İnternet & Teknoloji Sizin kullandığınız telefon markası nedir? Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor ben apple uzun süredir. Peki sizler? 🙂 Apple Samsung Xiaomi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Huawei, oppo, redmi gibi markaları koymadığım için üzgünüm. 😌 Sizin kullandığınız telefon markası nedir? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Huawei kullanıyorum ben memnunum oldukça 2 yıldır kullanıyorum. zaten oyun oynamadığım için benim için yeterli işimi görür 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Samsung, 2.5 senedir aynı telefon, donmalar çok oluyor klavye kitleniyor sanırım değiştirme zamanı geliyor yavaştan. zaten eski bir model 2 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl 2 sene daha gider bence Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Hiç sanmıyorum 😏 ama keşke diyorum. Çok şık ekran donması ve klavye kirlenmesi yaşıyorum. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkes ekonomiden şikayet ediyor ama herkes Apple kullanıyor. Bu ne yaman çelişki! Dayı telefonunu çıkar derken çok haklıydı 1 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl 😄😄Öyle mi dersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet aynen öyle derim Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Xiaomi kullanıyorum ve çok beğeniyorum. Herkese tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
65412 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl Xiaomi fiyat performans telefonu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum 0 0 Yorumla
ᐯEᖇIᖴIEᗪ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Apple kullanıyorum güvende hissediyorum. 1 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Güvende derken? Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl biri çalip da o cihazi basina bela etmemek icin 😂 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl iPhone SE 2020 satıp karıya gideceğim 1 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Tercih meselesi ) Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl fiyati yuzunden aldim da memun degilm xiaomi 1 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Neden memnun değilsiniz Yorumla meraklihakanenyeni +1 yıl cok kasma donma yapiyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl General Mobile niye yok mesela 1 4 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Çok tercih edilmiyor diye koymadım :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Redmi çok tercih ediliyor ama o yok Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Birdaha ki ankete koyarım. 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam:) Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl 4 seneye yakın General Mobile GM8 kullanıyorum. 1 0 Yorumla
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Oppo 1 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Şarjı çok iyi gidiyor
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Oppo yok 1 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Az kullanıldığı için yazmadım :(( Arkadaşım kullanıyordu şarjı çok iyi gidiyor. Yorumla Angelgloss +1 yıl Hım evt şarj konusunda iyi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Apple 1 3 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Merhabaaa. Nasıl o kadar etikete sahipsiniz? Mükkemmel 😌 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Çok çalıştım😃 teşekkürle bu arada😂 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl 😁😁Rica ederim Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 523 cevap paylaştı. Huawei. 💫 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Apple kullanıyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Ayfon 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 465 cevap paylaştı. Xiaomi maalesef 🙈 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. iPhone. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. iphon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Huawei kullanıyorum ben memnunum oldukça 2 yıldır kullanıyorum. zaten oyun oynamadığım için benim için yeterli işimi görür
Samsung, 2.5 senedir aynı telefon, donmalar çok oluyor klavye kitleniyor sanırım değiştirme zamanı geliyor yavaştan. zaten eski bir model
2 sene daha gider bence
Hiç sanmıyorum 😏 ama keşke diyorum. Çok şık ekran donması ve klavye kirlenmesi yaşıyorum.
Herkes ekonomiden şikayet ediyor ama herkes Apple kullanıyor. Bu ne yaman çelişki! Dayı telefonunu çıkar derken çok haklıydı
😄😄
Öyle mi dersin
Evet aynen öyle derim
Xiaomi kullanıyorum ve çok beğeniyorum. Herkese tavsiye ederim.
Ve realme markasını koymadığın için üzgün olmalısın.
Xiaomi fiyat performans telefonu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gayet memnunum
Apple kullanıyorum güvende hissediyorum.
Güvende derken?
biri çalip da o cihazi basina bela etmemek icin 😂
iPhone SE 2020 satıp karıya gideceğim
Tercih meselesi )
fiyati yuzunden aldim da memun degilm xiaomi
Neden memnun değilsiniz
cok kasma donma yapiyor
General Mobile niye yok mesela
Çok tercih edilmiyor diye koymadım :(
Redmi çok tercih ediliyor ama o yok
Birdaha ki ankete koyarım. 🙂
Tamam:)
samsung kullanıyorum çokda memnunum.
Oppo kullanıyorum memnunum
Samsung kulaniyoruz gariban işi 😂
iphone 13 mini
4 seneye yakın General Mobile GM8 kullanıyorum.
Samsung yıllardır değişmez 💕
Oppo
Şarjı çok iyi gidiyor
Oppo yok
Az kullanıldığı için yazmadım :((
Arkadaşım kullanıyordu şarjı çok iyi gidiyor.
Hım evt şarj konusunda iyi
Apple
Merhabaaa. Nasıl o kadar etikete sahipsiniz? Mükkemmel 😌
Çok çalıştım😃 teşekkürle bu arada😂
😁😁
Rica ederim
Samsung
Başından beri hep samsung
Fiyat perfonmas hele birde kaçaksa
mi muhteşem bence
huawei mate 10
Samsung