Merhabalar,
Bence arttırdı. Ayrılınca bi bakıyorsun şak başka kızlarr, erkeklerrr beliriyor. Hayırlısı.

Merhabalar,
Bence arttırdı. Ayrılınca bi bakıyorsun şak başka kızlarr, erkeklerrr beliriyor. Hayırlısı.

Evet bazı insanlar için arttırdı diyebilirim. çünkü kendisine daha çok benzeyen insanları sadece sosyal medyada bulabilen insanlar var. ama bu kişinin sosyal yaşantısına göre değişiyor yani bazı insanlar sosyal medyayı sadece zaman geçirmek için bazıları eğitim için bazıları da arkadaş edinmek için kullanıyor. yani kullanım amacına göre de değişiyor. ama bazen çok iyi anlaştığımız kişiler gerçek hayatta değil sadece sosyal medyada denk geliyor bu yüzden ben sosyal medyanın gelişmesinin sevgili seçeneklerini arttırdığını düşünüyorum ama tabi ki bu yine de kişiye göre değişir.
Valla kadınlardaki doyumsuzluğu arşa çıkardı şimdi eskiden olsa bir kadınla tanışmak istesen tipin flan yerindeyse yetiyordu. Fakat kadınlara günde 1000 dm geliyor artık kadın kendine kriter yükseltiyor 190 olacak esmer olacak kaslı olacak zengin olacak falan binlerce kriter, kadın istediğini bulamıyor yalnız kalıyor, erkekte kritere uymadığı için yalnız kalıyor; kısır döngüye yol açıyor.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Kendilerine güveni zerre hissetmediğim ( misalen ) 100 erkeğe SADECE erişimi kolaylaştırdı, bi tek O'na güvenip rastlaşacağım TEK erkeğe erişimin sadece biçimi değişti. Ben kadere çok inanırım. Bi erkek kaderimde yazılı değilse aynı mahallede bile olsak birbirimizin farkında bile olmayız, eğer kaderimde ise icabında uzayda rastlaşırız. İnternet sadece biçimin farklılaşması demek. Eskisinden bi tık bile daha kolay veya zor değil çünkü bence her şey kader teknolojisinin esiri, evet. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀
Elbette arttırdı. Özellikle reel dünyada iletişim sorunu olan kişiler burada şair kesiliyor. Bildiğin çapkın oluyor enteresan bir şekilde😅 bence sorun alternatifler değil. Ayrılır ayrılmaz birileriyle olan kişi bunu alternatif çok diye değil ilişkisinde gerçekten sevmediğinden yapıyor. Seven insan için sayısız alternatif olsun dönüp bakmaz bile
Cevap
12Cevap
Bazı insanlar için alakası yok mesela benim. icjn daha da zorlastirdi işleri bence. Çünkü herkes kız düşürme derdin de samimiyetsiz bi ortam var , doğal bi aşk hikayesi yaratmaya imkan kalmıyor. Ki benesela. oradan kimseye güvenip tanışmam büyük konuşmayayım ama mantıklı değil daha önce bi ksiiyle bu şekilde tanıtım baya sorunlu bi kişilikti
%90 ilgi budalası kadınlar ce abaza erkeklerle dolu. Ama evet arttırdı. Tüm yuvalar sosyal medya yüzünden yıkılıyor. Sosyal medya kullanan özellikle kendi gerçek resmini ve bilgilerini kullanan kişiyle ciddi ilişki düşğnülmemeli.
Katılıyorum insanlar bu gidişle tek kişiyle de yetinmeyecek. Biter bitmez hemen ilişkiye başlamak ta ne bileyim.
Öyle bir anlatıyorsunuz ki.. O tipte insnaların yedek tuttuğu kızlar vardır. Başka türlü hemen hoşlanıp ne ara görüşecekler.
Arttırdı. Bugün düşündüm de bazı insanlar sosyal medyaya sırf kendisine sevgili bulmak için giriyor
Karakterinde eksiklik olan biri, sosyal medya olsun olmasın yapacağını yapar zaten.
Adil Yıldırım buna sırtlanlar arttı derdi... 😂
Tabii efendim. Ksden bile sev buluyorsun fjfjj
Demi? KS nin en iyi yanı bu şjljlbm
Kendini minareden atmasını isteyen kişikerin varlığı şklhl
Yıkıldım şkşkşv
İyi kötü yanı var.
şimdi kimse sevgiye emek vermiyor,
Arttı ağzı laf yapanlara özellikte 😊
demekki ayrilinca bakmamak lazim :)
Allah bir kapı açıyor:)
Bir nevi öyle oldu aslında
Kalite çok düştü.