İnternet & Teknoloji Yediğim her şeyi paylaşırsam cool olur muyum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Her yediğimi içtiğimi story atarsam yeterince cool olur muyum :D Nedir bu paylaşma sevdasıı Güncellemeler+1 yıl Her gün satırbakstan kahve storysi atıcam Yediğim her şeyi paylaşırsam cool olur muyum? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yemeden paylaşman lazım bu detay atlama lütfen 😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Boş tabak paylaşıp bu gün de gırmızı et yedik yazıcam Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Alakası yok bence en sevmediğim insan tipi her yedigini içtiğine görgüsüz görgüsüz paylaşanlar🤓 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 808 cevap paylaştı. Çok saçma bu cidden ama çoğunluk böyle nedense 1 0 Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yani onu yaparsan belki popüler olursun cool olmak başka bir şey özel bir şey yapmana gerek yok doğuştan oluyor 😂 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır çok saçmaa 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Satırbaks sıtorisi atim mi Yorumla Wheeinthemood +1 yıl At tabi havalı olursun baya Yorumla Soran +1 yıl süt laktozsuz olsun Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Evet bi de tatlılara efekt basmayı unutma:D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ehehehe efektsiz olmaz :D Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Saçma bence. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Israrla devam ediyorlar bir de Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olarsin hemen paylaş 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kuru ekmek ve çeşme suyu fotisi geliyor Yorumla flaneurx +1 yıl Ağlarım 😎😎 Yorumla Soran +1 yıl Bizim sütümüz hiç laktozsuz olmadı... Yorumla flaneurx +1 yıl biz de hep milka ineginden içtik Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Beni özetlemişsin 😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorularına baktım ama hep temsili görseller var, başka platformda yapıyosan bilemiyorum :D Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Yapıyorum ne yalan söyleyim 😅 ama cool olmak için değil yaptığım şeyleri fotoğraflamak hoşuma gidiyor sadece :) Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güzel gönderme 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yemeden paylaşman lazım bu detay atlama lütfen 😄
Boş tabak paylaşıp bu gün de gırmızı et yedik yazıcam
😄
Alakası yok bence en sevmediğim insan tipi her yedigini içtiğine görgüsüz görgüsüz paylaşanlar🤓
Çok saçma bu cidden ama çoğunluk böyle nedense
Yani onu yaparsan belki popüler olursun cool olmak başka bir şey özel bir şey yapmana gerek yok doğuştan oluyor 😂
Hayır çok saçmaa
Satırbaks sıtorisi atim mi
At tabi havalı olursun baya
süt laktozsuz olsun
Evet bi de tatlılara efekt basmayı unutma:D
Ehehehe efektsiz olmaz :D
Saçma bence.
Israrla devam ediyorlar bir de
Hayır görgüsüz olursun 😂
Olarsin hemen paylaş
Kuru ekmek ve çeşme suyu fotisi geliyor
Ağlarım 😎😎
Bizim sütümüz hiç laktozsuz olmadı...
biz de hep milka ineginden içtik
Beni özetlemişsin 😅
Sorularına baktım ama hep temsili görseller var, başka platformda yapıyosan bilemiyorum :D
Yapıyorum ne yalan söyleyim 😅 ama cool olmak için değil yaptığım şeyleri fotoğraflamak hoşuma gidiyor sadece :)
Güzel gönderme
:))
Hayır görgüsüz olursun
Komik olursun :d
Görgüsüzlük bence
Olmazsın