İnternet & Teknoloji Performansı yüksek bir oyun bilgisayarı önerir misiniz? ryuzaki_1 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor lütfennn yardımm edinn Güncellemeler+1 yıl max 30 bin Güncellemeler+1 yıl ve laptop Performansı yüksek bir oyun bilgisayarı önerir misiniz? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ben toplama kullanıyorum yani parçaları kendim ayrı ayrı alıyorum, youtube da videoları var 1 0 Yorumla
Debb_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl laptop istiyorsan monster şiddetle tavsiyemdir masaüstü bilmiyorum 1 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. O bütçe ile MSI veya Asus ROG modellerden birine bakılabilir. 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Laptop mu masaüstü mü? Ayrıca fiyat limiti ne? 1 4 Yorumla ryuzaki_1 +1 yıl Laptop ve fiyat aralığımda max 30 bin Yorumla technocrates +1 yıl Şunlardan birini seçebilirsiniz bence: www.hepsiburada.com/.../oyuncu-laptoplari-c-95583 Yorumla ryuzaki_1 +1 yıl çok teşekkür ederimm Yorumla technocrates +1 yıl Rica ederim Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 827 cevap paylaştı. Comodor 64👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben toplama kullanıyorum yani parçaları kendim ayrı ayrı alıyorum, youtube da videoları var
laptop istiyorsan monster şiddetle tavsiyemdir masaüstü bilmiyorum
O bütçe ile MSI veya Asus ROG modellerden birine bakılabilir.
Laptop mu masaüstü mü? Ayrıca fiyat limiti ne?
Laptop ve fiyat aralığımda max 30 bin
Şunlardan birini seçebilirsiniz bence: www.hepsiburada.com/.../oyuncu-laptoplari-c-95583
çok teşekkür ederimm
Rica ederim
monster bak
Comodor 64👍