Bu gayet normal bir şey adı üstünde sosyal medya. Etrafımdaki arkadaşlarım zaten beni görüyor biliyor. Onlara bilmediği ne gösterebilirim. Sosyal medyanın etkileşimi insanları daha eğlenceli bir noktaya getiriyor. Ha çok iddialı foto video vs benim tarzım değil elbet sınırı olmalı. Ancak buna da biz karışmayız maalesef. Yani laf edene, beğenmiyorsan burada ne işin var derler. Dolayısıyla açık olması beni hiç ilgilendirmez ve arkadaşım değil ise ve özellikle şahsi fotoları var ise bakmamayı tercih ederim. Şahsiden kastım mesela karşı cinsin özel olabilecek fotoları. Tabi bu "özel"lik benim kendimce özel olarak düşündüğüm şahsım gibi algıladığım şeylerdir. Ama yine de herkesin kendi tercihidir. Beni ilgilendirmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılProfiller kişiyi yansıtır. Açık ya da kapalı olması kişinin yapısını değiştirmez. Açıksa bakar incelerim. Kimmiş neler yapıyor nelerden hoşlanıyor diye. Kapalıysa isteği kabul edene kadsr bekler yapacağım şey aynı olacak. Bakar incelerim. Eğer süs köpeği gibi bir profili varsa takip çıkıyorum. Katkı sağlayacak bir profilse tanışmak için uğraşıyorum.
00 Yorumla
Asıl bakılması gereken; sosyal medyayı hayatları sayıp kendini buralara feda edenler.. bence gral bu soruyu sorduğun için aynaya bak güzel olanı yaşamak için neyi eksik yapıyorum diye düşün.. açık olsa ne kapalı olsa ne veya hiç olmasa ne.. biz niye bu kadar sosyal medya kölesi olduk
00 Yorumla
Hesabım açık. Kendimle beraber başka resimler de paylaşıyorum. Manzara, doğa, gezdiğim yerler vs. Gizleyecek bir şeyim yok açıkçası. Merak edenler de kolayca stalk yapabilsin diye açık🤣🤪. Bir amaca da hitap etmiyor tamamen canım öyle istiyor bi arayışım da yok:)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 42,1b cevap paylaştı.
u +1 yılGayet normal, benim de tüm hesaplarım açık.
20 Yorumla Eğer fenomen veya reklam hesabı değilse bizzat kişisel hesapların gizli olmasından yanayım. Gizemlilik katıyor. İnsan özelini herkesle paylaşmamalı bence. Neden herkes fotoğraflarımızı anılarımızı gezip gördüğümüz yerleri kısacası hayatımızı bilsin ki? Bunlar insanın mahremidir nasıl ki ev içindeki mahremini herkese açmıyorsun aynı mantık hayatını da herkese açmamak lazım. İyisi var kötüsü var fesatlanan da olur sevinen de. Bu arada sosyal medyada tanıdık tanımadık herkesi eklemek de iyi olmaz onları da seçmek lazım bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi eklemiyorum sadece doğa manzara fotoğrafları çekiyorum kendi fotoğraflarımda var, kimseyle işim yok ki saklayacak özel bir şeyim yok kendi resimlerimin neyi özel olsun ki
- +1 yıl
Siz niye sosyal medyada hayatınızı paylaşıyoruz ki o çok saçma geliyo tamam story ye atarsın gittiğin yerleri falan da bilsek nolur bilmsek nolur siz boş havaya giriyorsunuz yok gizemmis yok duymuş ya bilsek ne olur nereye gittiğini sanki çok özel bir varliksiniz
- +1 yıl
Ben hayran hesabiyim ondan herkese açık ama olmasaydım da herkese açık olurdu gizlemek bana çok saçma geliyor. Bı ara fake hesapta gizlemistim o da gerekiyordu
doğrusunu yaptığını düşünüyorum. gizli sosyal medya profili paradoksal geliyor bana. tanım olarak uyumsuz öncelikle. sosyal= toplumsal. bunu ben demiyorum, sözlükteki karşılığı.
"neden özelimi herkes görsün ki" benzeri yorumlar yapan arkadaşlar gördüm. özelinse SOSYAL medyada ne işi var?12 Yorumla- +1 yıl
Adam adam valide sultanın ellerinden öperim kral
+1 yılŞimdi açık olma amacına göre değişir, benim de açık ama kişisel gelişim sayfası danışman olduğum için açık, kimisi doğa fotoğrafları paylaşıyor. Birde teşir için açanlar var, farklı amaçlar için o ayrı, ona da bir şey diyemem. İnsanların kusurlarına yaptıklarına odaklanmak bence pek sağlıklı değil. Herkes kendisine
13 Yorumla- +1 yıl
Doğa, manzara fotoğrafları paylaşıyorum hep durmadan kendi fotoğraflarımı hikayede paylaşmam ya sözler psikoloji üzerinde ya da manzara işte öyle
- +1 yıl
Normal bence.
- +1 yıl
Bazıları AA ne güzel manzara güzel diyor bir kaç konuşmadan sonra tüm kızlar yazıyor değil mi diyorlar banane insanlardan sanki işimi gücümü bırakıp herkesle konuşuyorum sanıyorlar
+1 yılBenim hesabim herkese açık ne var yani kendimi prens Charles sanmıyorum gizleneyim en azin gizli bir iş yapmamak anlamina geliyor bu devirde evliler bile birbirlerinden arkasından oyun çeviriyor ben evlenseydim sosyal medyayı tamamen silerdim
21 Yorumla- +1 yıl
Adamsın güzel bir bakış açısı
Kendiminde sosyal medya hesaplarım herkese açıktır fotoğraflarımı paylaşımlarımi herkes görebilir ben bunu yüksek özgüvene bağlıyorum günümüzde çoğu insan özgüvensiz, korkak, ve karaktersiz...
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Bi ilişkisi olupta ilişkisini gizleyen hesabı da açık kullanan insanda bir bokluk var diye düşünürüm aksi halde herkes istediği gibi de kullanır bizene yani
13 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ilişkisi varken benim hayatımda biri var mutluyum demesi yeterli bence haklısınız
- +1 yıl
Kesinlikle aynı fikirdeyim
- İnternet & Teknoloji konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yıl🤣🤣 çok kolay buluyorum 😂 profiline tıklıyorum sayfasına giriyorum ve bakıyorum 😂
34 Yorumla- +1 yıl
Baktın ne oldu farklı resimler görmek güzel olmuyor mu?
- +1 yıl
Tabiki güzel olur farklı hayatlar giyim , mekanlar herzaman iyidir fikir sahibi olursunuz
- +1 yıl
Teşekkür ederim arayışta değilim zaten sosyal ortamda arayışa girecek kadar zayıf değilim
- +1 yıl
Saygı duyarım ✋
+1 yılNormal ya niye takılıyor sunuz ki. Benim gizli ama açık olanlarda normal yani
31 Yorumla- +1 yıl
Ne bileyim açmıştım tanımadığım bazı hesaplardaki kadınlar neden hesabın açık diye soruyorlar yok iki sohbet etsek neden şu kişiler takip ediyor diye sorup duruyorlardı yani daha görüşmedik bile kendi halimde takılıyorum kimseyle muhatap olmuyorum bile ilginç geliyor
niden bi sebebi olşun ki dışarı çıktığımızda en iyişinden en kötüşüne binbir çeşit insan görüyorda bi sakıncası olmuyor sosyal medyada görseler nolcek ne zararı var ki he eğer bi ilişkim olursa karşı cinsin görmesini istemem o zaman gizlerim ama onun dışında gereksiz gizleyecek bir şeyim yok :p
10 Yorumla
+1 yılBence normal benimde profilim açık isteyen bakıyor resimlerimi esprilerimi beğenirse takip ediyor yani bunda garip bişey yok
14 Yorumla- +1 yıl
Bro bana yazıyorlar hesapların neden açık diye falan ondan sormak istedim
- +1 yıl
Hm. hiç karşilaşmadım reis yazan olmadı
- +1 yıl
Bilmiyorum ama ne hikmetse bana yazıyorlar neden açık ne alakaysa kimseyle muhatap olmuyorum da
- +1 yıl
Hmmm
+1 yılHerkese açık ama herhangi bir sebebi yok. Canım öyle istedi öyle yaptım
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bende öyle yapıyorum sanaldan arayışta sanan varda işim gücüm yok sanaldan mı arayışa gireceğim saçmalık yani dimi
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerhangi bir bakış açım yok kimisi kapatır kimisi açar.
11 Yorumla- +1 yıl
Hesabım hep doğal doğa manzara fotoğrafları falan bazı kadınlar neden herkese açıksın diye durmadan eleştiri yapıyor kimseye yazmam çizmem etmem yani o beni şaşırtıyor bazen
+1 yılOlabilir 🤔 genelde ünlülerin açık oluyor bir de 100 takipçili hesap gizli değişik
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun bro mantıklı gizlenecek bir durum yok ortada
+1 yılKomple sosyal medya kullanan insanlar bana itici geliyor kaldı ki hesapları açıksa herkese ohoooo hiç sevmem
40 Yorumlabaşka insanların sosyal medya hesaplarını kendime dert etmiyorum. istediği gibi yapabilir herkes. benim açık.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılKişisel blogger hesapları açık olabilir ama ben kendi kişisel hesabımın açık olmasını doğru bulmuyorum
10 Yorumla
+1 yılBu güzel bir soru. Profilini karıştırabileceğim mutluluk duyuyorum. Bir ara hoşlandığım çocukta (ismi Caner) instagramda profilini herkese açık yapmıştı herkese görebiliyordu yani profilini. Mutlu olmuştum.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyden bir anlam çıkarmayın ya. Benimde instagram profilim herkese açık. Sebebi reelslerimin keşfette olması. Eğer hesabı gizlersem takipçilerimden başkası izleyemiyor. Ne alaka hemen yok arayışmış şuymuş buymuş
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hesaplar açık takipçi vb takıntım yok. Çok paylaşım yapmıyorum zaten
10 Yorumla İsteyen kapalı kullanır isteyen açık herkesin kendi tercihi
10 YorumlaBenim hesaplarım da herkese açıktır neden gizleyeyim ki? Asıl gizleyende vardır sıkıntı. Çok önemli bir profil sanki ne oluyorsa kapatınca. Gizlim saklım yok isteyen buyursun baksın.
00 Yorumla
+1 yılHee aradığım soru 😂ben asıl gizli profili olanlara kızıyorum ne diye gizlersin kardeşim mit ajanı misin? Nesin neden gizlersin bunu hiç anlamıyorum neyden kaçıyorlar neyi saklıyorlar
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 894 cevap paylaştı. Benimde bir ara açıktı ama İnstagram boş. Pek bir şey yok. Sadece komik video gelir veya ben gönderirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAksine sosyal medya hesabı kapalı olan insanları anormal buluyorum, açık olması normal. Dışarda insanlarla yüz yüze görüşünce sorun yok ama sosyal medyaya gelince herkes gizlemeyi tercih ediyor.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hesabımda açık duruyor kendimi gizlemeyi sevmiyorum bakan bakar yani bakmayanda bakmasın önemli değil bence
00 Yorumla
+1 yılBenim de açık öyle şeyler hiç düşünmedim. Sonuçta isteyen açar isteyen kapatır.
Kime ne yani ☺️10 Yorumla
+1 yılHesabım açık, gelip bakmak isteyen bakabilir.
00 YorumlaKendi seçimi farklı fotoğraflar görmek güzel oluyor.
00 Yorumla
+1 yılNormal bakiyorum benimki gizli olsada
18 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim😊
- +1 yıl
Bazı insanlar yazıyor selam tamam normal bir şey selam vermek gittiğim yerleri sormaları falan soruyorlar 2.3 gün sonra sen birileri yazsın diye mi açık hesabın diye sormaya başlıyorlar ne alakaysa artık kimseye yazmam etmem de o yüzden sormak istedim insanların görüşü nasıl diye
- +1 yıl
Aynen ya açık hesaba başka gözle bakan oluyor 😂
😏 umirsuyormuyuz hyr - +1 yıl
Eski sevgilim yazdı dün hesabın açık resimlerini beğenme kızları gördüm kendisi Avusturya’da yaşıyor banada Avrupa’ya gelmek için mi hesabını açtın kızlar beğensin dedi al sana fotoğraf dedim ben Pariste yaşıyorum artık dedim by çıldırdı sinirden :)
- +1 yıl
Mantığa bak be eximin hesabı açık olduğu için böyle şeyler yazacam abla cidden çıldırmış 🙄 sen yazınca da daha bı artmış 😁
💁Kimseye verecek hesabım yok ya kafama göre hesabımı dm mı kapatıp açıyorum. - +1 yıl
Deliriyor işte neyse ki kurtuldum ondan.
- +1 yıl
Ben keyfime göre takılıyorum arayışım yok yani
ne alaka benımkı açık
14 Yorumla- +1 yıl
Bana arayışta mısın açıyorsun diyenler oluyor ondan sormak istedim
- +1 yıl
Yani bazı insanlar yazar hadi nezaketen cvp veriyorum manzara fotoğrafları güzel diyorlar misal sonra ee sen her yazana cevap veriyor musun arayışta mısın diye soruyorlar işim gücüm yok sanaldan kadın mı ayarlayacağım dışarda zaten dolu hemen aranıyor diyorlar ne alakaysa
+1 yılBu bir tercih meselesi
11 Yorumla- +1 yıl
Katiyen katılıyorum
- İnternet & Teknoloji konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılKendi seçimi tabi o şekilde kimseyi yargılamayız
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rıca ederim
Adam yakisikliysa takipçi kasiyordur ya da kızımız güzel olduğu için oda takipçi peşindedir ben kullanmiyorum böyle rahat arayış sanmıyorum ya
00 Yorumlakoca yürekli insandır, olası mottosu yiğidin malı meydandadır olabilir 😂😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
Umarım 33 Yaşında değilsindir bu konuşma tarzınla
- +1 yıl
Hiç komik bulmadım nedense ilginç
İlla farklı bakmak gerekmiyor öyle tercih etmiştir öyle kullanır kime ne herşeye bi anlam yüklemeye gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılDoğa manzara fotoğrafları varsa güzel buluyorum
10 YorumlaBakmıyorum kü ajskdkd
10 YorumlaBenim hesabımda açık herkese
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onların tercihi ama ben açık sevmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılHayran sayfasıdır gizli mi yapsaydım bütün fanlar istediği gibi takip ediyor
00 Yorumla
+1 yılKendi seçimleri
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılNasıl bir soru bu sizene abi
06 Yorumla- +1 yıl
Teyze hakaret olmadığı sürece isteyen istediği soruyu sorar kimseyi ilgilendirmez bu platform tarikat platformu değil
- +1 yıl
Ya kilitli ya açık buna göre insanları ayıramazsınız soru sormak için soru sorulmaz ayrıca benim hesabım açık kilitli olmasıyla be alakası var
- +1 yıl
Neden bağırıyorsunuz küçük hanım kendim için sordum soruyu ne bu agresiflik
- +1 yıl
Bağırdığımı nereden çıkardınız yeni icatlar çıkarmayınız lütfen
- +1 yıl
Resmen bana psikolojik baskı yapıyorsunuz madam silvuple 🤔 ben hesabımı açmıştım daha önce bazı hesaplardan neden hesabın açık herkes görüyor paylaşımlarını falan mesaj alıyordum ondan sordum.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Açmış, bekliyorlar 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNötrüm benim gizli sevmem öyle açık hesabı
10 Yorumlahiç bir düşüncem olmuyor
00 YorumlaÇokta umrumda değiller
00 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmem tercih meselesi
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 602 cevap paylaştı. Arayışta geniş mezhep öyle Kızlar
00 YorumlaBenim de açık. Arayıştayım sevgilim yok
00 Yorumla
+1 yılKişisel tercih
00 Yorumla
+1 yılNormal bakıyorum.
20 Yorumla
+1 yıl😅😅😅♥️
10 YorumlaHerkesin düşüncesi kendine :)
10 Yorumla
+1 yılNormal buluyorum
10 YorumlaBisey düşünmüyorum kendi tercihleri
10 YorumlaDirek bakıyorum