Üniversite uzaktan eğitime geçti ve bu yüzden çok boş vaktim oluyor.
Sizce hangisini öğrenmek daha mantıklı?
Üniversite uzaktan eğitime geçti ve bu yüzden çok boş vaktim oluyor.
Sizce hangisini öğrenmek daha mantıklı?
Programlama çok para kazandırır ama uzmanlaşması zaman ister ve çok zordur. Hangi dili öğreneceğini belirlemek bile bir ayı bulabilir. Illüstratör fotoşop benzeri programları kullanabilmen daha kolaydır ama az para kazandırır, tasarım konusunda uzmanlaşman yılları bulabilir.
Bunların üzerine kariyer yapmak gibi bir fikrin yoksa python + photoshop öğren. İnsanın en çok ihtiyaç duyduğu şeylerdir.
Teşekkür ederim🙏
Cevap
6Cevap
Sonuna kadar tasarım içerik üretme içün edit veya fotoshop
Teşekkür ederim🌸
Yazılımcı olabilirsin ama baya çalışman ve pes etmemen gerek.
Yazılım zor ve hep emek isteyen bir şey. Her gün yeni diller çıkıyor bu yüzden yazılım konusunda eksik kalırım diye korkuyorum🥲
Alakası yok. Zor değil mantığını bir kere oturttuktan sonra zor olan bir kısım kalmıyor. Ben bilgisayar mühendisliği mezunu olmamama rağmen yazılımcıyım şu an ve bir şirkette çalışıyorum ki ofisteki diğer yazılımcı arkadaşlarımdan 1 kişi mühendis. HTML5, CSS, Javascript ile başlayıp daha sonra CSS kütüphaneleri ve Javascript kütüphaneleri ile kendini geliştirebilirsin. Bu sana Front-End kısmı için yeter. Daha sonra C#, SQL gibi dilleri öğrenip Back-End kısmına da hakim olabilirsin. Yani ben de bu saydığım dilleri kendi başıma öğrendim Udemy ve Youtube'den ve 1 yıl içerisinde işe girebildim. Karar senin.🤷♀️
Teşekkür ederim, başkaları beni korkuttu yapamazsın diye😅
Çaba göstereceğim🌸
hepsinde uzman olursan kazanırsın ama yazılım daha iyidir
Teşekkürler🙏
Knk video kurgu ve fotoğraf kurguya aban
Kodlama hem kolay hemde devamli
Evet var
Hangi il
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?