İnternet & Teknoloji İnstagram kullanmıyorum sizce iyi bir şey mi? LeCoola Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İnstagram kullanmıyorum sizce iyi bir şey mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Melike200 Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 93% 7 ay Bence hiç sosyal medyada kullanma bağımlılık yapıyor 1 0 Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 7 ay Bende sahte hesap kullanıyorum milletin hayatıyla ilgilenmek hoşuma gitmiyor ya edebiyat sayfaları ya butik 0 11 Yorumla LeCoola 7 ay İyi🙂 Yorumla elianamelia 7 ay Birde 17 yaşımdan beri böyleyim sevmiyorum gerçekten sevmiyorum Yorumla LeCoola 7 ay Başka birşeylerle ilgilenmeye çalış, teknolojiden uzak dur gerekirse Yorumla elianamelia 7 ay Bütün gün telefona bakmıyorum aslında 1 saat hariç çalışmaya başladım aslında çalışmak işe girmek bana çok iyi geldi teknolojiyle daha az vakit geciriyorum Yorumla LeCoola 7 ay Arkadaş çevresi edin, onlarla konuş belki yardımı olur Yorumla elianamelia 7 ay Benim bağımlılığım olmadı hiç ama deli gibi bütün gün telefona hiç bakmadim ki zaten arkadas çevrem var onla alakasını çözemedim hcbcn Yorumla elianamelia 7 ay Sadece dahada azaldı Yorumla LeCoola 7 ay Etkisi olur diye söyledim, arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmenin (gerçekte) Yorumla elianamelia 7 ay Gerçekte var jxhx Yorumla elianamelia 7 ay Ama önerin için teşekkür ederim Yorumla LeCoola 7 ay İyi ne güzel işte umarım yardımı olur Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 40% 7 ay Burdaki erkeklerin hiç kullandığını görmedim zaten niye acaba :d 0 1 Yorumla LeCoola 7 ay Bilmem, öyle gırgır şamata olsun diye hesap açtım zaten. İsimden belli ediyorum dur heralde 🤣🤣🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 7 ay İnternet & Teknoloji konusunda 24,6b cevap paylaştı. Sen seviyorsan iyi 1 1 Yorumla LeCoola Yeni 7 ay Evet memnunum, bazıları iyi diyor bazıları kullan diyor bende bir sorum dedim 🙂
Duyguş0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Kolalar instagram kullanamaz ki 0 1 Yorumla LeCoola 7 ay Kolalar mutludur 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence hiç sosyal medyada kullanma bağımlılık yapıyor
Bende sahte hesap kullanıyorum milletin hayatıyla ilgilenmek hoşuma gitmiyor ya edebiyat sayfaları ya butik
İyi🙂
Birde 17 yaşımdan beri böyleyim sevmiyorum gerçekten sevmiyorum
Başka birşeylerle ilgilenmeye çalış, teknolojiden uzak dur gerekirse
Bütün gün telefona bakmıyorum aslında 1 saat hariç çalışmaya başladım aslında çalışmak işe girmek bana çok iyi geldi teknolojiyle daha az vakit geciriyorum
Arkadaş çevresi edin, onlarla konuş belki yardımı olur
Benim bağımlılığım olmadı hiç ama deli gibi bütün gün telefona hiç bakmadim ki zaten arkadas çevrem var onla alakasını çözemedim hcbcn
Sadece dahada azaldı
Etkisi olur diye söyledim, arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmenin (gerçekte)
Gerçekte var jxhx
Ama önerin için teşekkür ederim
İyi ne güzel işte umarım yardımı olur
Burdaki erkeklerin hiç kullandığını görmedim zaten niye acaba :d
Bilmem, öyle gırgır şamata olsun diye hesap açtım zaten. İsimden belli ediyorum dur heralde 🤣🤣🤣
Sen seviyorsan iyi
Evet memnunum, bazıları iyi diyor bazıları kullan diyor bende bir sorum dedim 🙂
İyidir herhalde
Kolalar instagram kullanamaz ki
Kolalar mutludur 🙂