İnternet & Teknoloji ERİŞİM SORUNU DÜZELEN ŞEHİRLER var mı ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar sosyal medya hesaplarına erişim sorunu düzeldi mi? Acaba şehirden şehire fark ediyor mu? Sıkıntıdan ne soracağımı bilemedim 🤷♂️ Güncellemeler+1 yıl Demek ki sabaha kadar bi yerde düzelse bi yerde sorun devam edecek. O yüzden en iyisi yatıp uyumak. Kabul edenler? ERİŞİM SORUNU DÜZELEN ŞEHİRLER var mı ? Cevapla Sosyal Medya Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl instagram ve twitter hala berbat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tiktok a bile giremiyorum Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Vpn kullanın açılır. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Denedim olmadı maalesef Yorumla lilyyx +1 yıl Vpn de açılmıyor ksğazöğssşxödl Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Ben Almanya Amerika takılıyorum açılıyor sorun sizde 😂 Yorumla lilyyx +1 yıl hayır vpn e bile giriş yapamıyorum slwşsld Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl @lilyyx giriş yapmana gerek yok ki Hesap açmadan oluyor Yorumla Soran +1 yıl Hangi Vpn uygulaması kullanıyorsun? Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl Turbo vpn Yorumla lilyyx +1 yıl Açıldı giriş için demedim uygulamaya girmiyordu Yorumla Umursamazbirpanda_ +1 yıl @lilyyx farklı bir uygulama dene Yorumla Soran +1 yıl Bende devam ediyor sorun Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl yok be girilmiyor instaya falan 0 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Düzelmedi bende ama ablamda düzelmiş karışık 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bant daraltması yapıldı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
instagram ve twitter hala berbat
Tiktok a bile giremiyorum
Vpn kullanın açılır.
Denedim olmadı maalesef
Vpn de açılmıyor ksğazöğssşxödl
Ben Almanya Amerika takılıyorum açılıyor sorun sizde 😂
hayır vpn e bile giriş yapamıyorum slwşsld
@lilyyx giriş yapmana gerek yok ki
Hesap açmadan oluyor