Güncellemeler
+1 yıl
Fiyat olarak da 20 30 k arası olucak şekilde tabi ki
Güncellemeler
+1 yıl
Ve tâbi ki laptop:((
Herkese merhabalar f/p olarak en iyi oyun pcsi hangisi acaba bütçem aylık 2 ila 3k taksit olucak şekilde
Buna uygun en iyisi hangisi söyleyebilir misiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Monster alma kesinlikle.
Neden öyle dedin taksiti uzun olması beni cezbetmisti ama nedeni nedir böyle demenin
Burnumuzdan getirdi. Şubat ayında 22 bin TL olan en iyi malını almıştık. Büyük boy değil, daha küçük olan boyu. İlk gün itibariyle sıkıntı yaşadık, asla reklamlarında vâdettikleri gibi iade almadılar sürekli Kadıköy serviste zaman harcadık sinirleriniz yıprandı ama sonuçta problemler çözülemedi. Bu yüzden okul projelerini de yapamadık her türlü zarara uğramış olduk. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Servisleri zaten bozuk mal kaynıyor.
Acaba tek senin mi başına geldi millet sorun yaşıyor ama gene de servis bakıyor dediler çünkü
Bugüne kadar evimize çok satıda PC girdi. Hiçbiri 2. günde servis görmemişti ve bu tamir süreci hiç bitmedi. Kenara kondu öylece duruyor. Oyun oynamaktan soğuttu. Her oyunu da kaldırmıyor.
Hangi modeli almıştınız acaba
Şubatta 18.300 tl ye almışız. Windows yüklettik tirabayta çıkardık falan ilavelerle geldi 22 bıne. Tulpar T5 V20.3 15,6” ana isim bu.
şu an yok galiba ben bulamadım:((((((
T7 var 1 sene içinde 15kdan 30 kya çıkmış:(
Keşke imkan olda da Almanya dan getirtsen. Teknoloji ürünleri çok çok ucuz. Asus almıştık ışıklı klavyeli. O çok iyi çıktı.
Nasıl getirebiliriz ki yöntemi var mı
Kendin gitmiyorsan gelecek bir yakınından rica edersin. Media markt. de den bakıp karar verirsin. İlave yüzde 10 da taxfree indirimi oluyor hava alanında.
maalesef ne kendim gidebiliyorum nede ordan biri geliyor:(
Knk ben msi kullanıyorum memnunum
Hangi modeli ama özellikleri neler ve fiyatı nedirr
Gl65 leopard ekran kartı rtx 2070 işlemcisi de intel 10. Nesil rami 16gb fiyatını da hatırlamıyorum 2020 de amazondan dolar kuruyla almıstım memnunum lolde 230-250 civarı fps alıyorum klavyesi de rgb hos yani
Evet şu an zaten o modeller pek yok galiba hep 3050 li sistem var ve tam ucuzken almışsın linki var mı ki sende
MSI GL65 Leopard 10SFK-062 15.6" FHD 144Hz 3ms Thin Bezel Gaming Laptop Intel Core i7-10750H RTX2070 16GB 512GB NVMe SSD Win 10 https://a.co/d/25CgGNd knk stokta kalmamış ben aldığım zaman 30 serisi cıkmamıstı cıksa o seriden alırdım