2 yıllık okuyacağım bilgisayar programcılığı yazılım
Bilgisayar programcılığı (yazılım) açıköğretim
Grafik tasarım açıköğretim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2 yıllık okuyacağım bilgisayar programcılığı yazılım
Merhaba, en çok hangisini yapmak istediğiniz önemli olan konu burada ama tabii bana sorsarnız ben bilgisayar programcılığını seçerdim çünkü artık günümüzde her şey bilgisayara, teknolojiye döndü ve önü oldukça açık bir meslek. Kendinizi geliştirirseniz buradan çok ekmek yersiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Bilgisayar programcılığının önü açık ama genelde 4 yıllık üniversite mezunlarını alırlar işe 2 yıllıkla başlayıp DGS ile 4 yıllığa tamamlayabilirsin. Burada asıl önemli olan hangisini yapmak istersin
Cevap
3Cevap
Grafik tasarım
Ikiside güzel bölümler. Grafik tasarımı yaratıcılık ister. Kendinizi sürekli yenilemeniz gerekir. Ama çok zevkli bi iştir. Bilgisayar pro. eğlenceli bir işe benziyor. Kardeşim okuyordu bu bölümü ama nedense ilk yılında bıraktı. En çok hangisi ilginizi çekiyorsa ona yönelin ve açıktan okumak biraz zor ve sıkıcı olabilir. Ekip işidir çünkü bu bölümler.
Çok farkli kulvarlar. Sen ne yapmak istiyosun ileride ona göre seç
oyun yapmak istiyordum ama oyun yapmak için yazılımda bilmek gerekiyor o yüzden sordum
Grafiktede vardi o ama 4 yillik olanda vardi. 2 yillikda zor. Bilgisayar diyorum
Sadece diploma ise amacın pc okumanı tavsiye etmem bende grafikerim bu arada
Amacın sadece diploma ise bilgisayar programcılığını okuma zorlanırsın
2 yıllık grafik yazma bölüm hakkında sorun varsa yardımcı olurum
Grafik tasarım
Tabiiki de Bilgisayar Programciliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?