İnternet & Teknoloji İşaretlediğim hangi uygulamanın bildirimi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hangi uygulamanın bildirimi oluyor? Güncellemeler+1 yıl ... İşaretlediğim hangi uygulamanın bildirimi? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Makromusic spotify. Aynı şarkıları dinleyen kişileri eşleştiriyor falan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ohaa Yorumla Soran +1 yıl Laayynn erkek arkadaşım kullanıyor Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Adam ekmeğinde 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ulan birde benim için para biriktiriyor evlenmek için 😂 böyle bir şey yapmamalı 🥺 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Kotu olay degıldır belkı ya. Çok takılma denemek için kullandım ben eşleştiriyor falan. Google amcadan neymiş ne değilmiş tam olarak bak istersen. Olmadı nerede yedin paraları söyle söyle şarkısını armağan edersin manitaya 😂 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl makro bu ya boynuzlanırsın dikkat et : ) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaşım kullanıyor zaten 😂 ulan birde evleneceğiz falan bunun için para birikimi yapıyor 😂 Yorumla Meryyc +1 yıl güvenme benden söylemesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Makromusic spotify.
Aynı şarkıları dinleyen kişileri eşleştiriyor falan
Ohaa
Laayynn erkek arkadaşım kullanıyor
Adam ekmeğinde 😂
Ulan birde benim için para biriktiriyor evlenmek için 😂 böyle bir şey yapmamalı 🥺
Kotu olay degıldır belkı ya. Çok takılma denemek için kullandım ben eşleştiriyor falan.
Google amcadan neymiş ne değilmiş tam olarak bak istersen.
Olmadı nerede yedin paraları söyle söyle şarkısını armağan edersin manitaya 😂
makro bu ya boynuzlanırsın dikkat et : )
Erkek arkadaşım kullanıyor zaten 😂 ulan birde evleneceğiz falan bunun için para birikimi yapıyor 😂
güvenme benden söylemesi
Ayarlar