Biri bizi instagramda engellediginde oluşturabilecegi hesapları da engelle seçeneğini seçince telefondan 100 tane de hesap açsak başkası da açsa biz o kişiyi göremiyoruz. Benim aradığım çözüm bu iis nasıl çözerim? Kaç tane hesap açtım hepsinde engelleniyor otomatik. Başkası hesap açtı onun numara onun e posta ben kendi telinde girdim görünmüyor.
Ama bir başkasının telefonundan hesap görünüyor bu engel olayını nasıl asarım? Telefon mu değişmem gerekiyor 😁
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüksek ihtimal telefon değişikliği gerek gibi ama engelleyen kişi içinde koşmaya gerek yok
Engelleyen kişi hem engelliyor hem uğraşıyor ama. Bugün bi hat alayım üstüne açayım çözüm olur mu sizce
Uğraşıyorsa sende pusu kur hesabı açar açmaz engeli çak sen rahatla
Seni engelleyen birine neden ısrarla ulasmaya çalışıyorsun
Ay engelini kaldirdi mi Şu an bende o durjmdayim lutfen yzzz
Hayır kaldırmadı :(
Oha aylar olmuş umudu kes kizim
Ha yok aylar oldu ama o 4 ay içinde 400 defa engel atıp kaldırdı 😂😂 şu an 20 gündür hala engelliyim 😞 bu engel. İşine bir çözüm bulamadım. Ama aylar olmasının da önemi yok sanki daha önce ilk uzun ayrıldığımızda 8 ay engelledi 🙂 sonra barıştık. Huy edindi engel işini eline ne geçiyorsa zevk alıyor o kesin. Engel işini çıkarana bol bol anladın sen 🤦🏻♀️ bide şimdiki engellerde blok koyuyor komple eskiden böyle deildi hesap açardık fake mis gibi şu an olmuor olmuor
Aynen y valla neyse zaten engelleyenler hep pisman olur sgdjsnd
fake maile bağla hesabı telefon numarasına değil :)
Bi hesap açtım yeni engelli onda da. Hatta link atmıştımo hesaba.
Oluşturmuş oluşturabilecegi hesaplar deyince benim oluşturduğum hesapları engelliyormus sistem. Ama başka birinin telefonundan bakınca çıkıyor aynı hesabı ben kendi telinde açınca engelli çıkıyor. Telefon numaram ile mi alakalı bu yoksa telefon mu
sıfırdan fake bir mail aç tlefon üzerinden değil ama bilgisayrdan falan. daha sonrasından o mail üzerinden bir Instagram hesabı aç. numarayla bağlama hesabı. telefondan girme :) senin olduğunu nerden bilecek.
Başka numara ile sorun olmuyor diye biliyorum
Başka numara mı almam lazım? Arkadaş Instagram şifresini verdi kendi telefonuma girdim onun g maili onun numarası kayıtlı bir hesap benim telimde çıkmadı çok garip
Başka numara ile oluyo
adamı rahat bırak derim ben
O beni bırakmıyor ama...
Benim aileme mesajlar atıyor sonra hesapları kapatıp gidiyor bunu da yurt dışı numarası üzerinde yapiyor. Bana şarkılar atıp hesaplar offline oluyor. Üstüne üstlük bide engelliyor bu yüzden çözümü bulmam lazım