İnternet & Teknoloji İnstagramda böyle hesap çalınırmı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sadece arkadaş isteği attığım kişi kabul ettiği o hesabı çalabilirmi kişi? İnstagramda böyle hesap çalınırmı? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
LeydiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eig 92% 5 ay Çalınmaz 0 3 Yorumla Soran 5 ay bize buyuk bir discord sunucusunda admin bizi uyardı adam sadece mesaj ile hackelediğini söyledi Soran 5 ay haklediğini Soran 5 ay hacklediğini
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 5 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2b görüş paylaştı. Çalan çalıyor valla 0 6 Yorumla Soran 5 ay öyle yapan biri vardi discordda Yorumla Soran 5 ay adam discordda mesaj ile hackliyor Yorumla Soran 5 ay ip den hackliyor Yorumla Soran 5 ay bir mesaj ile Yorumla Soran 5 ay özelden bir mesaj Yorumla Soran 5 ay şimdi diyecen nereden biliyon eskiden girdiğim buyuk discord sunucusunda admin demisti Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Hayır 0 8 Yorumla Soran 5 ay neden? Yorumla Görüş sahibi 5 ay Genelde bir linke tıklamadan bir şey olmuyor diye biliyorum Yorumla Soran 5 ay Bana turkiyenin en buyuk discordlarindan olan bir grupta admin discord genel chatinde bizleri uyarmisti adam çok profesyonelmiş sadece mesaj ile hallediyormuş hacklemeyi sen mesaja cevap verdinmi gidiyormus hesabın ip den hackliyormus Yorumla Soran 5 ay chati de çok akiyo Yorumla Soran 5 ay tanımadiginiz kisilerin mesajlarina cevap vermeyin diye uyarmisti Yorumla Görüş sahibi 5 ay Doğrudur o zaman benden daha bilgilidir ona güven :) Yorumla Soran 5 ay tamam teşekkür ederim cevabın için Yorumla Soran 5 ay herifler ilmi şerre alet ediyorlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Duruma ve kabiliyete gore degisir
Zannetmiyorum
Çalınmaz
bize buyuk bir discord sunucusunda admin bizi uyardı adam sadece mesaj ile hackelediğini söyledi
haklediğini
hacklediğini
Çalan çalıyor valla
öyle yapan biri vardi discordda
adam discordda mesaj ile hackliyor
ip den hackliyor
bir mesaj ile
özelden bir mesaj
şimdi diyecen nereden biliyon eskiden girdiğim buyuk discord sunucusunda admin demisti
Bulaşma öyle şeylere
neden
Hayır
neden?
Genelde bir linke tıklamadan bir şey olmuyor diye biliyorum
Bana turkiyenin en buyuk discordlarindan olan bir grupta admin discord genel chatinde bizleri uyarmisti adam çok profesyonelmiş sadece mesaj ile hallediyormuş hacklemeyi sen mesaja cevap verdinmi gidiyormus hesabın ip den hackliyormus
chati de çok akiyo
tanımadiginiz kisilerin mesajlarina cevap vermeyin diye uyarmisti
Doğrudur o zaman benden daha bilgilidir ona güven :)
tamam teşekkür ederim cevabın için
herifler ilmi şerre alet ediyorlar