İnternet & Teknoloji Telefonunuzun zil sesi genelde açık mıdır, kapalı mı? Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Telefonunuzun zil sesi genelde açık mıdır, kapalı mı?#Soojin #JendeBenimki kapalı oluyor. Telefonunuzun zil sesi genelde açık mıdır, kapalı mı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Açık oluyor her zaman 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Zil sesi açık bildirim sesi ortalarda falan bildirim sesi bazen rahatsiz ediyo 😅 1 8 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl boş ver ikisini de kapat jmhnqhujn Yorumla KnightsSword +1 yıl Bshshsf niyee Yorumla Wheeinthemood +1 yıl öyle daha iyi qjqhnjq Yorumla KnightsSword +1 yıl Adam öldü belki bana ulaşmaya çalışıyorlar jsbrbf Yorumla Wheeinthemood +1 yıl ölmesin sjjnhw Yorumla KnightsSword +1 yıl Tamam ben toplu bi mesaj atıyım herkese ölmeyin yazıyım sjdnd Yorumla Wheeinthemood +1 yıl mantıklı Yorumla KnightsSword +1 yıl Tamam 😄 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kısık ya da kapalı. Mi band e bağlı olduğu için bileğim titriyor. 1 2 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl sana 27288 bildirim atayım da rahatsız ol JWQHNQHJN Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl At kapatirim bildirimleri.-. Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Zil ve bildirim seslerim açık :) Çok mesaj gelmez çok telefonum çalmaz zaten o yüzden sıkıntı yok :) 1 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Genelde açık ama dinlenmeye çekildiysem uçak modu snsns 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dışarı çıkarken açarım, evde veya okulda hepsi kapalı. 1 0 Yorumla
adaceylin_17 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl kapalı oluyor arayanlara mesaj atanlara sonradan dönüyorum musait degilim çünkü genel olarak 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 926 cevap paylaştı. Bazen zil sesini bazen komple telefonu kapatıyorum.. 0 0 Yorumla
Karçiçeklerim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Neden kapalı peki 1 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl önemli bir bildirim gelmiyor gerek yok Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. Açık 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 393 cevap paylaştı. Açıktır. 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı. Genelde açık 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 927 cevap paylaştı. Sessizde olur. 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Kapalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Açık oluyor her zaman
Zil sesi açık bildirim sesi ortalarda falan bildirim sesi bazen rahatsiz ediyo 😅
boş ver ikisini de kapat jmhnqhujn
Bshshsf niyee
öyle daha iyi qjqhnjq
Adam öldü belki bana ulaşmaya çalışıyorlar jsbrbf
ölmesin sjjnhw
Tamam ben toplu bi mesaj atıyım herkese ölmeyin yazıyım sjdnd
mantıklı
Tamam 😄
Kısık ya da kapalı. Mi band e bağlı olduğu için bileğim titriyor.
sana 27288 bildirim atayım da rahatsız ol JWQHNQHJN
At kapatirim bildirimleri.-.
Zil ve bildirim seslerim açık :)
Çok mesaj gelmez çok telefonum çalmaz zaten o yüzden sıkıntı yok :)
Genelde açık ama dinlenmeye çekildiysem uçak modu snsns
Dışarı çıkarken açarım, evde veya okulda hepsi kapalı.
kapalı oluyor arayanlara mesaj atanlara sonradan dönüyorum musait degilim çünkü genel olarak
Bazen zil sesini bazen komple telefonu kapatıyorum..
Genelde kapalı
Neden kapalı peki
önemli bir bildirim gelmiyor gerek yok
Benim hep sessizde telefonum
Açık
7/24 açıktır
Açıktır.
Genelde açık
Açıktır
Açık
Açık
Çoğunlukla açık.