Twitter alımı tamamlandı fakat Elon Musk Twitter'a pek güzel etki etmemiş görünüyor. Siz Twitter kullanmaya devam edecek misiniz?

Twitter alımı tamamlandı fakat Elon Musk Twitter'a pek güzel etki etmemiş görünüyor. Siz Twitter kullanmaya devam edecek misiniz?

Daha yeni hesap açtım lütfen ama 😂
Twitter son zaman bozuldu. 6 ay önce hesabı mı sildim Facebook. instagram kullanıyorum
Twitter eski sahiplerin hatası şirketi kurumsalaştır madı. oyüzden kolay el değiştirdi mark zuckerberg ne yaptı. Facebook instagram whatsapp tek. çatı. altında. Meta kurumsal şirket yaptı.
Google Microsoft Apple bunlar kurumsal şirket kolay el değiştiremiyor devamlılığı sürdürüyor
Cevap
19Cevap
Evet kullanmaya devam edeceğim
Twitter 'a rakip ÜCRETSİZ uygulamalar geliyor. Elon Musk bu kararla kazmayı taşa vurdu... Ücretsizi dururken kim neden her ay ücret ödesin? Kurumu güzel yıpratıyor😏
Ben kullanıyodum yoğun bir takipçimde vardı. Daha sonra her atılan tweetlerin aynı olması, insanların sırf tweetteki söz için değilde fenomen attığı için favlaması, etkileşim seviyesinin sohbet odaları yüzünden düşmesi gibi bir çok sebebten bıraktım ve 1 aydır kullanmıyorum. Orası eskiden güzeldi. şu an birisinin hesap açıp büyütmesi ve etkileşim yakalaması inanılmaz zor bir şey.3 gün 0 saat engeli yiyosun sürekli dengesiz bir uygulama kısacası
Mavi tike para, sevmediği kullanıcıları silmeye başlaması yüzünden oldu. Kullanıcıya güven vermiyor yani diktatör gibi davranıyor.
Ayrıca trump'un yasağını kaldırması cabası...
zaten twitter hesabım yoktu geçenlerde hesap açmaya çalıştım zar zor açıldı ertesi gün geri sildim
Bir iki aya geri döner o kullanıcılar. Kendilerince Musk’a göz dağı veriyorlar
Çok fazla kullanmıyorum fakat bundan sonra daha çok kullanırım Elon abi beni ise al 😂😂😂
Var ama girmek bile istemiyorum. Facebook'tan sonra Twitter'dan da soğudum.
Kullanmıyordum zaten. Üye olma gibi bir niyetim de yok 😂
Rahat bırakın adamcağızı kimseye bir zararı yok garibimin..
Elon için birkaç tane daha twitter hesabı açıcam o sıkmasın canını
Benlik bir şey yok 2011'den beri oradayım skskks Elon Musk'tan önce ben vardım sksk
Helal olsun 😂
Reddit falan kullanmaya başlayayım yavaştan
Kullanmıyordum zaten
Iyi bari :)
🤣🤣 aynen oyuzden kim Almıs kim satmış pek ilgimi çeken bir konu olmadı ama instigram olsa üzülürdüm 😂
Eeee herkesin ilgi alanı farklı 😂
Aynen öyle mesela tıktok , azar Tumblr de kapansa üzülmem çünkü hiç merak etmediğim yüklemediğim uygulamalar
Bak burası kapansa üzülürüm ama
Buranın kapanacagini sanmıyorum ama hiç belli olmaz
Kapanmasın çünkü ben daha yeni düştüm buralara 🤣 daha çömezim ben 3.5 aydır burdayım daha yeni yeni alışıyorum 😂 çok geç kalmış gibi hissediyorum buralara
Yok be, düşünme öyle. İnsan yaşadıkça potansiyel vardır
🤣🤣 öyle ama geç keşfettim burayı neden daha önce yüklememisim diye üzülüyorum bende bu potansiyel var 😂 oyuzden burdayım zaten
Buraya da renk kattığımı düşünüyorum 🤣
Öyle tabi, mesaj kutunun kapalı olması kötü ama 😅
Sayın fenomen beyefendi 😂 DM " min kapalı olmasının kötü bir yanını görmedim şuana kadar asil açık olursa sıkıntı 😂😂😂
Ha ha 😂🤣 sonra genç dimalar dm " , den yürürler bana 😂😂
Genç olmayanlar da iletişim kuramıyor ama bu şekilde 😂
Niyeki sayın fenomen beyefendi 😂 kuruyorsunuz taa işte 😂
Duman yoluyla haberleşmiyoruz yaa sonuçta 😂 bak konuşuyoruz iste 😂
E peki bakalım :-)
Teşekkür ederim anlayışın icin 🙏🙏🙋
Tabii ki kullanmaya devam edeceğim. Elon Musk adamdır
Hiç Twitter hesabım olmadı ki🤷🏼♀️
Twitter hesabim var ama üç yıldır kullanmıyorum
Kapattım :) Oh be.
Kullanmıyorum ki zatn
Hayır o giderse bende gideerim
*gelirse
Kullanmıyorum kullanmam da sevmiyorum twitteri.
Twitter kullanmıyorum zaten
Evet kullanmaya devam
gereksiz bi uygulama zaten
Devam. Bilgi var orada.
Elon Musk iyi ki aldı.
Zaten kullanmıyordum..
Evet devam edeceğim
Kullanmiyorum
Kullanmıyorum zaten
Hiç kullanmadım ki
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum ki!