WhatsApp'a her geçen gün yeni bir özellik geliyor. Son sunulan özellikte gruplarda, kişilerde anket paylaşabiliyorsunuz. :)

WhatsApp'a her geçen gün yeni bir özellik geliyor. Son sunulan özellikte gruplarda, kişilerde anket paylaşabiliyorsunuz. :)

Midem kalkıyor artık bu saçmalıklardan. İnsanlar da hemen adapte olup kullanmaya başlıyor. Resmen koyun sürüsü gibi insanlar ya. Önlerine bir şey atıyorlar hemen yeni doğmuş bebek gibi heyecanla saldırıyorlar. İnstagram notlar çıktı bide başımıza. Arkadaşlar hemen hücum etmiş. Neymiş ''yorgun ve stresli'' yazıp not paylaşmış. Ya bi s... gt u m k 35 yaşında evli barklı insansın, o kadar yoğun yorgun ve stresli olsan girip bu saçma ergen işleriyle uğraşmazsın. Hep bi ilgi çekme, bakın bakın ben buradayım deme çabaları.

Hemen kullanmaya başladım eğlenceli :D
Oha sevdim bunu😮 çok işime yarayacak, bilgi için teşekkürler.
EIG için teşekkürler.
Cevap
14Cevap
Kullanmazdım sanırım
telegram'dan araklayıp araklayıp getiriyolar şu özellikleri. yıllardır telegram'da var, birkaç kez kullandım sadece kalabalık gruplarda ve kanallarda.
Bi işime yaramaz ama yenilik iyidir tabi. Bir de baloncuk rengi değiştirme tema filan gelse iyi olurdu-_-
Bence saçma bir özellik sormak istediğim bir soru varsa zaten direkt olarak soruyorum insanlarda fikirlerini benimle paylaşıyor ankete ne gerek var
Masallah whatsaap gun gectikce ozelliklerine ozellik katiyor.. 😆😆😆
asıl bomba birden fazla cihazda kullanılabilecek olması :D :D güven problemi yaşayanlar vah vahhh
KS de bile var anket özelliği wp da da olsun bi zahmet
Ooo iyi iyi. Trol soru sorarım bizim gruba sürekli 😂
Telegramda senelerdir kullandığımız bir özellikti bu zaten
Ayni anda 1000 kişiye soru sormadigima gore gereksiz bence
Woooowww çok süper 👍
WhatsApp pek kullanmam ama harikaymış
Telegram olma yolunda ilerliyor.
Yeni gördüm. Belki olabilir.
ben sadece mesajlaşmak için kullanıyorum
Az önce kullandım güzelmiş.
Teyzelerin gün toplantıları için bire bir
Ne gereksiz bir şey olmuş.
Saçmalık görmedim de zaten görmiyim deee
Saçma iyice suyunu çıkaracaklar sonunda.
İyiymiş 👍
Hayır sanmıyorum
aaaa
Saçma
Gereksiz
Kullanmam
Gereksiz
Güzel
Gereksiz bana göre.
Kullandim cok iyi
Guzelmis
Bakarız belki.