Pastaneyi story atmıştım sonra kendime pasta aldım ve unutup onu storye atıppp tesekkürler askım yazdım. Ne düşünürsünüz böyle bişey görürseniz? sizce saçmamı? Nasıl düzeltebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Snap uygulamasıydı geri alınamıyor. Kendime teşekkür etmiş olamaz mıyım? Onları kandırmış gibi görünmüyordur değil mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı.
hahahdhdh ben çok gülerdim🥲 kendine teşekkür etmek saçma değil ama "tesekkurler askim" kendine olduğunu açıklamıyor. insanların aklına kendine ettiğin teşekkür gelmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hahahdhdh ben çok gülerdim🥲 kendine teşekkür etmek saçma değil ama "tesekkurler askim" kendine olduğunu açıklamıyor. insanların aklına kendine ettiğin teşekkür gelmez
Ogff yaaa napıcammmm
Geri alamıyorummm o zaman yanımda birisi var belki? Bilemezler ki
Şöyle düşünsek yanımda arkadaşım vardı o aldı bana
Ama snabi uok etiketlemedim onu. Nasıl?
ay aman boş ver kim hatirlayacak sonrasında fark edip üstüne düşünen olacagını sanmam
kendine pasta aldığını da unutmazsın ya, insan ne yaşadığını bilir ya.
Ya hayır ben birisi aldı sansınlar diye öyle yazdım ama öncesinde pastaneyi attığımı unutmuştum
Ne düşünürler?
pastaneyi sil bari
SİLİNMİYOOOO
snapini dondur
bizde pasta yiyok ne bu havalar?
Ya hayır ben birisi aldı sansınlar diye öyle yazdım ama öncesinde pastaneyi attığımı unutmuştum
Ne düşünürler? İroni yaptım diye düşünsem? Kendime teşekkür yani? Olmaz mı
sey yazabilirsin birlikte gittimiz pastaneye birina pasta alacam diyip bana surpirz yapan askim falan filan ne bileyim :)
Çok mu yalnızsın 😄