İnternet & Teknoloji İnstagram kullanmıyorum burdanda sıkıldım tavsiye? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Telefonda ne ile ilgilenebilirim tavsiye verir misinizyazı okumayı sevmiyorum İnstagram kullanmıyorum burdanda sıkıldım tavsiye? Cevapla Telefon Soruları Sevgi Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
theaDogukan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ben de aynı durumdayım ya kafa dengi birileri lazım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya Yorumla theaDogukan +1 yıl burada yok öyle insanlar Yorumla Soran +1 yıl Maalesef Yorumla theaDogukan +1 yıl Yanlış insanlarla olmaktan iyidir mi diyoruz o zaman :) Yorumla Soran +1 yıl Bence de ya artık fazla takmıyorum zamanı gelince hepsi olur inşallah Yorumla theaDogukan +1 yıl İnşallah hocqm Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ne kadar tembel bi insansın cok yakında okumayıda unutursun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok kitap okumayı çok severim ama elimde telefondan yazı okumak hoşuma gitmiyor haklısın tabi insanlar okumayı iyice bıraktı şükür onlardan değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl he iyi o zaman Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 456 cevap paylaştı. Instagram var ama hiç girmiyorum 0 0 Yorumla
aaaenes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Seks yap işte 0 11 Yorumla imeverywhere +1 yıl Aga siz ne biçim insanlarsiniz ya Yorumla aaaenes +1 yıl Tam güzel kardeşim demi Yorumla imeverywhere +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Cidden nasıl bir düşünce yapısı bu herkes aynı şekilde mutlu olmuyor bu arada Yorumla aaaenes +1 yıl Yazmamış laa i. bneyiz demiştim Yorumla imeverywhere +1 yıl Farkettim Yorumla aaaenes +1 yıl Evet sen seks yapma soran kişi sen başka şeylerle mutlu ol Yorumla imeverywhere +1 yıl Ama ben değilim beni karıştırma Yorumla aaaenes +1 yıl Yok knk sen i. bne değilsin i. bnelerin önde gidenisin Yorumla imeverywhere +1 yıl Doğru kanka ya öyleyim, yaptıklarımı düşününce doğru olduğunu farkettim. Hatta önünüzde bayrak bile sallayabilirim :/ Yorumla aaaenes +1 yıl Liderime saygı duruşu 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tavla oyna 0 0 Yorumla
Leons34 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Sabah kahvaltıya gel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol en mantıklısı bu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanal seks mutluluk 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Günah olmasaydı evet olabilirdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl p*rno izleyeceğine sanal aynı şey sonuçta Yorumla Soran +1 yıl İzlemiyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yapıyorsun peki Yorumla Soran +1 yıl Arada kendi kendime Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş kaç peki Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Libido durumun ne peki Yorumla Soran +1 yıl Aslında yüksek ama şu ara daha sakinim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm sanal yapmayı dene derim Yorumla Soran +1 yıl Allahtan korkarım ben verdiğim bir söz var benim iyi bir kul olacağıma dair Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben de aynı durumdayım ya kafa dengi birileri lazım
Aynen ya
burada yok öyle insanlar
Maalesef
Yanlış insanlarla olmaktan iyidir mi diyoruz o zaman :)
Bence de ya artık fazla takmıyorum zamanı gelince hepsi olur inşallah
İnşallah hocqm
ne kadar tembel bi insansın cok yakında okumayıda unutursun
Yok kitap okumayı çok severim ama elimde telefondan yazı okumak hoşuma gitmiyor haklısın tabi insanlar okumayı iyice bıraktı şükür onlardan değilim
he iyi o zaman
Gel konuşalım kankis
Bilmiyorum gel sohbet edelim
Instagram var ama hiç girmiyorum
sesli telegram dan konuşma varr
Skype indir konuşalım
Seks yap işte
Aga siz ne biçim insanlarsiniz ya
Tam güzel kardeşim demi
Aynen
Cidden nasıl bir düşünce yapısı bu herkes aynı şekilde mutlu olmuyor bu arada
Yazmamış laa i. bneyiz demiştim
Farkettim
Evet sen seks yapma soran kişi sen başka şeylerle mutlu ol
Ama ben değilim beni karıştırma
Yok knk sen i. bne değilsin i. bnelerin önde gidenisin
Doğru kanka ya öyleyim, yaptıklarımı düşününce doğru olduğunu farkettim. Hatta önünüzde bayrak bile sallayabilirim :/
Liderime saygı duruşu 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Bana yaz
Onlyfans 😁
Tavla oyna
Sabah kahvaltıya gel
Sağ ol en mantıklısı bu
Fb bul kendine
Sanal seks mutluluk
Günah olmasaydı evet olabilirdi
p*rno izleyeceğine sanal aynı şey sonuçta
İzlemiyorum ki
Nasıl yapıyorsun peki