İnternet & Teknoloji Kullandığınız telefon markası nedir menunmusunuz? Veraecmel Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yazanlara teşekkürler ediyoru💛 Kullandığınız telefon markası nedir menunmusunuz? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl iPhone 12 pro Max memnunum ama 1 haftadır şarj soketinden yanık kokuları geliyor telefoncuya götürdüm içini açmıyorlar servise göndersem 1 haftada anca geri yollar bilmiyorum napican 0 1 Yorumla cengiz____ +1 yıl Napicam* Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 410 cevap paylaştı. Samsung note 5. kardesimin eski teliydi. 5-6 sene belki olmustur. Ben memnunum. Yalniz sinyal gucu biraz zayif 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl j7 2016 😬😀😀8 yildir kullaniyorum a32 almisdim satmak zorunda kaldim tekrar alacam 6 bin olmus 0 0 Yorumla
enesdogu Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl ben soruyu yeni gördüm huaweı bence yeterli bir telefondan çok beklentisi olan biri değilim zaten ki elimden gelse hiç kullanmam 1 0 Yorumla
SemihDonmez Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Gayet memnun. iPhone 14 pro max 0 1 Yorumla Veraecmel +1 yıl Hmm iyiymiş Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Memnunum 0 2 Yorumla Veraecmel +1 yıl Markası Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Bakayım :D Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 415 cevap paylaştı. 7 plus 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
iPhone 12 pro Max memnunum ama 1 haftadır şarj soketinden yanık kokuları geliyor telefoncuya götürdüm içini açmıyorlar servise göndersem 1 haftada anca geri yollar bilmiyorum napican
Napicam*
Samsung note 5. kardesimin eski teliydi. 5-6 sene belki olmustur. Ben memnunum. Yalniz sinyal gucu biraz zayif
j7 2016 😬😀😀8 yildir kullaniyorum a32 almisdim satmak zorunda kaldim tekrar alacam 6 bin olmus
ben soruyu yeni gördüm huaweı bence yeterli bir telefondan çok beklentisi olan biri değilim zaten ki elimden gelse hiç kullanmam
Samsung kullanıyorum memnunum
Gayet memnun. iPhone 14 pro max
Hmm iyiymiş
yeni 14 promax aldım çok büyük
Samsung s6 edge memnunum
8 plus eskidi ama gayet memnunum
İphone iyi güzel hızlı
Asus rog phone 3+ memnunum
Memnunum
Markası
Bakayım :D
Xiaomi