Tiktok canlı yayınları hakkında ne düşünüyorsunuz, takip ettiğiniz bir yayıncı var mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Takip edilme dürtüsü olanların takip ettiklerini düşünür isek. hayır. herhangi bir şey düşünmüyor takip etmiyorum.
geri takip almak için takip ediliyorsun mu diyosun yani?
Yani aslında benim çıkarımım olmasa da. Takip edilmek istenen insanlar , yine aynı düşünceye sahip olan insanları takip ediyor.. illa takip ettiği kişiden takip almasına gerek yok..
bir içerik üreticisinin veya yayıncının takip almak istemesi çok normal bence :) ama o takibi birilerini takip ederek kazanması belli bir sayıdan sonra mümkün değil gibi
takibi takip ederek kazanıyor demedim zaten.. Zaten böyle bir şeyi anlamak için aklın beyinde olmasına bile gerek yok :) en yüksek takipçisi olan insana bak. 500m ise takip ettiği ya yoktur ya 3/5 tir. :) ayan beyan yani.. Konu kazanç veya ortamdan nemalanmak ise haklısın.
hedef kitlede bir problem var çözümleyemediğim, 6 aydır yayın yapıyorum ve kafayı yemek üzereyim algoritması mı bozuk yoksa hitap ettiğim kitleye uyum mu sağlayamıyorum anlayamadım insanların ne gözle baktığını bilmek istedim sadece
Yani Kuzu but'unu tokatlayan ve tuz döken bir insandan dünya starı çıkaran bir ülkedesin.. İşin çok zor.. ya da all ways smile tiplemesi ayrı bir konu.. :) Kısacası kimse bilemez ne istendiğini.. hani bir şeyleri tokatlamak istiyor isen o başka.
bu işi yapmaya başladığım günden beri aslında ciddi bir ilgi gördü yaptıklarım fakat her şeyi düzenli bir şekilde yapmak gerekiyor nabzı tutamadığın zaman bir şeyler ters gitmeye başlıyor ve ben bunu maalesef yaşayarak öğrendim şimdi o ciddiyeti yakalamaya ya da bırakmaya karar vericem düşünme aşamasındayım😂 fikir alışverişi önemli😂
kullanan var mı diye sorsan keşke 🤣😂🤣
milyaar tane kullanıcı var be😂😂😂 kimse izlemiyorsa kim bu tiktoktakilerr
🤣😂🤣😂🤣 o kadar kişinin arasında benim olmadığım kesin 🤣😂🤣
neden böyle ön yargılı bakılıyor ya, ciddi bir emek vermeye karar verdiğim bir uygulama ama bu görüşler bana acaba dedirtiyor
onca insan kullanıyor ama sadece kullanıyorlar belki sen bilgili yararlı biseyler için emek vereceksin ama bunu sende iyi biliyorsun ki kullanan ve video paylaşanların %85i gereksiz ve amacı sadece fenomen yolunda ilerlemek
buna katılıyorum ama ben gereken kaliteyi yakalayan insanların da bir başarı sağlayabileceğine inanıyorum belki saçma sapan şeyler yapan insanlar kadar kolay ulaşamıyorsun ama er geç oluyor diye düşünüyorum
doğru diyorsun inanmak başarmanın yarısıdır nede olsa senin içeriğin nasıl olacak kalite denilen şey kolay değildir bunun için yıllarını veren kişiler var
algoritmalar çok kanser ama örneğin benim canlı yayınlarımı 5K takipçim varken 500 kişi izliyordu şu an 100K takipçim var ve yayınlarda 25-30 kişi oluyor çünkü sistem düzenli içerik paylaşmayan ve düzenli yayın açmayan kişilerin keşfetini kitliyor aslında bu çok doğal ve olması gereken şey fakat toparlaması gerçekten yeni hesap açmaktan daha zor. Psikoloji falan kalmıyor bir süre sonra. Oturdum düşündüm ya bu işi gerçekten iş gibi düzenli şekilde yapıcam ya da bırakıcam öyle bi görüşlerinizi duymak istedim :)
keske daha fazla yardımcı olsaydım ama sosyal medya konusunda çok fazla cahilim ama istersen sağlık sektöründe yardimci olabilirim ister misin 🤣😂🤣
Kullanmıyorum. Ben twitch izliyorum genelde.
orayı tercih etmenin sebebi ne?
Canlı yayınların atası twitch'dir. Pek çok popüler yayıncı orada. Oyunları izlemeyi seviyorum. Sohbetlerini sevdiğim isimler var.
ben tiktokta canlı yayın yapıyorum ve bu işi daha ciddi bir hale getirsem mi konusunda kararsızım ondan sormuştum :)
İçerik olarak nasıl bir konsept kullanıyorsun?
sanırım problem de burdan kaynaklanıyor, yaklaşık 6 aydır yayın yapıyorum henüz tam olarak çözemediğim bir şekilde içerik üretiyorum dgxjhx belirli bir çizgisi yok sadece herkes gibi olmayan şeyler yapmaya çalışıyorum. konsept için biraz daha zaman gerekiyor gibi
Şimdi bak, konsept zamanla oluşacak bir şey. Günümüzdeki yotuberları, tiktokerları, influencerları incelersen hiç biri şu anda çıktıkları konseptte işler yapmıyorlar. O zamanla oturacak bir şey. Ancak karar verdiysen de vazgeçme. İnsanlar seni yıldırmak ister, motivasyonunu düşürürler, linçlerler. Kimseye aldırma, dinleme.
konsept konusunda ben de tam olarak böyle düşünüyorum başta bir kendini keşfetme aşaması oluyor, linç gibi problemler pek yaşamıyorum aslında olsa bile aksi görüşteki insanlar daha fazla olduğu için bastırıyorlar o durumu. 6 ayda bu işi nasıl yapmam gerektiğini büyük ölçüde çözümledim ciddi bir çaba istiyor gerçekten tamam mı devam mı noktasındayım şu an
Seviyor musun peki?
aslında inanılmaz seviyordum ama bilmiyordum bu işi nasıl yapacağımı, o yüzden biraz elimdeki fırsatları yitirmek yıprattı beni. şu an ben tiktokun canlı yayın ekiplerinden biriyle çalışıyorum mesela ve bu bana çok şey öğretti artık işi nasıl yapacağımı biliyorum ama baştan başlamaktan daha zor olanı yapmam iyi olan zamanlara dönmem ve hatta sürekli yükselmem gerekiyor bu da pek kolay bir maraton değil
Kolay zafer yok. Bir şeyler başarmak istiyorsan çalışacaksın. Sıkılacaksın, baştan başlayacaksın, kaybedeceksin, düşeceksin. Ama pes etmeyeceksin.
Hep ilerlemeyi bekliyordum 5K takipçiyle açtığım yayınlar 500 izlenirken 100K takipçiyle açtığım yayınlar 30 izleniyor. Çünkü düzensiz paylaşım yaptım falan keşfetim kilitlendi. Şimdi onu düzeltmek baştan başlamaktan da zor ama imkansız değil elbette, bu işi gerçekten yürütmek istiyorum ama zaman zaman çöküyorum çok fazla
Yayınlar para kazandırıyo mu
evet.
Bi ara başlamayı düşünüyodum ondan sordum
ben bir yayıncı olarak büyük sabır ve emek gerektiren stresli bir serüven olduğunu söyleyebilirim😂 bazen her şey mükemmel gidiyorken birden berbat oluyor falan sağlam psikoloji lazım
Yayıncımısın sen bilmiyodum
evet :)
Ne konuda hesabın hangi tür seyler paylaşıyosun
aslında henüz kendini tam bulamamış bir kullanıcıyım, canlı yayın işin sevdiğim kısmı ama içeriklerde genelde trendlerden gidiyorum şimdilik.
. selibon kullanıcı adım kullanıyorsan ordan bakabilirsin :)
Bende şimdilik kullanmıyorum ama kullanmay başlarsam bakarım
Tiktok kullanmıyorum.
neden?
Toktik kullanmıyorum
neden
Onda dokuzu boş insan oradakilerden ve hiçbir şeye faydası olmayan bir uygulama benim için
sen nasıl kullanırsan arkadaş listen ve doğal olarak keşfetinde ona göre şekilleniyo ama
Doğrudur, ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum
Bırak su tiktogu
niye ki :)
Senle kanka olabiliriz sen bırak şu tiktogu boş iş
kanka yine oluruz hdjxh tiktoker kankam var dersin😂😂