Sohbet yayını için sistem?

herkese merhabaa oyun oynadığım ayrı bir sistemim var fakat yayın açmaya karar verdim bu yayını başka bilgisayar alarak açmak istiyorum çok iyi olmasına gerek yok nasıl sistem almalıyım özellikleri ne olmalı hazır mi alsam toplama mı internetim yeterli 8 upload 74 download
diyelim ki oyun oynadığım sistem ayrı yayın sistemi ayrı ben oyun oynadığım sistemdeki ekranı nasıl yayına vericem ucuz şekilde maddi durumum belli teşekkür ederim
4k falan yayın yapmıycagin için İnternet yeterli arada bende açıyordum gayet kurtarıyordu beni sadece anlamadığım sohbet yayını için neden ayrı bilgisayar istiyon 1050 1060 ti 16 GB ram bı M2 ssd takınca işini görür görüntüyü aktarmak için de captur card var ondan kullanman gerekir
çok kaliteli bir sistem almana gerek yok ama upload düşük kaliteli bir yayın için upload iyi olması gerekli oyun ekranını yanına verirsin twitch te yayın yapmayı düşünüyorsan yayın ayarlarında var 1000 mpbs download 50 upload var bende bazen yetersiz kalabiliyor
Görüş
5Görüş
Elgato nun aparatları var şimdi fiyatları uçmuştur ama bi kere alıyorsun zaten
evet onlar işte. en iyilerinden biri zaten elgato. düşünmeden al.
tamam bakıp önericem sana.
ne kadar bütçen var?
tamamdır
Bunu oyun oynadığınız sistemde yapmanız gerekiyor. Öteki türlü oyun görüntüsünü aktarmak için ek cihaz gerekir.
Seçmek zor, incelemek lazım
Kaliteli bir sistem almana gerek yok..
Bu soruyu bu işlerle uzman kişilere sorman gerekiyor ama sadece bir kişiye sorma yani bir dükkana sorma en az 3 dükkana sor onların fikirlerini al Çünkü herkes kendi elindeki malzemeyi satmak ister ona göre onları tart Ona göre kararını ver
Hangi satıcıdan elinde hangi sistem varsa bence onu önerir diye düşünüyorum Sen ilk önce elindeki sistemleri sor elinde ki olmayan sistemleri önerirse bil ki Bence o sistemler daha iyi veya iki sistem de elinde varsa fiyatlarını öğren hangisini önerirse mantığınla karar ver
Capture card alman lazım
Bende açıyom arada
En İyi Görüş