Benim ilk telefon kariyerim Nokia 6300 ile başladı. Sonrasında Nokia 6303, Samsung Galaxy S3, sonra J7 Prime ve en son Samsung M30s ile devam ediyoruz xd

Benim ilk telefon kariyerim Nokia 6300 ile başladı. Sonrasında Nokia 6303, Samsung Galaxy S3, sonra J7 Prime ve en son Samsung M30s ile devam ediyoruz xd

Hatırlamaz Olur Muyum Ah ah Nokia Lumia 625 di İlk Telefonum Ben Öyle Tuşlu Telefondan Başlamadım Yani Kendime Ait telefonum Olarak Tuşlu kullandım ama kendime ait olmadi akıllı telefon dan başladım İlkler Nedense Unutulmaz Oluyor Konunun biraz dışına çıkacağım Ama Aklıma geldiği için Söyleyim dedim Araba örnek Bizde Renault 19 Europa Vardı O satıldığı Günden beri aklımda İlk Göz Ağrım di çünkü Hayatta İnsan Bir şeyin değerini en çok Onu kaybedince anlar
Cevap
9Cevap
Huawei eski modelleri ama tam hatırlamıyorum
13 yaşımdaydım buydu
Cem Uzan'ın Amarihayı dolandırdığı Motorola Dual Band :)) TelSim'den başka hat çalıştırmıyordu..

ilk göz ağrımm
Aynen ama idare ediyordu
Nokia Asha 302 modelli kırmızı bir telefonum vardı hüğ
2000 kasımda 60 liraya sıfır Alcatel one touch easy modelini almıştım halen duruyor evde.
Nokıa 11.00
Nokıa 2600
Nokıa 5800
Nokıa6300
Nokıa n72
Nokıa n73
Bosh markaydı. Çok mutlu olmuştum. Gazeteden biriktirmiştik. O zamanlar star gazetesi vardı.
3310 ama benden çok ablam kullandı ondan sonra aldığımı kendim kullandım hatırlamıyom modeli
Markasını hatırlamıyorum ama şu görseldekiler gibi tuşlu bir şeydi
Samsung Galaxy ama modelini tam hatırlamıyorum
İlk telefonum Panasonıc GD600
Hatırlamıyorum maalesef
Benim Samsung Galaxy Duos
Ericsson 688
Evet
Nokia 6600
Huwaei y5 lite
nokia 3310 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?