Yazılım öğrenmede başlangıç olarak en basitinden hangi diller öğrenilirse neler yapılabilir ve ingilizce yanında ingilizce nasıl öğrenilir ingilizce çok sıkıntı olur mu?

Yazılım öğrenmede başlangıç olarak en basitinden hangi diller öğrenilirse neler yapılabilir ve ingilizce yanında ingilizce nasıl öğrenilir ingilizce çok sıkıntı olur mu?

Yeni başlayan birinin çok seri bir şekilde python üzerinden öğrenmesi ve ingilizcesini geliştirmesi lazım (B1 öğrenme aşamasında fazlasıyla yeterli olacaktır). Sonrasında bir alan belirleyip onun üstüne gitmesi lazım
Hmm bu kadar basit yani ama python geniş degil mi ilk basta html css javascript gibi vs baslayip daha sonra ilerleme olsa ingilizce de karışık tabi berbar goturme şansı yok mu daha basit olarak baslayip sonradan ilerleme bir de iş konusunda nerelerde nasıl iş yapılır kendini gösterme geliştirme açısından yapacak işler deneyimler nasıl bulunur
Bu değişir. Ben C++ üzerinden öğrenmiştim yazılımı önce. Sonra java öğrendim mobil programlamada ve oyun yazmada kullandım. Sonrasında python a geçtim. Ama bu tamamen ne yapmak istediğinle ilgili. html css js diyorsan webci olma yolunda ilerlersin. Algoritma tarafı eksik kalsın istemiyorsan önce Python öğren derim. C C++ veya java da olabilir ama onlar daha ağır gelebilir.
Cevap
1Cevap
Web konusunda uzmanlaşmak istiyorsan.
MERN tipi yazılımı öneriririm.
MongoDB
ExpeessJs
ReactJs
NodeJs.
Tabi ana öğrenmen gereken şeyler, html, css, JavaScript.
Evet bu üçünü duydum senelerdir bakıyorum hatta bir ara html başlamıştım ama yarım bırakmıştım o zamandan başlasaydım şu anda bunları iyi biliyor olabilirdim tabi şu anda tekrar başlayacağım ama ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilemiyorum yanımda kimse yok bana gösterecek edecek birileri tek başıma zor olacak öğrensem de nerede ne yapabilirim onu da bilmiyorum en basitinden bir yerden başlasam devamı gelir diye düşünüyorum diğer yandan yaş olarak şimdi yaş 30 oldu bu saatten sonra olur mu olursa nasıl olur orası var ben de iş yok üç yok hep yatış hep yatış şimdi ben yazılımı öğrenemk istiyorum ama bana fayda sağlar mı yoksa sadeee öğrenmek için mi öğrenmiş olacam onu bilemiyorum buralarda kafam çok karışık en önemlisi yaş tabi
İş konusunda sorun yok diyorlar ama ben ona bakmiyorum ben suna bakiyorum aslinds cok ds buyuk bir sey beklemiyorum olursa olur olmazsa olmaz en basitinden bir yerden baslayip yapmak bos durmamak ama iste bu bana bir kazanc saglayacakmi hem is hem de zaman olarak bunu bosa mi ogrenmis olurum cabalamis olurum onu bilemiyorum bu konuda cevrem de kimse yok iste yol göstercek destek olacak yazilimin y sini bilen yok benim tereddutlerim bu tarafta aslinda diger yandan asiri cok zor sıkıntılı stresli zaten oralarda var ama herseyin bir zorlugu var ben de en basitinden baslayip bana bir seyler katsin ögretsin bir seyler yapayim istiyorum ben zaten bos birisiyim zaten bosa giden zamanim var onu degerlendirip bir seyler yapmak ogrenmek istiyorum yazilimi da ogrenmeyi cok istiyorum ama iste bu bilemediklerim var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?