İnternet & Teknoloji 2 ay Storye atsam mı atmasam mı kararsız kaldım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 ... Storye atsam mı atmasam mı kararsız kaldım? Görüş Yaz 50 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Rich_Sanchezs Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eig 97% 2 ay At istersen dötünü çek at insanların umrunda değil gelip geçecekler nasıl olsa 0 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 98% 2 ay Işıktan dolayı çok yapay durmuş. Çok göz yoran bir renk ve gözükmüyorsun.Bence atma. 2 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 90% 2 ay Atma bence bunu seni göremedim efekten pavyon mu orası 1 0 Yorumla
mehmetumutcetin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eig 77% 2 ay Bence güzel ve gizemli duruyor. Post atmalik değil ama bence tam storylik 🤙🏼 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Saç kulaklık ışık fotonun çapı hepsi ayrı bi sayko :d 1 0 Yorumla
Meraklıbirisi2727 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 2 ay Atınca madalya mı veriyorlar, ya da , ölüp bitiyorlar mı 0 0 Yorumla
cowboy3706 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 98% 2 ay Baby azıcık ergensin ama eh işte idare eder 1 1 Yorumla Soran 2 ay baby KEKSKSKSK Yorumla
yksgeliyor2 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 2 ay Knk kusura bakma ama yüzünün yarısını kapatmak ergence biraz ama yine sen bilirsin, beğendiysen at🙂 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 7,1b görüş paylaştı. Bence atabilirsiniz ortam renkleri güzel 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 107 , eig 98% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 337 görüş paylaştı. Çok renkli bir fotoğraf gibi. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 28 , eig 98% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 401 görüş paylaştı. Atacak bir şey yok ki? telefonu mu atacaksın 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Tek gözün gözüküyor bence orayı da kapat sdfsdfsd 0 0 Yorumla
burkiii41 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Atılır hatta kullanıcı adını ver beğenelim 😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
32Görüş
At istersen dötünü çek at insanların umrunda değil gelip geçecekler nasıl olsa
Işıktan dolayı çok yapay durmuş. Çok göz yoran bir renk ve gözükmüyorsun.
Bence atma.
Atma bence bunu seni göremedim efekten pavyon mu orası
Bence güzel ve gizemli duruyor. Post atmalik değil ama bence tam storylik 🤙🏼
Saç kulaklık ışık fotonun çapı hepsi ayrı bi sayko :d
Atınca madalya mı veriyorlar, ya da , ölüp bitiyorlar mı
Baby azıcık ergensin ama eh işte idare eder
baby KEKSKSKSK
Knk kusura bakma ama yüzünün yarısını kapatmak ergence biraz ama yine sen bilirsin, beğendiysen at🙂
Bence atabilirsiniz ortam renkleri güzel
Çok renkli bir fotoğraf gibi.
Sanki bir arayış içindesin 🙈
Atacak bir şey yok ki? telefonu mu atacaksın
Cok alev gelir storine :)
Arka plan rengi güzel.
Gerek yok kanka atma bunu
Tek gözün gözüküyor bence orayı da kapat sdfsdfsd
Atılır hatta kullanıcı adını ver beğenelim 😀
Güzelsin at bence keşke arkasım olsan
Psikopat duruyor nedense
At çok değil