İnternet & Teknoloji D yazan hangi uygulamanın bildirimi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kullanan var mı? Hangi uygulamaya ait bildirim bu Güncellemeler+1 yıl ... D yazan hangi uygulamanın bildirimi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 596 cevap paylaştı. ID diye bir uygulama var tanımadığın kişilerle anonim olarak konuşuyorsun 0 0 Yorumla
FeelsBadMan0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Manitan mı attı bunu xd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet bu 1 değil 2 değil yeter artık hep arkadaşlık uygulamaların kullanıyor😡 Yorumla FeelsBadMan0 +1 yıl Manitanla sana başarılar o zaman. 🥱 Yorumla Soran +1 yıl Ulan birde ailesi beni biliyor bee Yorumla
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tanışma uygulaması bildirimi :D 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ZEDGE 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek ne işe yarıyor Yorumla UnnamedPlayer +1 yıl Zedge olup olmadığından emin değilim ama çok benziyor. Zil sesi , duvar kağıdı gibi şeyler için uygulama. Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 377 cevap paylaştı. bilmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ID diye bir uygulama var tanımadığın kişilerle anonim olarak konuşuyorsun
Manitan mı attı bunu xd
Evet bu 1 değil 2 değil yeter artık hep arkadaşlık uygulamaların kullanıyor😡
Manitanla sana başarılar o zaman. 🥱
Ulan birde ailesi beni biliyor bee
Tanışma uygulaması bildirimi :D
BlindID arkadaşlık uygulaması.
Blind id uygulamasına benziyor
ZEDGE
O ne demek ne işe yarıyor
Zedge olup olmadığından emin değilim ama çok benziyor. Zil sesi , duvar kağıdı gibi şeyler için uygulama.
bilmiyorum
blind sesli konuşma