Simdi adam evli zaten benimle 2 kere bulustu beraber oldun sonra kendisi dedi ben haksizlik ediyorum sana boyle olmaz Sen ne dusuniyorsun dedi bende sen bilirsin saygi duyarim kararina dedim
Bitme konusmasi yaptik onu tanidigima memnun oldugmu soyledim ve teskkur ettim hersey icin biraz sasirdi galiba benim boyle karsilalami
Sizce dogru mu yapmisim?
Bitme konusmasi yaptik onu tanidigima memnun oldugmu soyledim ve teskkur ettim hersey icin biraz sasirdi galiba benim boyle karsilalami
Sizce dogru mu yapmisim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sonuçta herşeyi bilerek devam etmişsin ortada yalan yok kandırma yok bu yüzden doğru yapmışsın ve olgunluk gostermissin o senden tepki beklemiş ondan şaşırmış
Bende dedil bir ara acaba oyle demeseydimi diye adam sasirdi
Ama ben hersey icin tesekkur ettim ve ona hayatinda mutlular diledim birde ailesine dikkat etmesine soyledim
En güzeli yapmışsınız
Teşekkür etme nedenin tam olarak neydi. Seninle ilişki girdiği için miydi veya sana iyi davrandığı için.
Evli adamla bile isteye berbaer olma merakı nedir en güzel metres ben mi olurum heycan falan mı? Neyine teşekkür ediyosun madalyada verseydin bari karıni ne güzel boynuzladin falan diye
🤝
Evet bence ama nesen teşekkür ettin ki? Yatakta mı iyiydi? Sendeki boğlupu mu doldurdu🤷♂️
Çok mu sevdin
Sana karşı saygilimiydi
Evet saygiliydi
Ya çok duygusal son bu belli
İlişkide duygusallık olur ama aşırısı fazla
Ya galiba bende adama karsi biraz duygu olursu ama ben ona asla senin yuvani yikmam dedim yani sadece goruselim oda tamam dedi. Sonra biraz dusunmem lazim falan dedi bende tamam dedm. Dusunmus boyle olmaz bana karisina haksizlik oluyormus
Yaş kaçtı sizin
Normalde her erkek ister ama
Bir süre sonra ikiye bölünmesi mümkün olmuyor bence ondan
Ne yapacağını şaşırır
Gerçi sen kurulu düzenini bozma demişsin buna rağmen
İstemiyorsa ya vicdan yaptı
Sıkılmış olabilir
Çok ilginç biliyormusun
Çoğu kadın kabul etmez
Sen onu kurulu düzeni ile kabul etmissin
Anne baba sizin yasiyormu
Benim yasim 26 oda 38 ama asla ondan yuvasini yikmasini istemedim hatta madi manevi hic birsey istemedim ondan oda biliyordu bunu ama olmaz dedi
Ben birazda vicdan azabi cektim bir kdin olarak baska bir kadina boyle kotuluk yaptigim icin onuda biliyor
Sonra boyle olmaz dedi hem sana hem esime cok kotu bir davranis kadina boyle davranilmaz bende tamm dedim saygi duyarm ama sorun suki ben hala onunla gorusmek isterim 🤦🏻♀️
Şanslı adam mis 😁
Ne bileyim gerçekten zor
Belli bir süre sonra illaki eşi farkeder o yüzden korkuyor olabilir
Adam sana saygı duyuyor yoksa devam ederdi
Oylemi diyorsun? Saygi duyuyor diyemi devam etmedi?
Düşün seninle sadece yatak ilişki içinde olsa bırakmazdı
Saygı duyuyor
Belki cesareti olsa esinide bırakacak çocuk falan varsa zor oluyor
Özel değilse merak ediyorum
Sadece sevgi mi sizi ona itti
Yoksa ne bileyim başka şeylermi
Bazıları olgun insan seviyor
Baba figürü gibi o yüzden sordum anne babani
Onlarla ilişkin nasil
Yanlış anlamayın yargılamak değil sadece anlamak için soruyorum
Bilmiyorum valla
Ama ben ona saygi duydum cok farkli birisiydi asla kendimi bu kadar guvende hissetmedim onula cok guvendeydim onada soyledim oda bana disarida bir suru erkek var ben herkesle olmak istemiyorum ama sana ayri guvenim var dedim oda anliyorum falan ama size haksilik ediyorum sana esime.
Yasi benden buyuk oldugi icin hosuma gidiyordu.
Anladım sizi daha iyi anlıyor du sanirim yaşı olgun olduğu icinde saçma şeyler yapmıyor size güvenli bir ilişki sunabiliyordu
Hayırlısı olsun
Allah gönlüne göre versin
Evet ben oyle ergen sevmiyorum hatta mumkunse benden 10 yas fazla buyuk olsun cunku onlar beni daha iyi anliyor
Tesekkur ederim sizinde hersey gonlunuzce olsun🙏🏽
Sen niye evli adamla gorusuyosun
Dogru sonuçta hak edeni yspmışşin birşey olmaz
Ne kötü şeyler ya insanın hayatını mahvediyor
Nasıl tanıştınız