İnternet & Teknoloji 1 ay İnstagram kullanmamam çok mu abes bi şey? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İnsanlar inanmıyor şaşırıyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kullanmayan kız sosyal değil midir İnstagram kullanmamam çok mu abes bi şey? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et Fenomen Master Yaş: 33 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bende kullanmıyorum, ne varsa bu kadar. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay yo abes degil ben de acip acip kapatiyorum, cok bunaltici olmaya basladi ve reels falan izliyorsun bes saat telefon basindasin cok kotu zaman kaybi 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 973 cevap paylaştı. Bende kullanmıyorum :) 0 0 Yorumla
AslıSpektrum Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Bende kullanıyorum, gayet normal bir durum. 0 0 Yorumla
Gülüşün Takip Et Master Yaş: 27 1 ay İnternet & Teknoloji konusunda 862 cevap paylaştı. Hayır değil sana hitap etmiyordur olabilir yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende kullanmıyorum, ne varsa bu kadar.
yo abes degil ben de acip acip kapatiyorum, cok bunaltici olmaya basladi ve reels falan izliyorsun bes saat telefon basindasin cok kotu zaman kaybi
Bende kullanmıyorum pek
Bende kullanmıyorum :)
Bende kullanıyorum, gayet normal bir durum.
Hayır değil sana hitap etmiyordur olabilir yani
Değil
yoo degıl