Fiverr sitesine baktım. Nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Ödeme için paypal uygun mu vs. Çalışanlar bilgilendirebilir misiniz lütfen?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fiverr sitesine baktım. Nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Ödeme için paypal uygun mu vs. Çalışanlar bilgilendirebilir misiniz lütfen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fiverr'ı bilmiyorum ama Freelancer (.) com ve Bionluk'tan baya çalıştım
Bilendirebilir misin? Güvenilir mi? Sistem nasıl işliyor?
Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Freelancer sitesinde 3 türlü para kazanma yöntemi var.
1- Yarışmalar (Müşteri bir şey istiyor ve belli bir süre içinde herkes katılabiliyor. Sadece 1. olan kişi ödülü alıyor)
2- Saatlik kiralama (Müşteri ilan açıyor. Başvurular yapılıyor. Müşteri seni seçerse iş bitine kadar saat başı para alıyorsun)
3- Bölgesel işler (Müşteri bölgesel bir iş istiyor ve ilan açıyor. Sende yaşadığın yeri belirtiyorsun profilinde ve bölgesel işlere açığım diyorsun. Daha sonra ya sana ulaşıp iş istiyorlar ya da ilanlara başvuruyorsun)
Bionlukta ise sen ilan açıyorsun. Bir sürü kategori içerisinden ben bunları bunları yapabiliyorum diye kendi sayfanı oluşturuyorsun. Müşteriler sana ulaşıyor ya da müşteriler ilan açıyor ilgilenen varsa mesaj atsın diyor.
Bionluk fiverr gibi. Freelancer ve bionlukta ödeme aldın mı? Bi sınır var mı hangi banka olması gerek?
İkisinde de ödeme aldım baya. Freelancer yurt dışı kaynaklı olduğu için ödeme konusunda bazı bankalarda sıkıntı çıkarabilir ama bana hiç sıkıntı çıkarmadı. Bide 2 yıldır falan sadece bionluktan iş alıyorum belki değişmiş olabilir. Sınır yok sadece komisyon olayı var. Bionluk %20 komisyon kesiyor. Freelancer ise %10 diye hatırlıyorum
Serdar Sezer YouTube kanalına bakmanı tavsiye ederim. Bu konuyla ilgili a dan Z ye bilgi var.
Tamam, teşekkür ederim 😊
Rica ederim
çok var
Mesela?
ne iş yapacaksın söyle ona göre söyleyeyim
Reklamcılık okuyorum. Adobe programları kullanabilirim. Photoshop, illistrator vs
Ne iş yapacağıma bende karar veremedim