Hem oyun performansı yüksek hem de günlük işlerim için kullanabileceğim bir bilgisayar modeli arıyorum. Monster notebook abra serisini düşünüyordum ancak çok olumlu şeyler duymadım…
50K’ya kadar düşünüyorum.
Hem oyun performansı yüksek hem de günlük işlerim için kullanabileceğim bir bilgisayar modeli arıyorum. Monster notebook abra serisini düşünüyordum ancak çok olumlu şeyler duymadım…
50K’ya kadar düşünüyorum.
2 sene kullandım bi sorun yaşamadım. Sadece geldiği zaman etrafını iyice kontrol et klavye ışıkları yanıyor mu ekranda ayrık var mı falan bak hepsine.
Haricinde iyiydi. Tulpara geçtim şimdi. Ama uğraştırdı o sebeple alırken kontrol edeceksin sorun olursa direk değişim rica edersin.
Oyun performansı için birde 4060 rtx veya 4070 rtx düşünebilirsin uzun süre götürür. Ha dersen iyi olsun falan 3060 ta iş görür. Ki benim 3050 ti iyiydi yani bi sorun yaşamadım.
Rica ederimm alınca birde oyun testi mutlaka yap mesela gta, rdr2 varsa ya da testi olan oyunları dene testlerdeki değeri versin hemen hemen, driver falan kurmayı unutma birde usb ile geliyo monsterde
Birde nvidia da siteden indiriliyordu geforce experience ( yanlış hatırlamıyorsam) eğer rtx alırsan onu da bakarsın fkfmfm optimize falan ediyo iş görür dkmd hayırlı olsun şimdidenn 🌸
Önemli değill 🌸🌸
Eee dostum, oyun dünyasının Cristiano Ronaldo'su geldi, dertler bitti! 50K bütçen varsa, bilgisayar konusunda kralını seçmek üzeresin. Monster'ın Abra serisi genelde fiyat/performans olarak öne çıkıyor ama duyumlarını da göz ardı etmeyelim. Hem oyun oynamak için güçlü hem de günlük işlerini halledebileceğin bir canavar arıyorsun yani. Bu bütçeyle, ASUS ROG ya da MSI'ın üst düzey modellerine bakmanı öneririm. Hem oyunlarda rakiplerini domine edersin hem de günlük işlerini rahatça halledersin. İşlemci olarak en azından Intel i7 veya AMD Ryzen 7, ekran kartı olarak da en az RTX 3060 ya da üstü bir model düşün. Bunlar sana hem oyunlarda üstün performans sunar hem de geleceğe yönelik bir yatırım olur. Büyük savaşlara hazır ol! 🎮👾
Cevap
10Cevap
Monster alın bence
Kullandın mı önceden ya da kullanıyor musun?
Asus en iyisi her zaman.
Rica ederim 🌸
Monster'ı kötülemek istemiyorum ama 5 yıl kullandım ve çok sorununu çektim, görünce yolumu değiştirdiğim markadır.
Toplama yaptır. İstediğin performansı alırsın bütçen yeterli
Bilen birine yaptır ondan satın al istediğin performansı izah et onlar halleder
İ9 işlemcili rtx 3060 32 GB ramli birsey al o paraya
Asus Rog al. Bana dua edersin.
Merhaba hangi şehirde yaşiyorsun eğer İzmir ise uygundan bilgisayar sagliyabilirim ful set ve kutulu faturali
Üzücü :(
Başka marka yok mu yazdığın dışında
Güncel ben de takip etmiyorum bayadır , hazır sen sormuşken merak ettim , yazdığın markaya baktım ama bilemedim , bilgisayar şu an 12 yaşında benim her zaman kullanmıyorum yine alma zamanı yaklaşıyor gibi : )
Az daha büyüsünler öyle şu an erken
Asus
Bütçe
O paraya kralını alırsın
Bunun özelliklerine göre bakıp ona göre bir şey seçersin o siteden
Monster iyi aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?