Burada steve222 diye bir kullanıcı ile konuşmuştuk ama para kazanma amaçlı istemiyorum sadece hayal ettiğim şeyler var ben bunu somut hale getirmek istiyorum. Kendisi berlinde yazılımcı idi umarım bunu görür
...
...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazılım ile bu konunun birleştiği nokta neresi.
Kardeşim okuduğunu anlamiyormusun sen bu sistemi konuştuğum kişi yazılımcı idi
Bahsettiğim bu yazılım ile alakalı değil sistem
Hayır yani yazılımcı arkadaş bunu görürse sana ne gibi bir yardımı dokunacak onu merak ettim. Çünkü bu dediğin şeyi yapan bir sürü site var, sen yeter ki kafandakileri tasarıma dökebil.
Yapabilir miyim gercekten
Sadece print on demand biliyordum
Nasıl bir şey düşündüğüne göre değişir. Basitçe bir fotoğraf yazı falansa zaten bunu basitçe yaparlar. Ama bir şeyi resmetmek gibi yani vectorel çizimler falan illustration işlerle uğraşan designer arkadaşlar var. Atıyorum muz yiyen bir kedi çizdirirsin bir anime karakteri gibi örneğin. Bunu yapan kişileri instagramdan da bulabilirsin.
Kimseyi bulmak istemiyorum değerli beyefendi kendim tasarlamak istiyorum ilham geldi dermisim ayol ahahhahahahahaha
Düz yazı değil yazı belli sadece fotoğraf kısmını tasarlamam kaldi
Şu tarz sitelerde gez bakalım fikir oluşur. kendintasarla.net/.../
Ay teşekkürler
Dolandirma olursa hakkimi helal etmem ama
Örnek attım, araştır işte youtubedan falan da bak kendi tasarlayıp bastırıp giyen satan insanlar var sonulta.
Ben kendim tasarlayıp bana göndermelerini istiyorum neyse bakalım saol
Aynen, bana şunu basın yolalyın diyeceksin işte o tarz sitelerde var aramak lazım.
Teşekkürler 😁👍
Tasarla
Aynen düşünüyorum bakalim