İnternet & Teknoloji Size en çok hangi uygulamadan bildirim geliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Size en çok hangi uygulamadan bildirim geliyor? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Ben bildirimlere bakmıyorum , bi kaç günde bir tümünü siliyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Padişahım meşguliyetiniz pek hayli fazladır ondan bakmıyorsunuzdur 😃 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 29,3b cevap paylaştı. Bana en çok genelde bu uygulamadan geliyor. sürekli kullandığım için bir de instagramdan geliyor bazen hiç gelmeyen uygulama Whatsapp. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 567 cevap paylaştı. Her biri benim bebeklerim :D Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
Bikeredebengulsem Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl WhatsApp hele grup mesajları 50,100 buluyor okusam bi dert okumasam bi dert 🤦 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl tum uygulamalarin bildirimleri kapali onlar istediginde degil ben istedigimde donus yapiyorum 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. Whatsapp ama ben twittera aşığım jajskksk 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yanındakiyle yaşar, aklındakiyle ölürsün 😃 Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Ahahaaajaj Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Telegram ve kızlar soruyor 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı. wp ve instagram hele wp grup mesajları 😣 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 919 cevap paylaştı. connected2. me 2 3 Yorumla YüksekAkrepp 1 yıl Yaşıyor mu o Yorumla Asya_2275 1 yıl evt Yorumla YüksekAkrepp 1 yıl Güzel uygulama cm2 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. KS Wp 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Getir uygulaması. 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı. Instagram 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. İnstadan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben bildirimlere bakmıyorum , bi kaç günde bir tümünü siliyorum
Padişahım meşguliyetiniz pek hayli fazladır ondan bakmıyorsunuzdur 😃
Bana en çok genelde bu uygulamadan geliyor. sürekli kullandığım için bir de instagramdan geliyor bazen hiç gelmeyen uygulama Whatsapp.
Her biri benim bebeklerim :D Keyifli geceler..
WhatsApp hele grup mesajları 50,100 buluyor okusam bi dert okumasam bi dert 🤦
tum uygulamalarin bildirimleri kapali onlar istediginde degil ben istedigimde donus yapiyorum
Whatsapp ama ben twittera aşığım jajskksk
Yanındakiyle yaşar, aklındakiyle ölürsün 😃
Ahahaaajaj
Wp den geliyor puffff 🤦
Telegram ve kızlar soruyor
wp ve instagram hele wp grup mesajları 😣
Youtube 😂 karışık yani baya
%95'i discord'dan.
Whatsapp olması lazım
connected2. me
Yaşıyor mu o
evt