Ekonomik ve kaliteli iş için bir kaç aydır freelancer arayışı vardı ve bu süreci sizinle paylaşmak istiyorum.
bionluk:
Bu platform muhtemelen yeni bilgisayar kullanmaya başlamış kişilerden oluşuyor. Bir profesyonelle karşılaşmak çok ama çok zor. Karşılaştığınızda da sizden müthiş fiyatlar isteyebiliyorlar.
Fiverr:
Pakistanlıların rehin aldığı bir platform. Yani Türk Freelancerda var fakat, işini çok iyi yapanlar olduğu gibi yapmayanlarada rastlamak çok mümkün.
Bu arada bu sitenin komisyonları çok yüksek geldi bana. Satıcıdan ne kadar kesiyor bilmiyorum ama 40 dolarlık iş için yaklaşık 11 dolar ekstra ödeme yaptım. Genel olarak rekabetin az olduğunu düşünüyorum. Dİl konusunda endişe etmeyin. Çünkü kendi dilinizde konuşuyorsunuz ve karşı tarafta sizin dilinizde cevap veriyor. ( Translate teknolojisi)
Freelancer. com
İşte benim için en güzel en kaliteli site.
Açtığınız talebe yağmur gibi teklif geliyor ve fiyatlar çok uygun. Çünkü rekabet var. Hatta işi kime versem diye dakikalarca düşünebiliyorsunuz.
210 dolarlık iş için yaklaşık 8 dolar komisyon ödedim. Şunu da eklemeden geçmeyeyim burada da bol miktarda pakistanlı var. Fakat çok fazla da amerikalı freelancerlarla çalışabiliyorsunuz.
Dİl konusunda endişe etmeyin. Çünkü kendi dilinizde konuşuyorsunuz ve karşı tarafta sizin dilinizde cevap veriyor. ( Translate teknolojisi)
Bu arada freelancer'a bu linkle kayıt olursanız 40 dolar indirim veriyor Win-Win.
https://www.freelancer.com/get/fatikben?f=give
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer