Bildiğiniz gibi çok kaliteli hoperlör ve kulaklıklar mevcut etrafı rahatsız etmicek ortamlarda bile kulaklık takanlar var sizin tercihiniz hangisi?
Kulaklık
Hoperlör
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bildiğiniz gibi çok kaliteli hoperlör ve kulaklıklar mevcut etrafı rahatsız etmicek ortamlarda bile kulaklık takanlar var sizin tercihiniz hangisi?
Kaliteli kulaklıklarım var monster profesyonel kablolu diğerleri bluetooth ama ses sistemiyle müzik dinlemek daha çok zevk veriyor sony marka iyi güçlü baslari olan soundbarim var
Cevap
9Cevap
Kulaklıktan şaşmıyorum. 🎧
kulaklık insanı
Jbl bozuk duruyor ben üzüntümden kahroluyorum. Kulaklığım benim uzvum gibi.
1 yıldır çok dikkatli kullandım. Birden bire şarj olurken sabitlemesin gereken ışık yanıp yanıp sönmeye başladı. Kesinlikle dolmuyor, sağa sola çeviriyorum bir noktada sabitlenen ışık elimi çekmemle yeniden yanıp sönüyor. Görsel a’daki kulaklık. Şimdi basit bir kulaklık kullanıyorum. Syrox e-mx10
aslında hoparlör daha rahat kafam ya da kulağıma bir şey takmak istemiyorum ama kulaklık mecbur kaldığım için kullanıyorum
Kulaklık hata bugğn telefon uyarı verdi son bir haftadır çok yğksek sesle müzikdinliyorsunuz kulaklıkla dedi dedim sen sus otur😅
Kulaklık kullanıyorum telefonda konuşurken de müzik dinlerken de özellikle Bluetooth kulaklık tercih ederim
Kulaklık takmayı pek sevmiyorum mümkün olduğunca hoparlörden takılıyorum
Ahshs hoş buldum tşklr 😌
Kulaklık olarak Galaxy Buds2
Hoparlör olarak İnspire 4400 kullanıyorum ( Canım hoparlörlerim onlar beni bırakmadan ben onları bırakmıycam )
Kulaklığı zorunluluktan kullanıyorum. Hoparlör candır.
Kulaklık tercih ederim.
Kulak içi minik kulaklıklar insanıyım.
Kulaklık İnsanıyım Hoparlör den az dinlerim müzik
Kulaklik
Kulaklık insanıyım.
Tabii ki de kulaklık
Kulaklık
Kulaklık
Kulaklık
Kulaklık en güzeli
Duruma gore biraz da.
Jbl bende var