıl değiştirebilirim 😂
Konuyla alakalı aslında da sen garantiye almak istiyosun kendini ip adresini 500 kere de değiştirsen fark etmez suç varsa tespit edilir
Offf
Hesabı silsem yok etsem
Suç yok diyorum hala aynı ama
Tamam tamam ikna oldum
İnşallah 😀
Durup dururken niye veriyorsun ki
Ben değil karşı daki vericem dedi
Hiç sanmiyorum. Bakmiyorlar bile
Emin misin 1 haftaya ortaya çıkar kim olduğun dedi
Senşn bilmedin akrabaların bile çıkar
Ama ortada tehdit felan yok yalan ve iftiradan verecekmiş
fake hesap bulunamaz