Ben öğrenciyim ve yazmayı seviyorum çok bu işi öğrendim ve harcligimi çıkaracak kadar olsa yeter
Bildiğim siteler ama basburmadim
İçerik com
Makale hizmeti
Makale yaz net
Yazarak kazan
Yazan kazanır
Hangisini önerirsiniz ya
Bildiğim siteler ama basburmadim
İçerik com
Makale hizmeti
Makale yaz net
Yazarak kazan
Yazan kazanır
Hangisini önerirsiniz ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Makale hizmeti ödüyor para. ben yazdım orada eskiden de sıkıldım sonra saçma yazılar yazıp durmaktan ve odedikleri para az.
Makale yaz net nasıl
Onu bilmiyorum da hepsinde de yazabilirsin bu arada. Millet öyle yapıyor.
Evet ama güvenirligi telefon numarası verilmelimi
Vermen gerekiyor sms geliyor. Güvenilirlik olarak bir tek makale hizmeti için referans olabilirim. Ekşi'de de bak kullananlar ne yazmış. Bir de şikayetvar. com da bak ben öyle yapıyorum bu tarz konularda.
Makale hizmetinde yazmak mantıklı mı peki
Ne kadar kazandın
Yani hızına bağlı. Benim çok oldu doğru referans olmaz belki şu an. Sistem yapmıştım ben bir ara makine gibi yazdım. asgari ücret kadar oluyordu nerdeyse 5-6 sene önce. Normal işten boşlukta yazıyordum. Ama başta o kadar yapamazsın belki. Kuralları vs anlaman lazım tam.
100 kelimesi 1 lira ya iyimi sence günde 6000 10000 e yazın yazsan
Sence denemeli miyim fayda var mı dır harçlık çıkaracak kadar
Istiyorum yazmak ama
Başka bir işin yoksa dene tabii ki. Hiç bir şey değilse elin yazmaya alışır. Diğer sitelere de kaydol dediğim gibi. Kontrol et. Çünkü benzer şeyler istiyorlar. Kelimeleri cümleleri değiştirip bir yazdığını diğerinde de kullanabilirsin.
Deniyim mi hiç deneyeimlemedim 1 lira az mı sence
Okuyorum ve 5 ten sonra boşum minimum bir saatte kaç tane yazilir
Az tabii o yüzden çok fazla ve hızlı yazabilirsen para kazaniyorsun. Sistem kurman lazım. Yaratıcı yazarlık değil bu iş. Başlarsan daha iyi anlayacaksın.
Yani başlama mi diyorsun ya
Yaz basla diyorum. Sana uygun mu deneyip görmen lazım.
Yazarım ama 1 liradan 200 makale yazmam lazım
En azından harçlığım çıkar diyorum ama
Yardımcı olursanız sevinirim
O öyle kolay değil Türkiyede bu işlere para veren insan yok anca yabancılara satabilirsin oda İngilizcen üst düzeyde olması gerek
Bu sitelere yazıyorsun kelime basina
Makaleden fazla para kazanamazsın bence bir blog hesabı aç watpadde yaz biraz adını duyur
Harçlık çıkaracak kadar olsun yeter
Böyle bir yer bende arıyorum ya. Bulursam güzel olur
Burdan zor bulursun twitterda ya da googlda araştır
R10 adlı foruma üye ol kazanç sağlar sana
Makale yaz net
Iyi midir sence