Twitter'ın "mavi tik" Türkiye ücreti belli oldu. Türkiye'deki kullanıcılar, doğrulanmış hesap rozeti almak için ayda 110 TL ödeyecek.

Twitter'ın "mavi tik" Türkiye ücreti belli oldu. Türkiye'deki kullanıcılar, doğrulanmış hesap rozeti almak için ayda 110 TL ödeyecek.

mavi tik, o hesabın sahibinin gerçek tanınan kişi olduğunun teyitidir. yani onun adına açılan sahte fake hesaplardan ayıran detaydır. o hesabın gerçekten o kişiye ait olduğunu gösterirdi. lakin şimdi parayı veren mavi tiki alır olunca çok saçma bi hâl alacak durum. fake hesaplar da parasını verip mavi tik alıp o kişilerin adına saçma sapan tweetler attığını düşünsenize. hani umarım sadece mavi tik almak için ücret ödemek yeterli değildir, ücretini ödeyip yine gerçek kişi olduğunun kanıtı isteniyordur. bir de bu "twitter blue" denen aboneliğin tek ama tek getirisi mavi tik mi? yoksa başka özellikler de sunuyor mu? galiba tweet düzenlemenin de blue abonelerine özel olduğunu okumuştum.
İyice saçma sapan bir şey oldu
Mavi tik resmi kişilere olmalıydı devlet görevlisi tanınan, sanatçı gibi gibi.. Kalmadı mavi yılın bir farkı herkes alabilir istese alması için para yeterli. Ve bundan çok para kazanacaklar eminim.
Tamam mavi tık botlar için iyi bir yöntem olabilir ama bu olmamalıydı. Instagram 'da Twitter'a özenip mavi tiki para ile yaparsa şaşırmayın, tiktok bir çok şeyde dahil.
İşin ucunda para var ve firmalar birbirine özenmeden yapamaz
Kullandığımız her bir uygulamanın saçma sapan bir özelliği için extra ücret ödemek...
Ödeyenler gerçekten akıl tutulması yaşıyordur.
Hayır, Musk'ın bu yanlış politikasından dolayı şimdi twitter'a rakip yeni uygulamalar da doğuyor, çalışmalar tam gaz devam ediyor.
Bu insanlar mavi tiksiz yaşayamıyor mu ak? Ne kıymetli bir tikmiş
- O mavi tik varya o mavi tik!..
Cevap
40Cevap
hayır düşünmüyorum almayı
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?
Mavi tik alınca Twitter de bizi sever mi?
Kafamda deli sorular:)
Bu kafa hoşuma gitti 🙂
Ben hiç anlamıyorum Tweeter dan.
Tweeter a girmişim ve hiçbir yere dokunmadım etmedim takip te etmedim. Tweeter bomboş ama Gmail de ahlaksız gelen mesajlar var çözemedim bir türlü. Neden olur nasıl olur bilmiyorum ama bu sorun nasıl çözülür
Bunu bu ülkede vericek o kadar akilsiz adam var ki. Eminim ki ağırlıklı bizim ülkemizden kazanicak parayı. Çünkü ülkede gündem olma, unlu olmaya çalışma, popüler olma hastalığı var.
Bayadır aktif olarak Twitter kullanmıyorum. Hesabım var ama öyle duruyor. Dolayısıyla da mavi tikle falan işim olmaz artık
Niye elon A para kazandırıyım? Ama eminimki pick me kızlar hemen yapışır buna kendilerini fenomen sanıyorlar zaten abz erkekler yüzünden 😂
kimlik doğrulaması yapandan para almak da nasıl bir saçmalıktır. Twitter kullanmıyorum ama kullansam, para s. ıçıyo olsaydım da ödemezdim.
Hayır, zaten gündemi takip etmek için kullandığım bir hesap. Kişisel hesap kullanmadığım için gerek yok.
Aktif şekilde twitter kullanmıyorum ve kullansaydım da asla bu parayı bir tik almak için vermem.
Elon musk ödediği parayı kullanıcılardan çıkaracak belli 😂
Twitter'da 24k takipçim var zaten mavi tike ihtiyacım yok
24 k herkesde var zaten
Yani 24k olan çok bi işe yaramıyor twitjerda takipci
Neye yarıyor ki
Mavi tık olunca zeki murende bizi görecekmi ☺️
Reis diyordu bize farklı tarife olabilir diye diplomasi olmamış mı bune ya :S
O kadar da enayi değilim gereksiz heryer mavi tikli kaynar şimdi
Herkes alabilecekse çok saçma. Ben 2 dakika bakıp çıkıyorum satın almam.
Satın almam çok twitter kullanan biri değilim zaten
Twitter hesabım standart bir hesap olduģu için hayır.
uygun fiyat ama dolandırıcılar bunu kullanır
Kullanmıyorum ki adam işini biliyor toplam 500.000 mavi tık kullanıcısı olsa belki de daha fazla 🧐
Twitterım yok zaten bu kıtlıkta ona para ayıramam
Twitter sadece video izlemek için kullanıyorum. Çokta işim olmuyor.
Hayır bana göre aptalca ne faydası var yani
Arkadaslar burada bile xper kasan gördüm bos yapmayin paraniz olsa sisde twiteri aktif kullaniyosaniz mavi tik yapardiniz ve o parayida verirdiniz
Benim Twitter da isminin yanında bayrak var mavi tık dan daha önemli
Yakında giydiğimiz dondan da kullanım parası alacaklar
En iyisini yapıyor 😂 Aslında her prim malzemesi için para almaları lazım
benım ıcın hıc bır onemı yok almak ısteyen alsın vermek ısteyen versın
Ayda 110Tl çok ucuz eminim her isteyen alır ortalik mavi tikli hesapla dolar kesinlikle almam
Hesaplara yardımcı olunacaksa bir sıkıntı olduğunda bence gayet güzel bir çözüm
Ucretli olacak ama 5 dolarin altinda degildir
Bu millete güveniyorum ben alırlar sjsjsj
hayırlı sövmeler
Hiç kullanmadım, actimsa da sildim uygulamasini
Çok gereksiz bir şey değmez
Yok ne işim var ünlü olmak bize göre değil.
Hayır düşünmüyorummmmmmmmm
Bir defaya mahsus olsa tamam da anlamsız
Twitter kullanmıyorum… 🙃
Valla baya ucuz ama ne işe yariyacak
1 muz değerli çok muz değersiz
Ee ne anlamı kaldı mavi tikin?
Oo tabi ki m*lım yaparım öyle şeyler
Elon reis verdiği parayı çıkartmaya çalışıyor 🤣
gerçekten gerekli miydi bu ücret
Benim için farketmez, her türlü devam
Twitter kullanmıyorum.
bunun için para verende akıl yoktur net