Tüm Sosyal Medya Patlamadan Dolayımı Hiç Biri Açılmıyor Bu Ülke Nereye Gidiyor Ne Olacak Ülkenin Hali?

Açılmayan ne, ülkenın gitmesi ne alakaysa :))
Bende anlamadım 😂😋
Ülke bir yere gitmiyor:)) rutın yasak. 1-2 saat girmesin millet sosyal şeylere bile olmsx
Ülkenin fiyatlarına ne demeli millet aç pazar malı eşofman 70₺ hadi buna ne dicen nutella 70₺ hadi bunada bahane uydur makarna 11₺ 12₺ ne diyecen?
😀😀nerden nere geldin. Patlamayla bunlar ne alaka. Alakasızlıkls master yapacan bahane değil gerçekler, mantıklı cevaplar kendıne bak
Ülke bitiyor demek istiyorum anlayana işte sen kendine bak anlamayan beyni basmayan sensin..
Sen bişey diyemiyosun ne dediğin belli değil :)) ülke ekonomisi kötü halde, bu bitiyor denk değil. Sen ne anladın da anlayana diyosun koçum 🤣ben bakıyorum merak etme biraz da sen bakma kotkafalı benim beynım basar sorın sende 😉
Sen dikkat et bence kiminle konuştuğuna sonra benimle davalık olursun
Cevap
7Cevap
Asparagas haber olmaması için tedbir amaçlı yapılmış. Haber kanallarına da bu konuya değinilmemesi için yayın yasağı konuldu RTÜK tarafından.
Aynen
asılsız haberlerin önüne geçmek için kısıtlama getirildi.
Evet öyle oldu deminden beri tüm sosyal medya uygulamaları hiç biri açılmadı
Bizim basın mensuplarının sahtekarlığı yüzündendir gene.
Neden?
Patlama anını paylaşılmasını engellemek için böyle bir tedbir alıyorlar ama yanlış bir şey
Bencede bırak millet paylaşsın dimi
Evet aynen
Burası açık işte?
Daha yeni açıldı burası
KS yi kimse kaile almamış 🤣
Nasıl yani
Burasıda sosyal medya
Kim bilir yine neyin peşindeler...
Ülke boka döndü gerçekten
Niye açılsın ki sacma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar