Dell Gaming G15 5511 15-11260H 16GB 512GB SSD RTX3050 15.6" Fhd Ubuntu Portable Computer
Monster Abra A5 V17.2.3 Intel Core i5-11400H 16GB RAM 500GB SSD 4GB RTX3050Ti FreeDOS 15.6"
Sizce hangisini alalıyım? 3d tasarım programları, photoshop gibi şeyler kullanıcam.
Dell Gaming G15 5511 15-11260H 16GB 512GB SSD RTX3050 15.6" Fhd Ubuntu Portable Computer
Monster Abra A5 V17.2.3 Intel Core i5-11400H 16GB RAM 500GB SSD 4GB RTX3050Ti FreeDOS 15.6"
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence msi ya da lenova bak derim Asus da olabilir bunlar üretici firmalar arkadaşım eğer Ankara'da isen sana yardımcı olabilirim bu işlerle uğraşmaktayım
Ankara da değilim. Ama öneriniz varsa bakanilirim elbette bütçem dahilindeki ürünlere
Ama yinede merak ettim bu ikisi arasında karar vermeniz gerekseydi hangisini tercih ederdiniz
Acele etmeyin zamanınız var ise sizin işinize en iyi yarayacak ürünü araştırdım size gece yarısına kadar döneceğim yorumdan biraz yoğunum ama sakin kafa ile güzelcene araştırır size linkleri ya da ürün modellerine atarım yavrum kısmından mutlaka sıfır istiyorsunuz. Sanırırım
Tabi ki sıfır olmalı ama çok fazla vaktim yok bugün içerisinde sipariz vermek durumundayım çünkü çalışıyorum ve bilgisayarsız kaldım işlerim yarım arkadaştan iadre ediyorum. Yani durum biraz acil
Anlıyorum o zaman siz alın şu an kapsamlı bir model araştırma olmaz Hanım efendi sizin için siz iyi olduğunu düşündüğünüz bir leptop alın o halde
özellikler yakın meşaleleri yakın. monster.
bence 16 ram 8gb ekran kartından düşme bende o abra var çok iyi
dell al monstera bulaşma
Açık ara Mosnter