İnternet & Teknoloji 2 ay Kullandığınız telefon markası nedir menunmusunuz? Veraecmel Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler2 ay Yazanlara teşekkürler ediyoru💛 Kullandığınız telefon markası nedir menunmusunuz? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cengiz____ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 2 ay iPhone 12 pro Max memnunum ama 1 haftadır şarj soketinden yanık kokuları geliyor telefoncuya götürdüm içini açmıyorlar servise göndersem 1 haftada anca geri yollar bilmiyorum napican 0 1 Yorumla cengiz____ 2 ay Napicam* Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 61% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 363 görüş paylaştı. Samsung note 5. kardesimin eski teliydi. 5-6 sene belki olmustur. Ben memnunum. Yalniz sinyal gucu biraz zayif 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 2 ay j7 2016 😬😀😀8 yildir kullaniyorum a32 almisdim satmak zorunda kaldim tekrar alacam 6 bin olmus 0 0 Yorumla
enesdogu Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay ben soruyu yeni gördüm huaweı bence yeterli bir telefondan çok beklentisi olan biri değilim zaten ki elimden gelse hiç kullanmam 1 0 Yorumla
SemihDonmez Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eig 100% 2 ay Gayet memnun. iPhone 14 pro max 0 1 Yorumla Veraecmel 2 ay Hmm iyiymiş Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eig 46% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b görüş paylaştı. İphone iyi güzel hızlı 0 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 26 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b görüş paylaştı. Asus rog phone 3+ memnunum 0 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 65% 2 ay Memnunum 0 2 Yorumla Veraecmel 2 ay Markası Yorumla sosyete_kizi 2 ay Bakayım :D Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Guru Yaş: 25 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 357 görüş paylaştı. 7 plus 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
iPhone 12 pro Max memnunum ama 1 haftadır şarj soketinden yanık kokuları geliyor telefoncuya götürdüm içini açmıyorlar servise göndersem 1 haftada anca geri yollar bilmiyorum napican
Napicam*
Samsung note 5. kardesimin eski teliydi. 5-6 sene belki olmustur. Ben memnunum. Yalniz sinyal gucu biraz zayif
j7 2016 😬😀😀8 yildir kullaniyorum a32 almisdim satmak zorunda kaldim tekrar alacam 6 bin olmus
ben soruyu yeni gördüm huaweı bence yeterli bir telefondan çok beklentisi olan biri değilim zaten ki elimden gelse hiç kullanmam
yeni 14 promax aldım çok büyük
Gayet memnun. iPhone 14 pro max
Hmm iyiymiş
Samsung s6 edge memnunum
8 plus eskidi ama gayet memnunum
İphone iyi güzel hızlı
Samsung kullanıyorum memnunum
Asus rog phone 3+ memnunum
Xiaomi
Memnunum
Markası
Bakayım :D