Dün itibariyle ben de İphone’ye geçtim. İyi koydu parası ama umarındaki uzun ömürlü olur.
İphone
Huawei
Redmi
Samsung
Oppo
General Mobile
Diğer/Yazacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dün itibariyle ben de İphone’ye geçtim. İyi koydu parası ama umarındaki uzun ömürlü olur.
Samsung. Yedek parça ve servis ağı kaliteli. Servise gittiğinizde yedek telefon veriyorlar ayrıca Bir çok sorunu ortalama iki saat içinde çözüyor ve telefonu teslim ediyorlar
Yeni telefonun hayırlı olsun.
Umarım uzun uzun zamanlar sağlıklı şekilde kullanırsın.
Teşekkür ederim. İnşallah öyle olur. Ben. en son note 4’te bıraktım Samsung’u. Kaç kez orijinal batarya aldım? Şarjı bir yüzde seksen bir yüzde elli bir yüzde otuz bir yüzde atmış oluyordu. Yani bizim sınıfta daha vardı kullanan kişiler, Ben, o zaman üniversite okuyordum. Ekranı da kırılmıştı. Yeni ekrana da para verdik. Sonra ekranı hiç açılmadı. Devamlı telefonu yaptırırken , parça alırken de para gidiyor ki. Üstelik bir kez tamire gitti mi devamlı bir şey çıkıyor sonra.
Da*
Ondan sonra daha elime Samsung almamaya karar verdim ve almadım da.
Ayrıca servise gittiğinde bana yedek telefon da vermediler.
Sizi gayet iyi anladım. Yaşadığınız sorunlar için üzüldüm. Lakin gittiğiniz yer samsung un kendi yetkili servisi ise bu sorunlari yaşamış olmanıza gerçekten çok şaşırdım. Dilerim yeni cihazınızda bu tür sorunlar yaşamadan mutlulukla kullanırsınız. Hayırlı olsun güzel zamanlarınız olsun 😊
Teşekkür ederim. İnşallah yaşamam. Yaşayacaksam da bir iş bulana kadar inşallah yaşamam. Amin, sizin de güzel zamanlarınız olsun.
Amin. İnşallah güzelde bir işiniz olur en kısa zamanda. Nasıl işler yapmayı ya da ne gibi işlerde çalışmayı düşünüyorsun
Kendi işim olsa tabii ki daha güzel olur ama her yere cv. bıraktım. Normal işimin öğretmenlik olduğunu öğrenen de KPSS çalış gözü ile bakıyor. Çalış çalış , sonuç alamayınca insan psikolojik olarak yoruluyor yani.
Gayet iyi anlıyorum. İçinde bulunduğun durumun En zor ve ağır olan yanı ise, maalesef psikolojik yorgunluk. Bölümünüz nedir?
EDEBİYAT
Yaaa evet , bu çok güzel gerçekten. İnşallah kısa zamanda gorevinin başında olursun. Geçiş amaçlı memurluk düşünmez misin peki?
Mesela? Harici memurluk için KPSS iki yılda bir. Onu bu seneye kadar hiç düşünmedim ama bu defa olursa tercih ederim. Yani harici belediyeye memur olarak sokmanın sözünü almış bizimkiler. Yani olursa artık.
Anladım. Belediye olabilir lakin orayı geçiş için düşünmeni tavsiye ederim. Daha çok bakanlığa bağlı kurumları ön planda tutmani tavsiye ederim. Kütüphane sorumlusu olabiliyorsunuz onların da puanları yüksek mi?
Zaten geçici olarak olabilir. Biraz bir çalışayım. Yani her yıl KPSS çalış ve sonuç alama. İnsan yoruluyor psikolojik olarak. Bu sene var mesela normal Bakanlıklar için memurluk ama ben geçen yıllar kadar artık kafamı veremedim. Gireceğim ama pek umutlu değilim o yüzden. Olursa iki yıl falan çalışırım belediyede. Baktım memnunum dururum. Olmadı iki sene sonraya hem kafam da dağılmış olur biraz çalıştıkça hem de tekrar düzgün bir şekilde Kpss çalışırım.
Gayet iyi anlıyorum. İnşallah dediğin gibi olur. Lakin belirtmek isterim ki , belediyede, çalışma ortamından beklentilerin iyi olsa bile , bu seni rehavete ugratmasin. Dediğin gibi belediye harici bir kurum ve ozelliklede olursa kendi bölümün için gayrete devam etmeni hem çok isterim hemde önemle tavsiye ederim.
Valla cidden artık çok da kendi bölümüme dair umudum yok. Puanı alsan mülakatta eleme şansı var. Mülakatı geçsen hemen artık kadro vermeyeceklermiş.
Anlıyorum. Hakkında hayırlısı olsun. Lakin umudunu kaybetmeni istemem, bazı zamanlar bıraktığımda kendimi ardından fırsatlar doğdu ama bu sefer ben yetişemedim. Bu tarz pişmanlıkları yaşamanı gerçekten hiç istemem. Dilerim layık olduğun yerlerde görevlere gelirsin.
4 yıldır deniyorum. Şöyle diyeyim: Asıl bunca zaman resmen kendimi özele atmamış olduğuma pişmanım. Yaşım deneye deneye 30 oldu.40-50 yaşlarında mı çalışmaya başlayayım?
Bu durumunuzuda Gayet iyi anlıyorum özele gitmiş olsaydın Tabii ki bu sizin için olumlu bir tecrübe olabilirdi fakat emin olun olumlu tecrübeden çok çok daha fazla gerçekten sizi çokça hayal kırıklığına uğratan çokça yıpratan durumların içinde bulurdunuz kendinizi bunu yaşamanızı gerçekten hiç istemezdim. Verdiğiniz emekler yerde kalmayacaktır bunu her geçen zaman diliminde daha iyi göreceksiniz
Valla bu canım ülkede gayet yerde kaldı ve benim gibi niceleri var.
Böyle düşünmenizi istemem. Biz iyi kötü kendimizi görüyoruz, imrenerek bakılan bir çok ülkede emin olun durumlar daha vahim
Cevap
18Cevap
2016dan bari iPhone kullanırım. Toplamda 2 kez telefon değiştim şu an 13 mini var büyük ekranları sevmiyorum
Ben de 13 diye gittim,15 alıp çıktık.
Huawei bende kendini açıp açıp kapatıyordu. Ondan iphoneye döndüm. Hem şarj da zor alıyordu Kış mevsiminden beri.
13’ün mü 15’! in mi kamerası daha iyi? Anlamadım.
Anladım.
Ben , ilk kez İPhone kullandığım için pek İPhone hakkında bir bilgim yok , tabii.
Vivo y11s 2021'de aldım hala ilk gün gibi kullanıyorum.
Hangi yıl aldın?
Pardon 🤦♀️Dikkatimden kaçmış.
2020’de de ben Huawei almıştım. Önceki telefonum da Huawei idi ve onda bir sorun olmadı. Onun için tekrar Huawei aldım ama bu defa kış ayından beri şarj problemi yaşadım. Zor şarj ettiriyordum. Yine kışın bir ara. telefon kendini kapatıp açtı devamlı devamlı ve kendine geldi. Geçen cumartesi yine yaptı ve öğleden akşama kadar açılmadı. Dün değil, önceki gün de öyle yaptı. En son hiç açılmadı.
Hala sorun çözülmüyorsa, garantisi şu an geçerliyse garantiye gönderebilirsin, gönderdin sonuç çıkmadıysa değiştirebilirsin. Bence çok telefon kullandım, En son LG Beat 4 müydü neydi öyle dandik bir telefonum vardı. Çabuk ısınırdı, şarjı hızlı biterdi. Vivo'nun bu markası 2021 yılında çıkmıştı. Onuda babam aldı bana öyle bir ara şikayet etmiştim eski telefonumu ve bana vivo almış. O günden beridir bir kere bile pişman etmedi, yarı yolda bırakmadı. Şarjı uzun bir süre gidiyor, çabuk ısınmış, her türlü iş görüyor. Ben öyle marka meraklısı veya takıntılısı değilim. Bir telefona 30-50 bin tl vermem. Vivo o zamanlar 2.750 gibi bir şeydi. şu an hala memnunum. Aklında bir fikir olarak dursun.
Garanti ne kadar sürüyor ki? 4 yıl sürüyor mu hiçbir telefonun garantisi? Ben de meraklısı olmadığım için vaktinde annem al dediği halde almadım aman çevremde tüm iPhone kullanıcısı olan herkes memnun. Mesela annem aynı telefonu 6 yıldır kullanıyor. Sorun hiç olmadı. Ağabeyim zaten uzun zamandır kullanıyor ve memnun. Bir de ben deneyeyim dedim. Bir kez gitsin para devamlı devamlı olacağına.
Hayirli ugurlu olsun 😇 samsung galaxy note 20 benim
Amin
Samsung note 4 serisinde Samsung kullanmayı bıraktım.
Kaçak telefon Xiaomi note 10 pro..
108 MP kamera..
Samsung s7 edge kullaniyorum hayirlı olsun
Teşekkür ederim.
iphone redmi ve samsung kullaniyorum
Üç telefon mu kullanıyorsun aynı anda?😳
Anladım.😊
Iphone 14 kullanıyorum
Ayfon kullanıyom
tank - xeomi13
Samsung a 21s
Biri Samsung diğeri tecno
Nokia
@Makkari Ben de aynısını düşündüm.
Nokia. com sayfasına bakın hele smartfonları piyasada var mı yok mu? 🤦🏻 Ah şu antireklamlar
iPhone kullanıyorum
İphone
iPhone xr
Samsun
Samsung
General mobil
Samsung
Redmi
İp 15 pro max
İphone
Vivo
iphone kullanıyorum