İnternet & Teknoloji 100 TL'ye aldığım kulaklığımın garantisi var, servise göndereyim mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Gece uyurken altımda ezilmiş😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Yok be zayıf bir şeyim😂😂 Güncellemeler+1 yıl Ne güzel kulaklıktı ya 100 TL'ye aldığım kulaklığımın garantisi var, servise göndereyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Gönderebilirsiniz 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 316 cevap paylaştı. Lisedeyken 30 liraya bir kulaklık almıştım, 2 sene içinde 3 kere geri gönderdim bir kulak ses vermiyor diye her seferinde yenisink göndermişlerdi 1 0 Yorumla
meriç_diyorki Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. kulaklığı ezmeyi nasıl başardın dozer mi geçti üstünden gece uyurken dozerle bişey ezerken kulaklığı ezicek kadar ağır olan bişey bulup uykundamı ezdin ne yaşattın sen öyle kulaklığa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok be kulaklıklar cabuk hasar aliyor Yorumla meriç_diyorki +1 yıl çakma çin malı falanmı almıştın yoksa türk markası falanmı Yorumla Soran +1 yıl Yok ya kaliteli, philips Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı. Benim değil, popomun hatası diyerek kullanıcı hatası demelerinin önüne geçebilirsin. 0 0 Yorumla
Mickywomen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kullanıcı hataları garanti kapsamı dışında. At çöpe gitsin. 0 0 Yorumla
MASÖRÜNÜZz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kulaklık nasıl ezmeyi basardın acaba çok deli yatıyosun heralde 😂 0 0 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kullanıcı hatası deyip geri gönderirler 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. Gönder de kullanıcı hatası demezler umarım 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl gönder de inşallah garanti kapsamına girer😀😀 0 0 Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Ezilmiş mi agirmissin 0 1 Yorumla andalantsapf +1 yıl kulaklık bu farkında mısın taş değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gönderebilirsiniz
Lisedeyken 30 liraya bir kulaklık almıştım, 2 sene içinde 3 kere geri gönderdim bir kulak ses vermiyor diye her seferinde yenisink göndermişlerdi
kulaklığı ezmeyi nasıl başardın dozer mi geçti üstünden gece uyurken dozerle bişey ezerken kulaklığı ezicek kadar ağır olan bişey bulup uykundamı ezdin ne yaşattın sen öyle kulaklığa
Yok be kulaklıklar cabuk hasar aliyor
çakma çin malı falanmı almıştın yoksa türk markası falanmı
Yok ya kaliteli, philips
Benim değil, popomun hatası diyerek kullanıcı hatası demelerinin önüne geçebilirsin.
Kullanıcı hataları garanti kapsamı dışında. At çöpe gitsin.
Kulaklık nasıl ezmeyi basardın acaba çok deli yatıyosun heralde 😂
Kullanıcı hatası deyip geri gönderirler
Gönder de kullanıcı hatası demezler umarım
O olmaz artık yenisini al 😂
gitmeye utanir insan sdsg
Gönder bakalım ne olacak
gönder de inşallah garanti kapsamına girer😀😀
Ezilmiş mi agirmissin
kulaklık bu farkında mısın taş değil
Benide ezsene ahshdjdjd
Aynen aynen
Gönder uğraşsınlar 😂